2015 Şubat Anneleri

sizce nevresim çok abartili değil mi çünkü en faza 2 -3 gün kalıyorsun benim eltimin cantasi minicik ti gereksiz şeyler sadece yük olur bende tipta yapıcam inşallah

onu diyorum ya işte :D aşırı abartı geldi bana internette yazanlar. doğum çantasında ne olmalı dersen en çok ihtiyacın olur benim bildiğim.yani ben kafama göre yapıcam çanta içini. 2 3 kalmazsın bile canım en fazla 1 gün kalırsın. eğer bir sıkıntın yok ise hemen yolluyorlar eve. bir gün müşaade altında tutuluyorsun. o yüzden az ve öz olsun yeter.

Oww okudumda dogumlar konusulmus bebek odalari alinmis bebek cantasina bile gelinmis bende niyeyse durgunlastim hicbisi yapasim yok bos bos tv izliorm surekli :) evde bosum nete bile giresim gelmio. En sevmedigim sey evde amacsiz oturmakti son 1 haftadir zevk aliorm:)

zaten sadece konuşuyoruz :D bende henüz bir şey almadım kasım gibi başlıyacağım almaya bende.sadece şifonyeri park yatağı hazır. onlarda hediye geldiği için hazır yoksa bize kalsa ooo :D

Allah nasip kısmet ederse o zaman yaklaşık 3 aylık olacaklar. benim d.günümde nisanda inşallar beraber kutllarız. ne güzel olur.

inşallah o günleri görürüz
ebe bebekle birlikte yaparız deyince bile içim bi tuhaf oldu
3 aylık olunca ele avuca gelmeye de başlıyor
benimde evlilik yıldönümüm nisanda
çifte kutlamalar ayı olacak nisan bizim için desene :)

onu diyorum ya işte :D aşırı abartı geldi bana internette yazanlar. doğum çantasında ne olmalı dersen en çok ihtiyacın olur benim bildiğim.yani ben kafama göre yapıcam çanta içini. 2 3 kalmazsın bile canım en fazla 1 gün kalırsın. eğer bir sıkıntın yok ise hemen yolluyorlar eve. bir gün müşaade altında tutuluyorsun. o yüzden az ve öz olsun yeter.
Aynen Canım Abartmaya Gerek Yok Bence. Bildiğim Kadarıyla Hiç Birimiz Mahrumiyet Bölgesinde Yaşamıyoruz. Eksik Olursa Giderilir Yani. Hastaneyle Evin Arası 15 Dk Lazım Olan Şeyler Evdende Getitdirilir.

zaten sadece konuşuyoruz :D bende henüz bir şey almadım kasım gibi başlıyacağım almaya bende.sadece şifonyeri park yatağı hazır. onlarda hediye geldiği için hazır yoksa bize kalsa ooo :D

aynen valla bizdede pek hareket yok daha
aralık ve ocakta istanbulda bebek fuarı olacakmış biz eşimle ona gitmeyi düşünüyoruz
ama annem bugün ip almış yelek örecek bebek nevresim takımı yaptırıyormuş
kv desen ona keza loğusa mevlüdüm için bile hazırlık yapmaya başlamış :KK57:
kocama mesaj attım dolabı hızlandır hemen yapılsın yoksa annemler benden önce doğurup yerleşecekler eve diye :KK70:

bende nedense hemşireler bebeği giydiriyorya kıyafet istiyorlar. istedikleri şey olmaz diye bir korku var içimde.
gerçi onlar kendilerinden de giydiriyor ama böyle bir şey olur mesela herkes bilir onun olması gerektiğini ben bilmiyormuşum gibi geliyor.
offf ne dedim ben bile anlamadım.
dışarda hayat devam ediyor. ben sanki dış dünyadaki her şeyi sildim sadece bebek var şu anda. çok enteresan bir durum. ben mi abartıyorum acaba hepimiz mi öyleyiz.

valla çatlayanın çatlıyormuş canım. benim mesela göğüslerim hala acır hala dokunamam uçlarına. zaten kabuk kabuk oldular. şuan kremde süremiyorum uyarmamamız gerekiyormuş göğüsleri anca doğum zamanı sürebilirim yada doğumdan sonra. kimine lansilosh muydu neydi o iyi geliyormuş kimine kendi sütü kimine ayva çekirdeği falan herkese farklı etki ediyor sanırım.
Surebilirsn simdiden. Hafifce uyarmadan. Onceden sur ki dogumda fena oluyor. En azindan son ay sur

Kizlar merhaba , benim belim ve sirtim cok agrimaya basladi :KK43: artik gobisler iyice buyudu diye normal bir surec mi ki bu iki kurek kemigimin arasi agriyo resmen.. Sizde de boyle oluyomu? Sirt egzersizi felan yapan varmi , onerisi olan ?
bnm zaten mesleğim nedeniyle cok bel boyun agrım olurdu..hamilelikte de brz daha arttı..hamile yogası cdsi aldım onun egzersizlerini yapıyorum bana cok iyi geldi..egzersiz yapıp kasları güçlendirmek şart

aynen valla bizdede pek hareket yok daha
aralık ve ocakta istanbulda bebek fuarı olacakmış biz eşimle ona gitmeyi düşünüyoruz
ama annem bugün ip almış yelek örecek bebek nevresim takımı yaptırıyormuş
kv desen ona keza loğusa mevlüdüm için bile hazırlık yapmaya başlamış :KK57:
kocama mesaj attım dolabı hızlandır hemen yapılsın yoksa annemler benden önce doğurup yerleşecekler eve diye :KK70:
15 ocakla 18 ocak arasi cnm ben her sene gidiyorum

valla çatlayanın çatlıyormuş canım. benim mesela göğüslerim hala acır hala dokunamam uçlarına. zaten kabuk kabuk oldular. şuan kremde süremiyorum uyarmamamız gerekiyormuş göğüsleri anca doğum zamanı sürebilirim yada doğumdan sonra. kimine lansilosh muydu neydi o iyi geliyormuş kimine kendi sütü kimine ayva çekirdeği falan herkese farklı etki ediyor sanırım.
ya ben sürüyorum goguslerime krem bişi olur mu ki ?10 sn de sürüveriyorum ztn uyarmak sayılır mı o ? önceden sürün diyorlar cunku catlamaması yara olmaması için

Kızlar göğüs ucu çatlağı olmasın diye doktorlar şu kremi öneriyorlarmış...
http://www.nurturia.com.tr/earth-mama-angel-baby-natural-nipple-butter--30-ml/p/d/1754
Bildiğiniz başka yöntemler var mı,kötü bi süreçmiş,başımıza gelmesin ...
Kremden önce bir göğüs kalkani alacagim bende canim çok arastirdim.cidden ise yariyormus. Sende bi bak kagana yatar belki.
Mutfak temizligine giristim.kizlar kac saattir ne iyi oliyo ya ne zamandır hiçbirşey yapmiyordum.

Cnm gecen senekinden biberon almistim :) daha ortada bebis yoktu bende gidip gezip toplar cikarim artik

siz hangisine gidiyorsunuz 2 farklı yerde var biz ikisinede gideceğiz
ama hangisinde daha çok çeşit ve marka olacak bilemiyoruz
alışverişi ona göre yapalım :KK55:

doğum cantasi hazırlayan var mi ne koydunuz içine bende hazır edecemde artık En Büyük KK

erken olduğunu düşünüyorum. belki küçük bir çanta (içinde bebeğe hastane çıkışı, bebek bezi, anneye pijama, ped vb) 7. ayımızda hazırlarım, ne olur ne olmaz diye...
Onun dışında daha bebeğimizin odasını bile düzenlemeye koyulamadık. inşallah bu haftasonu yapılacak temizlik sonrası yavaş yavaş başlayacağım planlara.

kızlar bu arada şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptıran veya yaptıracak varmı
bana sağlık ocağı gün verdi ama çevremden de kimseden duymadım herkes hastanede yaptırmış
doktorum yurtdışında ona soramıyorum
sağlık ocağı 28 ekimde gel dedi ama benim doktorum 30 ekimde tr ye dönecek

Back
X