yok ona bişi demedim tabiki kocama göz kırptımsen alıcam"" kelimesini kullanma bence onun yanında :)

bir aksilik olmazsa pazar günü mobilya bakmaya çıkıcaz alırmıyız almazmıyız bilmiyorum gerçi istanbulda bir gün yetmez ki, modoko bize çok yakın ama çok pahalı olduğu için oraya gitmeyiz herhalde birde yatak odam için küçük beşik almak lazım, park yatak alsam da odasına sadece 3 kapılı gardrop mu alsam, nerdeyse 1 sene ayıramazsın diyorlar kafam karışık biraz
Ben park yatak değil de oda alcam Canım onun teslimati kokusunun çıkmasi falan zaman alıyor o yüzden Biz hsonu falan vericez siparisi.. park yatak istediğin zaman alabilirsin ama yine de son aya çok bişi bırakma bence
modoko pahalı valla biz gittik boşa gitmişiz. aynı mobilya dışarda 3 bin modokoda 5 bin. zaman kaybı bence.
ben odasını alcam. 3 kapılı gardolap. buyuyen beşik ve şifonyeri var. resimlerini de koyuyorum. ama yaşına kadar belki de daha fazla ayıramıcam için park yatak alıp kendi yanıma koycam. ilk başta öyle kullancam yani.