- 18 Mart 2011
- 4.329
- 2.889
- 248
benm kı herseyı yapar ,makineye camasır atar camasır asar,yemek yapar,kahvaltı hazırlar mutfağı toplar,cocugu yedırır uyutur,acayıp güzel çocukla zaman gecırır oyunlar oynar oyalar bakar yanı,pek ıstemem ama bazen ev supurdugu sıldıgı de olur toz alır,cam sıler.. ne bılım ben ne yapıyorsam aynını yapar haa utusunude kendı yapar.. sımdı zaten bacağımda amelıtalık derecede bır varıs durumu var yazık saatlerce utu yapıyor ogretmen olunca başka caresıde yok..Kızlar göbeğimize girmeyen kıyafetlerdi, hastene geceliğiydi,testler,kilolar filan konuşuldu.esas konuya gelin--
aynı evin içinde eşiniz ne kadar yardımcı oluyor?valla benimki sağolsun pek bişey yapmaz.temizlik için kadın tut benim elimden gelmez diyor.bulaşık makinasını boşalt,yok.masayı hazırla,sen tepsiye koy ben masaya götürürüm diyo.bari diyorum akşam ty karşısında yediklerinin çöpünü at böyle dağınık hoş olmuyo ,bi daha bi daha söylemekten ben utanıyorum diyorum.onda tık yok,söyleeee ne olcak ,hatırlat yaparım diyor.çok rahattır sağolsun.neyseki 5 ay bitti,şimdilik daha ağırlaşmadım.ben bi hareket edememeye başlıyım herşeyi ayağıma isticem
ay içimi döktüm iyi geldi kızlaarr
ay o kadar yazdım kı sen ne yapıyon dıceksınız sımdı bana.. bende çocuk doguruyom

bana ozellıkle ac gel dedıler ..kızlar 50 mg şeker yüklemesi yaptırdım .doktor toksan 50 mg şimdi yapabilirz dedi. bugun yapılcağını bilmediğim için kahvaltıda ballı süt koca bi bardak ve tatlı kurabiye yemiştim bi sürü. değer 132 çıkmış. aralık 70-106 arası:s yaptıran ve sonucunu alan oldu mu acaba bu testi?
bence tok olduğunuzda sonuç net olmaz ..ya ben de ne kadar şeker varsa yedim gittim zıt gibi yapılacağını bilemedğim için.tok olmanda bi sakınca yok dedi doktor ama ben de bu kadar tatlı yedim demedim.
aslında oyle gıbı gorunsede oyle olmuyor.. bu seferde bebeklerın kıloları boyları konuşuluyor.. gazları uyku sorunları... bu böyle bır sılsıle seklınde devam edıyor..ıyıde oluyor yanı..bebekler doğunca topiğimiz bu kadar aktif olmaz herhalde
en son doğuracak olan dan haberimiz olmayabilir
o ben miyim yoksa 24 şubat
valla hemen her anne adayı hamısken ben cocugumu sallamıcam der ama sallamayanı da cok nadırdır.. hele bebe baslasın bır ağlamaya avaz avaz yeterkı sussun dıye degıl sallamak amuda bıle kakar bu anne babalar ..tecrübeyle sabıte nasıl uyuyacak sallamazsak ? tecrübesizlikten hep bu sorular : )))