Kızın mi olacak :)))
Evet canım esobanın kızı olucak inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızın mi olacak :)))
Hoşbulduk çok teşekkürler, ne güzel sizi de tebrik ederim. Alışverişler filan başladı mı? Ben evde oğlumun küçülenlerini hurca koymuştum, body vs. var da kıza farklı alışveriş lazım tabii… Ben daha alışverişe de odaya da başlayamadım..hoşgeldin canım.hayırlı sağlıklı olsun prensesin.benimde kızım vardı şimdi oğlum olacak nasipse.aynen her şey sıfırdan başlıyor Allah hepimize kolaylıklar versin.amiiin
Ne konuşmuşsunuz uleynnnnnnnn bu yoğunlukta okuyamıycam size 2 sorum var ???????
1) bebişlerin kıyafetleri yıkandımı yıkayan oldu mu ???
2) hangi bebe deterjanıyla yıkandı yıkayanlar lütfen yazsın
ben kızımda tam hatırlamıyorum ama dalin di sanırım onu kullanmıştım deneyimli anneler yazsın hangisi iyi leke çıkarıyor taşınmadan yıkayıp ütülerini yapıyım diyorum sonra o yoğunlukta uğraşamam
oh maşallah en güzel, bir de ben başlayabilsem..güle güle kullanın..kıyafet alışverişini bitirdim ben canım banyo eşyaları bakim ürünleri falan kaldı onlar da kolay diye sona bıraktım yakinda mobilya siparişini veririz bi de kendime de gecelik falan aldım 1 takım ama 1 takım daha gecelik ve pijama alicam
güle güle kullansın. iyi tutmuş fiyatı. büyükler gitmiş küçükler kalmış. darısı başıma. siz yazınca özeniyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum.GÜNAYDIN KIZLAR ,
insan bebişine alışveriş yapınca mutlu hissediyor kendini :)
hafta sonu
1-büyüyen beşik
2-dolap
3- travel sistem araba,puset
4- nevresim takımı
5-cibinlik
6-dönence
aldık toplam 1700 tl tuttu kızım sanki ona aldığımızı anlar gibi seçerken hiç durmadı tekme üstüne tekme :)
rabbim kullanmak nasip etsin![]()
Sola yatinca gobege giden atardamar daha rahat kan akisi oluyormus. Butun gece sola ben de yatamiyorum altta kalan taraf tutuluyor sag sol dönuyorum. Saga yatmak zararli degil de sol daha faydali diyelimbir şey soracağım bilgili anneler.
sağa yatmak neden zararlıydı. birde yani yatılması önerimiyor mu yoksa kesin yatmayın mı diyorlar. eskiden yüz üstü yatardım ya da sola ama şimdi sadece sağa yatınca rahat ediyorum.
kıyafet alışverişini bitirdim ben canım banyo eşyaları bakim ürünleri falan kaldı onlar da kolay diye sona bıraktım yakinda mobilya siparişini veririz bi de kendime de gecelik falan aldım 1 takım ama 1 takım daha gecelik ve pijama alicam
GÜNAYDIN KIZLAR ,
hafta sonu
1-büyüyen beşik
2-dolap
4- nevresim takımı
5-cibinlik
6-dönence
aldık toplam 1700 tl tuttu kızım sanki ona aldığımızı anlar gibi seçerken hiç durmadı tekme üstüne tekme :)
bir şey soracağım bilgili anneler.
sağa yatmak neden zararlıydı. birde yani yatılması önerimiyor mu yoksa kesin yatmayın mı diyorlar. eskiden yüz üstü yatardım ya da sola ama şimdi sadece sağa yatınca rahat ediyorum.
Zararlı değil ama sola yatınca kan dolaşımı daha iyi oluyormuş benim gece devamlı sola yatmamhayatta mümkün değil sola yatınca sola kramp giriyor sağa yatınca sağa kramp giriyor napacağımı şaşırdım bi sağa bi sola sabaha kadar dönüyorum uykumda bölünüyor tabi magnexyumda işe yaramadı bende ayrıca eskiden nerden biliyorlardı sağa mı yatmak laxım sola mı ? Bana sadece sırt üstü yatarsan varis lerin çıkar dediler doktorumda şimdiye kadar illa sola yatmalısın dememiştibir şey soracağım bilgili anneler.
Gule gule kullanin hepsini saglikla. Ben heyecanlandm burda. Hep ciklim diyorum hep yorgunum diye cikamiyoruz. Biraz kis ilerlesin diye dusunuyorum kiyafetler indirime girer ocakta simdi yeni sezon olur pahali olur diye. Ama yine de birkac birsey almam lazim hepsini sona birakmamaliGÜNAYDIN KIZLAR ,
hafta sonu
1-büyüyen beşik
2-dolap
4- nevresim takımı
5-cibinlik
6-dönence
Sağa yatmak rahme giden damarlara baskı yapıyor,sırtüstü yatmak tansiyonu düşüyor damarlara baskı yapıp.. Bana doktorum 28. haftadan itibaren sol yan sadece dedi.. Bende alışmaya çalışıyorum :)bir şey soracağım bilgili anneler.
Evet canım esobanın kızı olucak inşallah.
bir şey soracağım bilgili anneler.
bi yerden başlayınca oluyo canım aslında dediğin gibi büyükler gidince üstümden yük kalktı baya bigüle güle kullansın. iyi tutmuş fiyatı. büyükler gitmiş küçükler kalmış. darısı başıma. siz yazınca özeniyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum.
oldukça her ihtimali düşünüp öle hareket ediyorum ben en yakın arkadaşım 8. ayda alırım dedi ama 7. ayın sonunda doğurdu o hastanedeyken biz aldık eşyalarını o yüzden korkuyorum alıyorum :) ufak ufakGule gule kullanin hepsini saglikla. Ben heyecanlandm burda. Hep ciklim diyorum hep yorgunum diye cikamiyoruz. Biraz kis ilerlesin diye dusunuyorum kiyafetler indirime girer ocakta simdi yeni sezon olur pahali olur diye. Ama yine de birkac birsey almam lazim hepsini sona birakmamali
GÜNAYDIN KIZLAR ,
hafta sonu
1-büyüyen beşik
2-dolap
4- nevresim takımı
5-cibinlik
6-dönence
baya uyguna geldi canım eşimin eniştesinden aldık saolsun çok yardımcı oldu allah iyilerini versin sizleredeGüle güle kullansın yavrucugun...
gayet uyguna almışsınız canım
bizim seçtiğimiz daha almadıgımız dolap ve beşik sadece ikisi 1500
tutuyor...Araba falanda işin içine girince epey artacak gibi
günaydın anneler mutlu bir pazartesi olsun inşallah
sabah tsh için kan verdim öğleden sonra çıkacak bakalım
dün kramp girdi bacağıma doktora sordum hocam magnezyum kullananlar varmış kasılmalar için bi de magnezyum bakalım mı dedim , gebelikte magnezyum kullanamazsın kramp olması normal dedi
sayfaları okudum şeker yüklemesi meselesine uzuncaaaa yer verilmiş sıkıldım son 10 sayfa kala daha dayanamadım gına geldi yaptırın yaptırmayın laflarından karatay şunu dedi bunu dedi poffff
gerçi sağa sola yüz kez dönerek yatıyorum bendeSola yatinca gobege giden atardamar daha rahat kan akisi oluyormus. Butun gece sola ben de yatamiyorum altta kalan taraf tutuluyor sag sol dönuyorum. Saga yatmak zararli degil de sol daha faydali diyelim