Canım ben 9 kilo almşm ben napacam gıcık oldum kendime 24 haftam bitti doğuma kadar 80 kilo olurum artık
Canım senin ikiz ya bebişlerin ağırlığı suları falan da fazladır. O kilonun en fazla yarısı senindır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben 9 kilo almşm ben napacam gıcık oldum kendime 24 haftam bitti doğuma kadar 80 kilo olurum artık
selam hamişler..
benim bebişim çok hareketli bir bebek ama bu gün hareket etmiyor çok evham yaptım.sizede oldumu hiç
Oluyor canım , yorgun olduğumda ya da araba yolculuğu yaptığımdaselam hamişler..
benim bebişim çok hareketli bir bebek ama bu gün hareket etmiyor çok evham yaptım.sizede oldumu hiç
Cnm whatsap grubu var ama face varmi.bilmiorumFace grubu mu kuruldu kizlar ohle birsey okudum sanki
koca grupta iki kişi yaptırmadık zaten. bir biz akıllıyız sanki :))tekrar mı tetenoz aşısı muhabbetidurumu şöyle hafifçe özetliim kızlar, gerekli mi diil mi kimse karar verebilmiş değil. doktorların çoğu bildiğim kadarıyla sorsan ol diyo, sormasan kendiliğinden ol demiyorlar. sağlık ocakları çok şiddetle olmamız gerektiğini savunuyor. belki de "bizde bir işe yarıyoruz" demek için. aşının amacı ameliyat sırasında daha doğrusu doğum sırasında olası komplikasyonları önlemek, aletlerden bulaşan. ama kimisi de diyor evde doğum yapmayacaksan hastane zaten steril. zararı yok, ağrısına da katlanırım nolur nolmaz diye yaptıran da var. ya bebeğime zararlıysa aşı, yaptırmıycam diyende var. ben yaptırdım, ama sebebini kendim de bilmiorum
![]()
e arada gel bi görün ben seni inst. takip ediyorum gerçi durumun hakkında az çok bilgi alıyorumherkese selaaaaam özledim buraları bi yaziim dedim. öperim sizi kızlar mcx mcx mcx :)
oy kuzucum sağol :) iyiyiz çok şükür aynen gelicem arada :) mcxxxx :)e arada gel bi görün ben seni inst. takip ediyorum gerçi durumun hakkında az çok bilgi alıyorum![]()
iş yeri çok yoğun rht rht giremiyorum malesefkayıpsın .hayırdır. ?
neyse sende ızine ayrılınca girersin artık.iş yeri çok yoğun rht rht giremiyorum malesefarada açıp okuyorum falan burası da çok hızlı aktığı için tutamıyorum konuların ucundan :)
Valla bilmymki çocuklardamıdır altısı diyosun inşallah öyledir yok yaa artık dert falan etmiyom unrumda değil yeyip içecem:) sende ye boşver veririzyav ne olacak 9 kilodan senın ıkı bebeğin ıkı içi su dolu kesen şuyun buyun zaten onlar en az 6 kilodur. doğunca hepsı gıdecek. derdine bak hele . ben 100 olmuşum sen ıkı kızanla 80 ne dertleniyorsun. valla çok kırıldım :)
tekrar mı tetenoz aşısı muhabbetidurumu şöyle hafifçe özetliim kızlar, gerekli mi diil mi kimse karar verebilmiş değil. doktorların çoğu bildiğim kadarıyla sorsan ol diyo, sormasan kendiliğinden ol demiyorlar. sağlık ocakları çok şiddetle olmamız gerektiğini savunuyor. belki de "bizde bir işe yarıyoruz" demek için. aşının amacı ameliyat sırasında daha doğrusu doğum sırasında olası komplikasyonları önlemek, aletlerden bulaşan. ama kimisi de diyor evde doğum yapmayacaksan hastane zaten steril. zararı yok, ağrısına da katlanırım nolur nolmaz diye yaptıran da var. ya bebeğime zararlıysa aşı, yaptırmıycam diyende var. ben yaptırdım, ama sebebini kendim de bilmiorum
![]()
İnşallah öyledir canm ne biliyim altı kiloyla doğuma gidenler olmş galan onları okuyunca moralim bozuldu ama vazgeçtim yemekten kısmayacam ya banane çok canm istyo dünyayı yemek istyrm yiyecemdeBende 9 kilo aldım,bişey olmaz veririz inşallah bide seninkiler ikiz galiba,bizimki tek olmasına rağmen 9 kilo![]()
Ay ne biliyim yarıı onların yarısı benmse ooo çok iyi o zamanCanım senin ikiz ya bebişlerin ağırlığı suları falan da fazladır. O kilonun en fazla yarısı senindır.
dün dolabımı düzelttim bütün herşeyimi kaldırdım. aman allahım hiç birşey göbeğimden aşşağıya inmiyormuş meğersemben hala giyerim sanıyordum. ne giymesi göğüslerden bile inmez olmuş . allahtan yengelerim sağolsun hamile kıyafetlerini bana veriyorlar
bissürü tişörtüm oldu sayelerinde
şimdi dolabım öyle ferahladıki hepsi bazanın altında artık.
![]()