Kizlar iyi akşamlar. ? Yogurt yemistim ama 3 gün tarihi gecmis sonradan gördük bi kere istifar ettim suan cok iyiyimama bisey olmamistir dimi
Yoğurdun katkısızsa tarihi geçse de bişey olmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar iyi akşamlar. ? Yogurt yemistim ama 3 gün tarihi gecmis sonradan gördük bi kere istifar ettim suan cok iyiyimama bisey olmamistir dimi
Bilmem ki annem de babam da şehir çocuğu. Eşimin ailesi de Maraş'lı ama onlar da şehirli. Bizimkiler bir tarhana bir de turşu yapmayı bilir o kadar.
Ankaraya bir kez gittim hiç sevmedim çok kasvetli ve sıkıcı geldi böyle üstüme hüzün çöktü.
İyi demiş adambende karın içinde büyüdüm hiç hasta olmam
Aman canim köydekiler bizlerden beter artik. Bisey yapin diyorum haziri var diyorlar. Onlarda organik değil artik. Sehirdekiler daha iyi bakiyor kendine sadece pahaliya patliyor bizimkisi. Zeytinyaginida biz esinle halletmesek kimsenin umrunda değil.
Maşallah sana bu kadar işi yapacak gücün var dikkat et kendine birazoy oy ayaklarım ağrıo kızlar kocişim geldi okuldan alışverişe gittik markete geldik banyodaki tadilatları yaptı eşim ve evi banyoyu süpürdü saolsun bende hamur yoğurdum mayalanmasını bekliyorum onları pişircem. Bir yemek yaptım hazırladım yarına pişiririm streçledim dolaba koydum. Daha lavabo banyo wc yıkıcam snrada kendimi yıkıcamYarın sabaha k.valide geliyor die dr. randevusunu cuma sabaha erteledik.
Off offf kan tahlil sonuçlarımı aldık sağlıkocağındaki dr. bu sonuçları dr.una kesin göster dedi vitaminsizlikler varmış bende yav ilaçta içiom napcam ben yaabnm bebiş mi sömürüyor acep hepsini
![]()
hiçbirşey olmaz canım. üzerinde bir küflenme felan olmadıysa sorun yok. zaten yiyebildiğine göre öyle bir şey de olmamıştır.Yoğurdun katkısızsa tarihi geçse de bişey olmaz.
maşallah diyelim :)Kızlarrrrrr günaydınnn bol tepikli günlerBizde dün kontrole gitmiştik Allahıma binlerce şükür bir sorun yok öpüyorum sizi
Canım benim arabayla bebişini gezdirebileceğin park bahçe varsa al tabii en iyisinden. Bizim apartman girişi bile merdiven. Bir de en aklı başında insanların oturduğu yerdeyiz güya. Onu geçtim kaldırım diye bişey yok zaten v
Oooo onu nerden bulacaksın. Biz küçükken onu kaynatıp delikli peynir gibi bir şey yaparlardı. Ağuz adı. Aşırı faydalı bir şey. Bende çok sordum bulamadım. Ben ineği bile doğum yaparken görmüş insanım.ayrıca bizim köyümüzde her şey hala doğal,bakkal bişe yokNe bileyim işte küçüklüğümden beri özeniyorum. Tarladan domates salatalık koparmak sonra tazecik yemek güzel olsa gerek. Aynı şekilde yumurtanı günlük toplayacaksın sütünü günlük sağacaksın falan. Bir de o ineklerin yavrusu olduğunda yavrusunu emzirdikleri sütleri var. Onu yavru doğduktan belli bir süreye kadar almıyorlar. O süre bitince sağabiliyorlar. İşte o sütü istedi canım bir ara. Küçükken kaşık kaşık şekerle yemiştim. Hadi bakalım nereden bulucambir iki kişiye sordum ama yok bulamadım.
Nasil iznin yokAmanınn. Canım üzüldüm benim gibi başkaları da varmış ama sen çalışıyorsun sanırım. Benim hem bakan yok hem çalışıyorum.hem iznim falan yok. Karabasanlar çöküyo düşündükçe.