- 18 Mart 2011
- 4.329
- 2.889
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen kendini suclama canım gebelik sekeri oldugu kesin bile degil..ayrıntılıyı yapan doktorlar genelde tum olasılıkları söylüyorlar illa da olcak diye bişi yok..seker yukleme testi yaptırmadın sen daha di mi ?ayrıntılı ultrasonda kızımın kafası 23 haftalık çıktı yani 1 haftalık büyük ve rahim içindeki sıvıyı da fazla buldu dr![]()
gebelik şekeri olabilirmiş yarın doktoruma sorucam ben tatlıyı çok severim hamileyken de çok tatlı tükettim ne kadar düşüncesiz ve bencilim
Kalabalik okul. Yeni mud. yardincisinin yapacagi birsey yok.digerleri de raporsuz yapmaz. Haftaya son nobeti tutcam sonra raporu vercem ins.Kultur uc gunde cikar ki on gun cok demisler mutlka yaptir ihmal etme en rutin testler bunlar nsl istemiyorlar hayret
Cok sukur goxun aydin canim
Arada oluyo oyle sikinti yapma bu hafta benimki de sessiz
Ben de varim daha once dort doz oldum diye olmuyom bu gebelikte
O kesinlike etkiliyor istanbul donusu yasadim bizzat
Kiz firsat ayagna gelmisken deseydin cok zoraniyorum zaten bi insanlik merhamet gisteren olursa sevinirm diye
ben de dogal zeytinyagi kullandim. Ilk 3 ay makyaj pamugunu suyla islatip sildim. Cok bulamissa poposunu yikadim kuruladim. Hic pisik yasamadik sukur. Ama cilt yapisi da etkili olabilir. Benim yaptiklarimdan olmayabilir. En iyi yontem su. Yika kurula tamambu cuma bende e bebeğe gıtmeyı düşünüyorum. bızımde hemen herseyımız var sadece bırbeyaz battanıye 3 4 dışarı ıcın takım alıcam..
ılk cocugumda ne pısık kremı ne bakım kremı hıcbırsey almadım hıcte gerek olmadı..kı ben acıkcasıbu tarz seylere de karsıyım..doğal yöntemler herdaım daha cazıp gelır ..mesela kızımı banyo sonrası hep saf zeytınyagını hafıf ısıtıp onunla masaj yaparak yağladım..hıc ısılık, pişik yada derısel bır sorunu olmadı..pişik olduğunda yıne kullanmadım..yıkayıp kurulayıp havalandırıp bezledim..
hastalansa ılac ıcırmek yerıne bıtkılerle tedavı etmeye çalışırım hamdolsun Allah yardım edıyor..
mesele çocuk olunca ınsanın vıcdanı el vermıyor açıkçası ..
sıkma canını tatlım Allah verir kolayını, evet hastaneler mikrop taşıyor ama olmadı kızını da götürürsün o da kardeşini kıskanmamış olur. Bu arada eşine de helal olsun o kadar naza rağmen anneni almış götürmüş etmiş....tekrar sormıcam zaten gelecekmısın dıye... karnıma kan pıhtısı koyan ondan bebek yapan Allah benı caresız koyacak degıldır mutlaka. bır sahıp çıkanımız olur ınsaallah.. komsulara bırakıcam olmazsa kızımı..ama asla demıcem anne gelecekmısınız dıye asla.
Ben otobus kullanicm zaman kullanmak icin almistim b tane uyduruk bisey ama cok isime yaraditravel sistem arabası olanlar sonradan baston puset alıyormus genelde zaten..
canım herkesin göbegi bir olmaz ki burda bile fotograflarda kiminin kocaman olmus kiminin daha küçük..sen hastanedeki kadının dediğine ne bakıyorsun..kac kilo aldın su ana kdr? çok hızlı alıyor olsan doktorun uyarır zaten yavasla brz diye..ayrıca bundan sonra da diyetine dikkat edersin daha saglıklı beslenirsin..sıkıntı yapma bosyere kendinehastanede bir kadın benim 22 haftalık olduğumu duyunca şaşırdı 7 aylık sandım dedi22 yaşında biri vardı azcık göbek vardı bide 5 kilo almış
evet brz buyuyunce o tarz bişi almak iyi oluyor sanırımBen otobus kullanicm zaman kullanmak icin almistim b tane uyduruk bisey ama cok isime yaradi
evet kendı öz annem ..ılk dogumumdada mardıne getirtene kadar baya ugrasmıstık..ucak bıletını kestık emrıvakı yaptıkoyle geldı..doğum yapmak ıcın hastaneye gıttıgımde benı eve bırakın burda durmak ıstemıyorum dıye tutturdu..esım onu eve bıraktı ben sancıdan kendımden gecmıs haldeyken annem bır demlık cay demleyip keyıf yapmış evde..
sabah 5 te gıttım aksam 5 te kızım dogdu..esım benım yanımda sadece kımsesız oralarda ... doğumhaneye gırdıgımde esım alıp getırmıs annemı..o gece bıle ben bos bır odabulup yatarım sıze ıyı geceler dedı bızı bebekle yalnız bıraktı gıttı..offf geldı yıne aklıma...
kımsesız hıc kımse yok kımsenın var kımsesı...
kımsesız kaldım ya rab yetıs ey kımsesızler kımsesı...
yaptırmadım 24-28. haftada dediler ama yarın doktoruma sorucam Allahım kızıma zarar vermemişimdir inşallahhemen kendini suclama canım gebelik sekeri oldugu kesin bile degil..ayrıntılıyı yapan doktorlar genelde tum olasılıkları söylüyorlar illa da olcak diye bişi yok..seker yukleme testi yaptırmadın sen daha di mi ?
O zaman baston puset tercih et bence deBilmem ki araba olunca da sıkıca giydirsek bile sokağa çıkaramayız ki kışın. Çıkmak zorunda olursak ya kucağımıza alırız ya da kendi arabamıza. Bilemiyorum işte araba alırız ama çok ultra lüx olsun istemiyorum. Tek elle kapanıp açılanları var onlar mı baston? Onlardan olsun hafif olsun diye düşünüyorum. Çünkü benim arabam yok taksi kullanıyorum herşeyi de kendim taşımam gerekecek.
Canim tam yatirip yatak sekline sokuyorsun puset oluyoro bastonlara yeni dogan bebek oturabiliyor mu peki ya?
chicco lite way bu tarif ettiğin gibi sanırım..hatta pusete ana kucagı da takılabiliyor..tam yattıktan sonra yeni dogan için bi sakıncası olmuyor heralde di miCanim tam yatirip yatak sekline sokuyorsun puset oluyor
Kaliteli bastonlarin ayaklari yukari kalkiyo sirti da tam yatiyo
Cok uzuldum canim benim yaevet kendı öz annem ..ılk dogumumdada mardıne getirtene kadar baya ugrasmıstık..ucak bıletını kestık emrıvakı yaptıkoyle geldı..doğum yapmak ıcın hastaneye gıttıgımde benı eve bırakın burda durmak ıstemıyorum dıye tutturdu..esım onu eve bıraktı ben sancıdan kendımden gecmıs haldeyken annem bır demlık cay demleyip keyıf yapmış evde..
sabah 5 te gıttım aksam 5 te kızım dogdu..esım benım yanımda sadece kımsesız oralarda ... doğumhaneye gırdıgımde esım alıp getırmıs annemı..o gece bıle ben bos bır odabulup yatarım sıze ıyı geceler dedı bızı bebekle yalnız bıraktı gıttı..offf geldı yıne aklıma...
kımsesız hıc kımse yok kımsenın var kımsesı...
kımsesız kaldım ya rab yetıs ey kımsesızler kımsesı...
baby2go oneririm avm icin. Hafif ve rahat bebek acisindan.Arabayı alıcaz da hangi kaldırımda sürücez? Kaldırımlar çok kötü yolda da sürmek istemiyorum. Avm de gezmek için de uyduruk bir araba yeter sanırım. Ben aslında kangruya daha sıcak bakıyorum.
Yok canim ya ne zarari olacakchicco lite way bu tarif ettiğin gibi sanırım..hatta pusete ana kucagı da takılabiliyor..tam yattıktan sonra yeni dogan için bi sakıncası olmuyor heralde di mi
Cnm kendini suclamaayrıntılı ultrasonda kızımın kafası 23 haftalık çıktı yani 1 haftalık büyük ve rahim içindeki sıvıyı da fazla buldu dr![]()
gebelik şekeri olabilirmiş yarın doktoruma sorucam ben tatlıyı çok severim hamileyken de çok tatlı tükettim ne kadar düşüncesiz ve bencilim
anladım canım tesekkür ederim :)Yok canim ya ne zarari olacak
Zannetmem olsun..
Bunlarin biraz daha agir olanlari var anneye dogru donduruluyor
Uzerine anakucagi denen oto koltugunu da oturtabiliyosun
Ben yenileri hic bilmiyorum cnm var diye bakmadim hic
Ama ozelliklerine dikkat edin arkasi tam yatsin bi de yagmurlugu oldugunda hepsi ayni isi yapiyo
Mantik suevet brz buyuyunce o tarz bişi almak iyi oluyor sanırım