- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
oyyy maşallah ne tatlı çıkmış yaOku oku bitmedi. İşim çoktu bugün takip. Edemedim çok ama.bütün mesajları atlamadan okumam gerek.bir şey kaçırmıyim.
Bu da bizim kız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyyy maşallah ne tatlı çıkmış yaOku oku bitmedi. İşim çoktu bugün takip. Edemedim çok ama.bütün mesajları atlamadan okumam gerek.bir şey kaçırmıyim.
Bu da bizim kız.
Detaylı ultrasonda kaç dakika bakılıyor kızçeler
hemde nasıl.. ben aşırı derecede dıkkat etmeme rağmen yasadım tatıl donemı kv demlerde falan normal vc yok klozet vardı herkes aynı yere oturuyor ev kalabalık sen ıstedıgın kadar yıka dur... yanı soyle dıyım ant kullanmadan gecmesı ımkansızdı bende lokosıt 12 13 çıkıyordu sureklısende enfeksiyon rahatsızlık veriyormuydu?
o an dr yada ebe ıkınman gerektıgı zamanı soyluyor sen kafana gore ıkınmıyorsun..10 cm e ulaştığında açıklık sancın geldıkce ıkın dıyor sancı gıttıgınde bırak dıyor mesela..cunku sancının geldıgı anlar Allahımın hıkmetı ıste bebegın ayaklarıyla kendını dışarı ıttıgı anlar..bebekte sana yardım edıyor yanıHangi safhada acaba? Sancılar geldikçe mi ki.
Ayy allah korumus desene ya bende okdr seviyorumki onun saclarini kiyamiyorum hic kestirmeye hala anne saci:)Çocuk aklı farklı çalışıyor. Ben 5 yaşındayken annem evde yalnız bırakmış dışarı çıkmıştı. Upuzun saçlarım vardı. Taradım saçımı sobanın içene attım.
Çıtır çıtır ses çıkardı çok hoşuma gitti.
Sonra dedim nasıl olsa uzun saçlarım biraz sabaya sokayım ses çıkarsın.
Sobanın Ön gözünden soktum uçlarını bütün saçlar tutuştu. Saçlarım,Yüzüm yandı. Annem sese geldi. Neyseki iz kalmadı derin yanmamış demek.
Kafa o zamandan gidikmiş.
Apartmanda bir piyanist var. Birkaç saattir habire çalıyor. Çok güzel yaaa. Piyano sesine çok bayıldım. Belki bebişlerimiz de müzikle ilgilenir büyüyünce![]()
hemde nasıl.. ben aşırı derecede dıkkat etmeme rağmen yasadım tatıl donemı kv demlerde falan normal vc yok klozet vardı herkes aynı yere oturuyor ev kalabalık sen ıstedıgın kadar yıka dur... yanı soyle dıyım ant kullanmadan gecmesı ımkansızdı bende lokosıt 12 13 çıkıyordu sureklı
Oyy masallah emege cok tatli ciikmis kuzuOku oku bitmedi. İşim çoktu bugün takip. Edemedim çok ama.bütün mesajları atlamadan okumam gerek.bir şey kaçırmıyim.
Bu da bizim kız.
bıldıgın kahkahayla güldüm... soba demısken annem ve babam mısafırlıge gıtmıstı ..benle benden 1yas buyuk ablam evın ıcınde koşarken sobaya çarptık..yanan soba nın borusu baca delıgınden cıktı benden 8 yas buyuk olan dıger ablam ıste o sıralar lıse talebesı yaslarında kendısı..o sıcağıyla boruyu tutup yerıne sokmuştu..hıc unutmam.. Allah koruyorÇocuk aklı farklı çalışıyor. Ben 5 yaşındayken annem evde yalnız bırakmış dışarı çıkmıştı. Upuzun saçlarım vardı. Taradım saçımı sobanın içene attım.
Çıtır çıtır ses çıkardı çok hoşuma gitti.
Sonra dedim nasıl olsa uzun saçlarım biraz sabaya sokayım ses çıkarsın.
Sobanın Ön gözünden soktum uçlarını bütün saçlar tutuştu. Saçlarım,Yüzüm yandı. Annem sese geldi. Neyseki iz kalmadı derin yanmamış demek.
Kafa o zamandan gidikmiş.
Evet ya, Mesajları okudum acaba yanlış mı anladım dedimo an dr yada ebe ıkınman gerektıgı zamanı soyluyor sen kafana gore ıkınmıyorsun..10 cm e ulaştığında açıklık sancın geldıkce ıkın dıyor sancı gıttıgınde bırak dıyor mesela..cunku sancının geldıgı anlar Allahımın hıkmetı ıste bebegın ayaklarıyla kendını dışarı ıttıgı anlar..bebekte sana yardım edıyor yanı![]()
ben buna pek ınanmıyorum mıkrop sadece orda degılkı havadada var..dokunduğun yerden elıne gecıyor temızlık yaparken oraya gecıyor.. ben her bu sıkayetle dr uma gıttıgımde bana ılk dedıgı sen gene farklı bır vc yemı gırdın oluyordu? ve teshıs hep doğruyduBen sistit olduğumda gittiğim Dr oturduğunuz yerden mikrop bulaşmaz demişti. Ama tabii buna önce beynimizde inanmamız lazım. Aşırı titizlikten de oluyormuş. Klozetin üstüne oturmadan tuvalet kağıtları diziyodum bir de kullanılan tuvalet kapıdıyla birlikte tuvalete attıkça tuvaleti tıkadım :) iki gündür açmanın çaresini arıyorum![]()
normal doğum cok güzel bırsey her kadın ımkan varsa yasayabılmelı dıye düşünüyorum.. evet sancısı beter ama doğum anı sanıldığı kadar zor degıl..Allah barız yardım edıyor hıssedıyorsun.. ne bılım bıraz once doğurasım geldıEvet ya, Mesajları okudum acaba yanlış mı anladım dedimaçılman olmadan önce ıkınma olmaz olmamalı insan boş yere kendini yormuş olur
![]()
Ya ne güüzeel bizm manyak ultrasona bakn doktr yanlş yapmş siyah beyaz gorduk hiiç bişey anlamadık diğer aya tekrar gircz ücretsz .bende böyle görmk istıyorummBizim dr 3 resim verdi biri çerçeveli.. Birde cd verdi.çok çabaları güzel resim olsun diye poz vermedi.
hele o andan hıc korkma kesıden once ıgne yapıyor kı yapmasada cektıgın sancıdan hıssetmezsınben inşallah normal doğum yaparım, hem korkuyorum (sancıdan değilde kesik olayından) hemde o anı yaşamak istiyorum insanın rahminde bir insanın oluşması-büyümesi birinci mucize, onun dış dünyaya çıkması 2. mucize :) bebek ve doğum inanılmaz bir deneyim diye düşünüyorum
Korku yokben inşallah normal doğum yaparım, hem korkuyorum (sancıdan değilde kesik olayından) hemde o anı yaşamak istiyorum insanın rahminde bir insanın oluşması-büyümesi birinci mucize, onun dış dünyaya çıkması 2. mucize :) bebek ve doğum inanılmaz bir deneyim diye düşünüyorum