2015 Şubat Anneleri

Bu arada dokgorum şeker yuklemesi icin 2 ay sonra yaptıracam dedi.ailemde seker hastasi olan var mi ilk gsbeliginde cikti mi diye sordu.yok dedim.1 ay sonra kontrole gel seker yuklemeyi sonra dedi.

selam hamişler..
benim bebişim çok hareketli bir bebek ama bu gün hareket etmiyor çok evham yaptım.sizede oldumu hiç

selam hamişler..
benim bebişim çok hareketli bir bebek ama bu gün hareket etmiyor çok evham yaptım.sizede oldumu hiç

ah ah bu bebikler bizi deli edirlerrrrr :rolleyes::rolleyes: merak etme bende de öyle oldu başlarda. şimdi maşallah uyanık olduğu her an içeride rock and roll yapıyor. zaman zaman neden bilmiyorum böyle oluyor. evham yapıp sterse sokma kendini. normal buradaki herkes bu durumdan yakınıyor

tekrar mı tetenoz aşısı muhabbeti :KK53: durumu şöyle hafifçe özetliim kızlar, gerekli mi diil mi kimse karar verebilmiş değil. doktorların çoğu bildiğim kadarıyla sorsan ol diyo, sormasan kendiliğinden ol demiyorlar. sağlık ocakları çok şiddetle olmamız gerektiğini savunuyor. belki de "bizde bir işe yarıyoruz" demek için. aşının amacı ameliyat sırasında daha doğrusu doğum sırasında olası komplikasyonları önlemek, aletlerden bulaşan. ama kimisi de diyor evde doğum yapmayacaksan hastane zaten steril. zararı yok, ağrısına da katlanırım nolur nolmaz diye yaptıran da var. ya bebeğime zararlıysa aşı, yaptırmıycam diyende var. ben yaptırdım, ama sebebini kendim de bilmiorum :KK33:
koca grupta iki kişi yaptırmadık zaten. bir biz akıllıyız sanki :))

herkese selaaaaam özledim buraları bi yaziim dedim. öperim sizi kızlar mcx mcx mcx :)

kızlar küçük ağa dizisini izliyor musunuz? oradaki kadın dr. evden çıkarken bakıcısına kızının gazı olduğunu yemeğine bi kaşık soda koymasını söyledi ne kadar faydalı bilmiyorum ama paylaşmak istedim....

dün dolabımı düzelttim bütün herşeyimi kaldırdım. aman allahım hiç birşey göbeğimden aşşağıya inmiyormuş meğersem :KK53::KK53::KK53: ben hala giyerim sanıyordum. ne giymesi göğüslerden bile inmez olmuş . allahtan yengelerim sağolsun hamile kıyafetlerini bana veriyorlar :D bissürü tişörtüm oldu sayelerinde :KK53::KK53: şimdi dolabım öyle ferahladıki hepsi bazanın altında artık.:D:D

yav ne olacak 9 kilodan senın ıkı bebeğin ıkı içi su dolu kesen şuyun buyun zaten onlar en az 6 kilodur. doğunca hepsı gıdecek. derdine bak hele . ben 100 olmuşum sen ıkı kızanla 80 ne dertleniyorsun. valla çok kırıldım :)
Valla bilmymki çocuklardamıdır altısı diyosun inşallah öyledir yok yaa artık dert falan etmiyom unrumda değil yeyip içecem:) sende ye boşver veririz

tekrar mı tetenoz aşısı muhabbeti :KK53: durumu şöyle hafifçe özetliim kızlar, gerekli mi diil mi kimse karar verebilmiş değil. doktorların çoğu bildiğim kadarıyla sorsan ol diyo, sormasan kendiliğinden ol demiyorlar. sağlık ocakları çok şiddetle olmamız gerektiğini savunuyor. belki de "bizde bir işe yarıyoruz" demek için. aşının amacı ameliyat sırasında daha doğrusu doğum sırasında olası komplikasyonları önlemek, aletlerden bulaşan. ama kimisi de diyor evde doğum yapmayacaksan hastane zaten steril. zararı yok, ağrısına da katlanırım nolur nolmaz diye yaptıran da var. ya bebeğime zararlıysa aşı, yaptırmıycam diyende var. ben yaptırdım, ama sebebini kendim de bilmiorum :KK33:

hastane zaten steril mi ? : ))) kim diyor bunu yaw, hastane enfeksiyonu diye bir gerçek varken

Bende 9 kilo aldım,bişey olmaz veririz inşallah bide seninkiler ikiz galiba,bizimki tek olmasına rağmen 9 kilo :D
İnşallah öyledir canm ne biliyim altı kiloyla doğuma gidenler olmş galan onları okuyunca moralim bozuldu ama vazgeçtim yemekten kısmayacam ya banane çok canm istyo dünyayı yemek istyrm yiyecemde

dün dolabımı düzelttim bütün herşeyimi kaldırdım. aman allahım hiç birşey göbeğimden aşşağıya inmiyormuş meğersem :KK53::KK53::KK53: ben hala giyerim sanıyordum. ne giymesi göğüslerden bile inmez olmuş . allahtan yengelerim sağolsun hamile kıyafetlerini bana veriyorlar :D bissürü tişörtüm oldu sayelerinde :KK53::KK53: şimdi dolabım öyle ferahladıki hepsi bazanın altında artık.:D:D

aslında çok kilo almadım ben buna rağmen montlarımın yağmurluğumun önü kapanmıyor, sabahta yağmur yağıyordu hava serindi tabi ..şemsiyem vardı da önüm açık olduğundan heralde boğazım ağrıyo şimdi bi şal almalıyım boğazıma bundan sonra , renk rengim zaten o da olursa tamam olur,

Ya sayfa cidden çok hızlı ilerliyor yetişemiyrm bende hergün girmeme ragmen

Back
X