2015 Şubat Anneleri

sen alıcam"" kelimesini kullanma bence onun yanında :)
yok ona bişi demedim tabiki kocama göz kırptım :KK62:

bir aksilik olmazsa pazar günü mobilya bakmaya çıkıcaz alırmıyız almazmıyız bilmiyorum gerçi istanbulda bir gün yetmez ki, modoko bize çok yakın ama çok pahalı olduğu için oraya gitmeyiz herhalde birde yatak odam için küçük beşik almak lazım, park yatak alsam da odasına sadece 3 kapılı gardrop mu alsam, nerdeyse 1 sene ayıramazsın diyorlar kafam karışık biraz

Ben park yatak değil de oda alcam Canım onun teslimati kokusunun çıkmasi falan zaman alıyor o yüzden Biz hsonu falan vericez siparisi.. park yatak istediğin zaman alabilirsin ama yine de son aya çok bişi bırakma bence

modoko pahalı valla biz gittik boşa gitmişiz. aynı mobilya dışarda 3 bin modokoda 5 bin. zaman kaybı bence.
ben odasını alcam. 3 kapılı gardolap. buyuyen beşik ve şifonyeri var. resimlerini de koyuyorum. ama yaşına kadar belki de daha fazla ayıramıcam için park yatak alıp kendi yanıma koycam. ilk başta öyle kullancam yani.

Eklentiler

• bebek odası takımı.webp
    bebek odası takımı.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 96
  • park yatak.webp
    park yatak.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar göbeğimize girmeyen kıyafetlerdi, hastene geceliğiydi,testler,kilolar filan konuşuldu.esas konuya gelin--
aynı evin içinde eşiniz ne kadar yardımcı oluyor?valla benimki sağolsun pek bişey yapmaz.temizlik için kadın tut benim elimden gelmez diyor.bulaşık makinasını boşalt,yok.masayı hazırla,sen tepsiye koy ben masaya götürürüm diyo.bari diyorum akşam ty karşısında yediklerinin çöpünü at böyle dağınık hoş olmuyo ,bi daha bi daha söylemekten ben utanıyorum diyorum.onda tık yok,söyleeee ne olcak ,hatırlat yaparım diyor.çok rahattır sağolsun.neyseki 5 ay bitti,şimdilik daha ağırlaşmadım.ben bi hareket edememeye başlıyım herşeyi ayağıma isticem:KK76:
ay içimi döktüm iyi geldi kızlaarr

vallahi bu konuda ben şanslıyım eşim Allah razı olsun herşeyime yardım eder yani şunu söyliyim beni çocuklar gibi banyo bile yaptırıyor keseliyor sen eğilme yorulma diyor zorlanma. Evde o yokken evi süpürüp siliyorum die kızıyor bile beni bekle diyor. Sürekli temizlik yapmamdan şikayet ediyor. erkeklere göre evin temizliği tabi ki önemli değil ama ben temiz olmayınca rahat olamıyorum eşim bunu biliyor ve muhakkak kendim temizlerim ederim duramam die evdeyken yapmak istediklerin neyse birlikte yapalım diyor ben yokken yapma diyor. İlk aylarda ramazanda yemek yapamadım ramazanda oruçlu oruçlu kendi yemeğini sahurunu kendi hazırladı yedi ve hiç söylenmedi bile. Evi süpürür çamaşır asar ütü yapar cam siler bulaşık yemek vs. elinden geleni yapar. Allah bin kere razı olsun bu konuda çok şanslıyım. Bunların bir çoğunu ben hamile kalmadan da yapar bana hep yardım ederdi. Benim babamda kardeşimde hiç bişi yapmazlardı o yüzden ilk evlendiğimde eşimin bu hallerini çok yadırgamıştım ama alıştım hoşuma gidiyor kendimi daha da değerli hissediyorum onun bu hallerini görünce :) :KK68::KK74:

Kızlar göbeğimize girmeyen kıyafetlerdi, hastene geceliğiydi,testler,kilolar filan konuşuldu.esas konuya gelin--
aynı evin içinde eşiniz ne kadar yardımcı oluyor?valla benimki sağolsun pek bişey yapmaz.temizlik için kadın tut benim elimden gelmez diyor.bulaşık makinasını boşalt,yok.masayı hazırla,sen tepsiye koy ben masaya götürürüm diyo.bari diyorum akşam ty karşısında yediklerinin çöpünü at böyle dağınık hoş olmuyo ,bi daha bi daha söylemekten ben utanıyorum diyorum.onda tık yok,söyleeee ne olcak ,hatırlat yaparım diyor.çok rahattır sağolsun.neyseki 5 ay bitti,şimdilik daha ağırlaşmadım.ben bi hareket edememeye başlıyım herşeyi ayağıma isticem:KK76:
Bu konuda çok sansliyim sanırım..eşim ütü dısında her işte yardımcıdır bana..hatta et balık yemeklerini çok güzel yapar..evde balık yapmaktan falan eşim sorumludur :) nazar değmesin valla :)

vallahi bu konuda ben şanslıyım eşim Allah razı olsun herşeyime yardım eder yani şunu söyliyim beni çocuklar gibi banyo bile yaptırıyor keseliyor sen eğilme yorulma diyor zorlanma. Evde o yokken evi süpürüp siliyorum die kızıyor bile beni bekle diyor. Sürekli temizlik yapmamdan şikayet ediyor. erkeklere göre evin temizliği tabi ki önemli değil ama ben temiz olmayınca rahat olamıyorum eşim bunu biliyor ve muhakkak kendim temizlerim ederim duramam die evdeyken yapmak istediklerin neyse birlikte yapalım diyor ben yokken yapma diyor. İlk aylarda ramazanda yemek yapamadım ramazanda oruçlu oruçlu kendi yemeğini sahurunu kendi hazırladı yedi ve hiç söylenmedi bile. Evi süpürür çamaşır asar ütü yapar cam siler bulaşık yemek vs. elinden geleni yapar. Allah bin kere razı olsun bu konuda çok şanslıyım. Bunların bir çoğunu ben hamile kalmadan da yapar bana hep yardım ederdi. Benim babamda kardeşimde hiç bişi yapmazlardı o yüzden ilk evlendiğimde eşimin bu hallerini çok yadırgamıştım ama alıştım hoşuma gidiyor kendimi daha da değerli hissediyorum onun bu hallerini görünce :) :KK68::KK74:
valla canım şanslı azınlıktansın sanırım.böyle erkekler pek yok.benim babam da yapmazdı.ben yine yapmayanına denk geldim.napalım biz de çok seviyoruz, idare ediyoruz

Ayrıntılıdan geldim arkadaşlar ve sinirlerim bozuldu
Tıp fakültesindeydi randevumuz.. Suratsız bi asistan yaptı ultrasyonu ve hiçbir bilgi vermedi lafı ağzıma tıkadı sonucu öğleden sonra kadın dogumdan alacaksın dedi..Bende ultrayon boyunca mimiklerinden anlam cıkarmaya calışttım ama sürekli esneyip durdu canım acayip sıkıldı..nE var sanki bilgilendirsen sonucu almayı bende biliyorum..Raporu alana kadar bana rahat nefes yok anlayacağınız..
Dönüşte tetenoz aşımı oldum yaparken acımadı ama şimdi acımaya başladı 3 gün sürebilir dedi ebe...
kalp atışınıda dinledik gayet normal pıt pıt atıyordu
Bizim maceramız böyle oldu cd beklemiyordum ama bi kuru foto bile vermedi gıcık
ekranın görüntüsü karşı taraftan yansıyordu biraz ordan bakabildim yavrum nede büyümüş
İnş sonucta normaldir de rahat bir nefes alırım

bilmiş birine denk geldin desene sanki söylese incileri dökülür sinir olurum böyle tiplere de , inşallah raporun güzel çıkar rahat bi nefes alırsın

Ayrıntılıdan geldim arkadaşlar ve sinirlerim bozuldu
Tıp fakültesindeydi randevumuz.. Suratsız bi asistan yaptı ultrasyonu ve hiçbir bilgi vermedi lafı ağzıma tıkadı sonucu öğleden sonra kadın dogumdan alacaksın dedi..Bende ultrayon boyunca mimiklerinden anlam cıkarmaya calışttım ama sürekli esneyip durdu canım acayip sıkıldı..nE var sanki bilgilendirsen sonucu almayı bende biliyorum..Raporu alana kadar bana rahat nefes yok anlayacağınız..
Dönüşte tetenoz aşımı oldum yaparken acımadı ama şimdi acımaya başladı 3 gün sürebilir dedi ebe...
kalp atışınıda dinledik gayet normal pıt pıt atıyordu
Bizim maceramız böyle oldu cd beklemiyordum ama bi kuru foto bile vermedi gıcık
ekranın görüntüsü karşı taraftan yansıyordu biraz ordan bakabildim yavrum nede büyümüş
İnş sonucta normaldir de rahat bir nefes alırım
Alla alla deseydinya biraz bilgi verin diye yada resim vrrin diye nasil asistanmis o neyse sonuc iyi olsunda artik ama insan bi hevesle gidiyo ve goremiyosun simdi bidahaki aya kadr bekle dur:)

Allahrazıolsun bende şanslı olanlardanım galiba. Çok şükür enerjim yerinde ama canım istemediğinde yada halim olmadığında bugün yemekler senden derim, oda ikilemez yapar. Evdede yardımcıdır. Hamilelikle alakası yok ama herzaman böyleydi. Haftasonları genelde kahvaltıyı o hazırlar kaldırır. Ama bekarkende böyleymiş. Ben hep diyorum, doğumdan sonra yanımda kocam olsun yeter. İlk doğumumdada bebek gibi ilgilendi benimle.

Kaynana da maşallah alım satım müdürü :)

Valla kaynanam bana öyle diyecek gıccık olurdum,zaten bi kaç kere demeye kalktı sonra alırsınız doğsun 1 hafta yanında uyuyverir, olmaz ben en az 1 ay önce hazırlıycam dedim şimdilerde bişey demiyor ... :D

Kızlar arada bi geliyorum ilgimi çeken bişey olursa yazıyorum :) bebeğim iyiden hareketlendi maşallah. Bizde mobilya alcaz fakat takımlar çokppahalı bizi 3 yıl idare edecek uygunbisey baktık netten almaya karar verdik.uc kapili beyaz düz dolap 200 lira.sifonyer beyaz düz 200 lira.bbeşik çekmeceli ve uzayan geniş model 280 lira.hepsi beyaz.ben stickerla suslicem ve 1750 olan takımı 700 liraya halledicem çünkü diğerine gücüm yok..zaten beşik annem odicek ben sadece 400 lira harcicam mobilyya:)) gerisinde uyku Seti cibinlik poşet falan aldım mi hem şık hem çok güzel bi bebek Odam olacak inşallah :))

Kızlar arada bi geliyorum ilgimi çeken bişey olursa yazıyorum :) bebeğim iyiden hareketlendi maşallah. Bizde mobilya alcaz fakat takımlar çokppahalı bizi 3 yıl idare edecek uygunbisey baktık netten almaya karar verdik.uc kapili beyaz düz dolap 200 lira.sifonyer beyaz düz 200 lira.bbeşik çekmeceli ve uzayan geniş model 280 lira.hepsi beyaz.ben stickerla suslicem ve 1750 olan takımı 700 liraya halledicem çünkü diğerine gücüm yok..zaten beşik annem odicek ben sadece 400 lira harcicam mobilyya:)) gerisinde uyku Seti cibinlik poşet falan aldım mi hem şık hem çok güzel bi bebek Odam olacak inşallah :))
dolap gayet uygunmuş hangi siteden baktın canım

benim eşim sağolsun beni hiç yormaz , daha elime süpürge almadım yaptırmaz, mutfağa karışmıyo bi oda olsun de mi ? : ))) valla nazar değecek diye korkumdan hiç iş arkadaşlarıma falan anlatmam canımın içini : ))

Ben ciktim ayrintilidan cok sukur herseyi iyiymis, ustumden nasil bi yuk kalkti. Nisa hastanesine gittim yenibosnada. 11:40 taki randevuma 13:00 de girdim, doktor reyhan demirbas cok yogun. Cok sukur bekledigimden kolay ve kisa surdu.. Darisi girmeyenlerin basina
Hadi gozun aydin cnm

benim 24 şubat olarak görülüyor tabi son ay neyi gösterir bilemem iğneden dolayı planlı bir doğum yaptırmak isteyebilir doktor

kan sulandırıcı iğne mi,ne zaman bırakacağını söyledimi doktorun,benimki muhtemelen sezeryan olur dedi,bide bende rahim dikişi var,bir tanıdığınkini 32. haftada kesmişler iğneyi,bakalım neler göreceğiz , hep iyi şeylerle karşılaşalım inşallah :)

Back
X