2015 Şubat Anneleri

do
erken olduğunu düşünüyorum. belki küçük bir çanta (içinde bebeğe hastane çıkışı, bebek bezi, anneye pijama, ped vb) 7. ayımızda hazırlarım, ne olur ne olmaz diye...
Onun dışında daha bebeğimizin odasını bile düzenlemeye koyulamadık. inşallah bu haftasonu yapılacak temizlik sonrası yavaş yavaş başlayacağım planlara.
doğru bende öyle düşünmiştim öbür ay bu zamanlar hazır olur inşallah

Kızlarrrr bu şeker yüklemesi hakkında düşünceniz nedir? Benimde zaman geldi doktorum yaptır diyor ama ben zaten pkoluym şeker ilacı kullandım uzun zaman. Ayrıca nisanın sonunda yaptırmışım şimdi baktım açlıkta 95 , 75 grda sırasıyla 115 ve 124 çıkmış daha yspalı bir yıl olmamış ne gerek var?????
Bu gebelikte cikn sekere bakmak icin. Normalde seker hastasi olmayan.birinin hamilelikleinde seker cikabiliyor. Dr.um ilk gebelikte sekeri cikmamis bi hastama insulin basladik. Her gebelikte bakilmali hamilelij sekeri riskli birsey dedi. Hamilelerin duzenli tansiyon olcturmesi gerektigi gibi

şöyle bir durum vardı ama bende benim aşırı kaşıntı vardı ben çatır çatır kaşıyordum doktora sorunca biraz bekle geçer dedi dediği gibi de oldu tam o genişlediği zaman lar aşırı kaşınmıştı o zaman sormuştum. ama ben normal göbeğim için bile sürmüyorum ki üşengeçlikten :D o yüzden düzenli bir şey kullanamam ben çatlarsa sürerim kafasındayım :D

Bugun ben locitane a gittim iyi diye okumuştum netten. Çatlaklar için yağ arıyorum dedim badem yağını falan gösterdiler. Icindekiler kısmının bir tarafına etiket yapıştırmışlar okunmuyordu. Paraben yok di mi dedim. Yok bizim ürünlerimizde paraben kesinlikle yoktur dedi kadın sonra da hamilelere bile kullandırtıyıruz dedi :KK57: Nasıl yaa dedim ben kendimi dev aynasında mı görüyorum. Bu insanlar nasıl anlamaz. Bir de güvenlikçi avm min girişinde tutturdu aletten geçeceksin diye. Geçmicem çantama da bakın isterseniz dedim. Niye geçmiyorsunuz bir rahatsızlığını mı var diyo :KK57:

Doktordan geldik oğluşu gördük
gayet iyimiş gelişimi 400 gr olmuş
tıpta bakılan ayrıntılı ultrasyon raporuna baktı problem yok dedi
1 ay sonra gittiğimiz hastaneden de ultrasyon isteyeceğini söyledi hem büyümüş olur daha iyi bakılır dedi
bazen sulu akıntımın oldugunu söyledim kakulu ve renkli olmadıgı sürece önemli değil dedi
acaba bebeğin suyunda azalma mı var diye düşünüyordum ama değilmiş
rahtladım baya
önümüzdeki ay şeker yükleme yapılacak aşının ikinci dozu şimdiden stres bastı 3 gün cektim ağrısını ilkinin
Sağlıkla sıhhatle kucağımıza da alacagımız günleri görürüz inş

Bugun ben locitane a gittim iyi diye okumuştum netten. Çatlaklar için yağ arıyorum dedim badem yağını falan gösterdiler. Icindekiler kısmının bir tarafına etiket yapıştırmışlar okunmuyordu. Paraben yok di mi dedim. Yok bizim ürünlerimizde paraben kesinlikle yoktur dedi kadın sonra da hamilelere bile kullandırtıyıruz dedi :KK57: Nasıl yaa dedim ben kendimi dev aynasında mı görüyorum. Bu insanlar nasıl anlamaz. Bir de güvenlikçi avm min girişinde tutturdu aletten geçeceksin diye. Geçmicem çantama da bakın isterseniz dedim. Niye geçmiyorsunuz bir rahatsızlığını mı var diyo :KK57:
Ne guzel iste cok belli olmuyor heralde. Bana herkes hafta mi aktardin niye izne ayrilmadin diyorn ogrenciler surekli hamile kalan hoca diyor. Oglumda zayiftm gobek kucuktu bu zamanlarda bol giyerek saklayabiliyordum. Sen de mont fln giydiysen ondandir.
Insan belli olsn diye hvesleniyor ama hafif oluyorsun gobek az olunca agirlasmiyorsun o yonden iyi

Ne guzel iste cok belli olmuyor heralde. Bana herkes hafta mi aktardin niye izne ayrilmadin diyorn ogrenciler surekli hamile kalan hoca diyor. Oglumda zayiftm gobek kucuktu bu zamanlarda bol giyerek saklayabiliyordum. Sen de mont fln giydiysen ondandir.
Insan belli olsn diye hvesleniyor ama hafif oluyorsun gobek az olunca agirlasmiyorsun o yonden iyi

Ben zaten saklamaya çalışıyodum ;) ama aileden. Dışardakiler intimam göstersin istiyorum daha onlarda da tık yok. Geçen kasabın önünde bekletmişlerdi sinir olmuştum. Kadınların anlayamaması da garip oluyor. Neyse bakalım böylesi daha iyi anlayınca da bi ton soru soruyorlar.

Kızlarrrr bu şeker yüklemesi hakkında düşünceniz nedir? Benimde zaman geldi doktorum yaptır diyor ama ben zaten pkoluym şeker ilacı kullandım uzun zaman. Ayrıca nisanın sonunda yaptırmışım şimdi baktım açlıkta 95 , 75 grda sırasıyla 115 ve 124 çıkmış daha yspalı bir yıl olmamış ne gerek var?????

Nisan'ın sonunda hamile miydin?

Ben normalde de loccitanenin kremini, tonigini kullaniyorum, cok da memnunum.biraz pahali gerci ama deorollonunu falan kullanmak lazim aslinda. Digerleri dogrudan deriden kana:(

Kızşar acil cevap bekliyrm park yatak alcam kraft markası70-120 iyimi sizce daha çnce kullananlar yeterlimiki boyu büyükmü yada küçükmü

Yarin onda burdaki doktora randevum var yarin 23+0 yani 24.haftaya giriyorum randevum onda acaba seker yuklemesi yapar mi ki ya da daha erken mio_O bu kismi hafizadan silmisim sanirim ilkinden hatrlayamiyorum ona gore ac gideyim dedim ama saat on gec mi olur seker tahlili icin bilemedim ki:KK51:siz 24.haftanin basinda mi ortalarinda mi yaptrdiniz hanimlar

Kızşar acil cevap bekliyrm park yatak alcam kraft markası70-120 iyimi sizce daha çnce kullananlar yeterlimiki boyu büyükmü yada küçükmü

Ne kadar sure kullanicagina bagli surekli kullanirim besik almam uc yasi buluriz diyirsan en buyuk ebati almani tavsiye ederim gecici sure icinse orta ebat iyidir

Doktordan geldik oğluşu gördük
gayet iyimiş gelişimi 400 gr olmuş
tıpta bakılan ayrıntılı ultrasyon raporuna baktı problem yok dedi
1 ay sonra gittiğimiz hastaneden de ultrasyon isteyeceğini söyledi hem büyümüş olur daha iyi bakılır dedi
bazen sulu akıntımın oldugunu söyledim kakulu ve renkli olmadıgı sürece önemli değil dedi
acaba bebeğin suyunda azalma mı var diye düşünüyordum ama değilmiş
rahtladım baya
önümüzdeki ay şeker yükleme yapılacak aşının ikinci dozu şimdiden stres bastı 3 gün cektim ağrısını ilkinin
Sağlıkla sıhhatle kucağımıza da alacagımız günleri görürüz inş

Gozun aydin masallah kuzuna

O kadar mi buyudunuz yoksa millet mi abartiyor kuzum. Benim gobek de artik hamileyim diye bagriyor ama benim cocuklar ayitamadi daha kilo aldim saniolar hala bikaci öğrenince cok sasirdi hatta. Ilkinde gobek doguma bi ay kala cikmisti cok rahattim sekip zipliyordum agirlik yasamadim bu sefer gobekk buyume yolunda ve simdiden harejetlerim zorlar oldu her gebelik farkliymis hakikaten;)

Ben zaten saklamaya çalışıyodum :KK66: ama aileden. Dışardakiler intimam göstersin istiyorum daha onlarda da tık yok. Geçen kasabın önünde bekletmişlerdi sinir olmuştum. Kadınların anlayamaması da garip oluyor. Neyse bakalım böylesi daha iyi anlayınca da bi ton soru soruyorlar.

himm himmm sen hic gobus resmi koymamstn sanki merak ettim bak simdi sir gibi sakladigin elmasini :)

Gozun aydin masallah kuzuna

O kadar mi buyudunuz yoksa millet mi abartiyor kuzum. Benim gobek de artik hamileyim diye bagriyor ama benim cocuklar ayitamadi daha kilo aldim saniolar hala bikaci öğrenince cok sasirdi hatta. Ilkinde gobek doguma bi ay kala cikmisti cok rahattim sekip zipliyordum agirlik yasamadim bu sefer gobekk buyume yolunda ve simdiden harejetlerim zorlar oldu her gebelik farkliymis hakikaten:KK66:

himm himmm sen hic gobus resmi koymamstn sanki merak ettim bak simdi sir gibi sakladigin elmasini :)
Su aki 12.siniflara 9da da girmistim ve ogluma hamileydim. Beni surekli hamile kalan hoca diye soylemisler diger hocaya. Baya da belli oluyor gobek. Kilom gobekte miymis neymis anlamadim. Bir de one dogru degil yayvan bir gobek cikti gecen yilki ogrencilerimin de anlamamasi imkansiz. Son aylat ne olucam kaygiliyim. Su an 80 im ve 85 le doguma gitmistm simdi imkansiz.
Aman ikinci olunca insan surekli kiyasliyor. Bebek iyi olsun da gerisu olur gider

ben parasında değilimki
yani ebe neden bana sağlık ocağında yaparız dedi benden başka kimseye dememişler sanırım
doğum yapanlarada sordum herkes hastanede yaptırdım sağlık ocağı öyle bişey demedi dedi
ondan sordum
bnm saglık ocagı da soyledi ama kontrolde doktorum yapalım diyince o an hastanede yaptırdım

Yarin onda burdaki doktora randevum var yarin 23+0 yani 24.haftaya giriyorum randevum onda acaba seker yuklemesi yapar mi ki ya da daha erken mio_O bu kismi hafizadan silmisim sanirim ilkinden hatrlayamiyorum ona gore ac gideyim dedim ama saat on gec mi olur seker tahlili icin bilemedim ki:KK51:siz 24.haftanin basinda mi ortalarinda mi yaptrdiniz hanimlar
bnm kontrol 24+0 daydı o gun yaptı dr seker yuklemesini

Back
X