2015 Şubat Anneleri

ben ben ben sebebi ise doktora randevuyu 28. hafta falan vermesi özel değil ki hemen alayım randevuyu da yaptırayım ama yok vermiyor. bende sağlık ocağındaki hemşireye yazdım watsaptan bana kasım 3 de sabah aç karnınla gel yapalım dedi. o yüzden sağlık ocağında yaptırıcam.

hadi yaaa
banada 28 ekimde gel dedi
24. haftamda olacağım
kendi doktoruma 25. haftada gideceğim

Cesitler fazla fiyatlarda bazi urunlerde baya indirim oluyo ebebek bebek arabalarini indirime sokuyo hastaneler fotorafcilar indirime giriyo.oda takimlari eger ordan siparis verirsen uygun oluyo

ayyy fotoğrafçı ve hastane dikkatimi çekti nedense ama oradaki fotoğrafçılar buraya gelmezki :KK48:

hadi yaaa
banada 28 ekimde gel dedi
24. haftamda olacağım
kendi doktoruma 25. haftada gideceğim
birşey olmaz ben 27. haftamda olacam. diğer doktoru beklersem zaman geçer yapmayabilirler. o yüzden hazır bulunsun elimde zaten kan uyuşmazlığı iğnem var onu vurdurmam gerek 28. haftada mecburen ozaman gidicem.

görüyonmu sen erkek analarını :D bende uzun zaman önce görmüştüm. uni baby çıkarmış buna benzer 10 tane filan yıkanabilir pamuklu. :D zaten erkek annelerinin korkulu rüyası çiş ama hoşuma gidiyor benim açtığın anda işemesi :D oğlumun pipisi kıymetli ama kapatırmıyım bilmiyorum :D
e yani şimdi kolay mı öyle paşa anası olmak.:cool:ya nerde satılıyor bulamadım bi türlü kendim yapabilirmiyim diye düşünüyorum.ismi de pek bi komik pipiped.:KK48: sanırım o çiş kazaları erkek bebeklerde sık yaşanıyormuş.her seferinde yatak yorgan yıka yok halı yıka sil yada üstüne işese hadi banyo yap falan ayyyy kış günü zor işler anacım.kapatırım güzelce işicekse işesin hunisine rahat rahat :KK30:

ya millet emziriyor bile hmilelik boyunca. Gogus uyarilmasi oyle kremle olmaz. Anlattigin.gibi cok catlaksa simdiden sur. Ben son 2 ay surdum yara da olmadi acidi ama 2 gunde gecti. Dedigin gibi son ay mutlaka surmek lazim

amann ben çatlasa bile sürmeye üşenirim krem :rolleyes::KK72::KK8:. memiklerim şuan iyi uçları hala acıyor ama dokunmadığım için etkilenmiyorum. 37. haftamda başlasam sürmeye en azından o zaman iyi olur. aklımda zaten krem mutlaka almam gerekli ama artık çarşıya filan çıktığımda alırım. ozaman başlayayım ben yavaş yavaş.

birşey olmaz ben 27. haftamda olacam. diğer doktoru beklersem zaman geçer yapmayabilirler. o yüzden hazır bulunsun elimde zaten kan uyuşmazlığı iğnem var onu vurdurmam gerek 28. haftada mecburen ozaman gidicem.

bak sen söyleyince hatırladım
28. haftada kan verilecek banada
inşallah unutmam onu
dahiliye dktoru verecek kendi doktorum olsa unutturmazdı kendside

e yani şimdi kolay mı öyle paşa anası olmak.:cool:ya nerde satılıyor bulamadım bi türlü kendim yapabilirmiyim diye düşünüyorum.ismi de pek bi komik pipiped.:KK48: sanırım o çiş kazaları erkek bebeklerde sık yaşanıyormuş.her seferinde yatak yorgan yıka yok halı yıka sil yada üstüne işese hadi banyo yap falan ayyyy kış günü zor işler anacım.kapatırım güzelce işicekse işesin hunisine rahat rahat :KK30:

http://www.e-bebek.com/baby-me-yenidogan-pamuk-mendil-3lu-erkek-bebeklere-ozel_BAE-20013

burada var canım. 10 lira al oğluşuna :D bende alayım bari :KK8::KK8::rolleyes::rolleyes:

Kızlarrrr bu şeker yüklemesi hakkında düşünceniz nedir? Benimde zaman geldi doktorum yaptır diyor ama ben zaten pkoluym şeker ilacı kullandım uzun zaman. Ayrıca nisanın sonunda yaptırmışım şimdi baktım açlıkta 95 , 75 grda sırasıyla 115 ve 124 çıkmış daha yspalı bir yıl olmamış ne gerek var?????

bende nedense hemşireler bebeği giydiriyorya kıyafet istiyorlar. istedikleri şey olmaz diye bir korku var içimde.
gerçi onlar kendilerinden de giydiriyor ama böyle bir şey olur mesela herkes bilir onun olması gerektiğini ben bilmiyormuşum gibi geliyor.
offf ne dedim ben bile anlamadım.
dışarda hayat devam ediyor. ben sanki dış dünyadaki her şeyi sildim sadece bebek var şu anda. çok enteresan bir durum. ben mi abartıyorum acaba hepimiz mi öyleyiz.

Aynı durumdayım :KK50:

Oww nie hala goremedi yaa benimde 2 hafta once gordu dun detaylida da onaylandi erkek oldugu ne zaman ilk randevun ins ogrenirsin.. cok nazlaninca kiz olur diyolla daa benimki erkek cikti valla :)
bir erkek dediler bir kiz dediler karişik ya güvenemiyorum artik hep benzetiyorlar kesin sonuç yok

onu diyorum ya işte :D aşırı abartı geldi bana internette yazanlar. doğum çantasında ne olmalı dersen en çok ihtiyacın olur benim bildiğim.yani ben kafama göre yapıcam çanta içini. 2 3 kalmazsın bile canım en fazla 1 gün kalırsın. eğer bir sıkıntın yok ise hemen yolluyorlar eve. bir gün müşaade altında tutuluyorsun. o yüzden az ve öz olsun yeter.
bencede katiliyorum ha birde 2 önerim var kesin koyup yapacam ilk doğdunda 2 kaşik madensuyu verdiğin zaman bebe gazi olmaz 2. de sogan la emzirmeden önce meme uçlarina sürecek mişin ozaman çatlamiyor

Back
X