2015 Şubat Anneleri

günaydın anneler mutlu bir pazartesi olsun inşallah

sabah tsh için kan verdim öğleden sonra çıkacak bakalım

dün kramp girdi bacağıma doktora sordum hocam magnezyum kullananlar varmış kasılmalar için bi de magnezyum bakalım mı dedim , gebelikte magnezyum kullanamazsın kramp olması normal dedi

sayfaları okudum şeker yüklemesi meselesine uzuncaaaa yer verilmiş sıkıldım son 10 sayfa kala daha dayanamadım gına geldi yaptırın yaptırmayın laflarından karatay şunu dedi bunu dedi poffff
Cok ilginc. Burada sabah oglen aksam magnezyum veren doktorlar var. Gebelikte mecbur iciliyor. Agrim olmasa da rahimde cocuk kolay bas asagi donsun rahat diye gunde 1magnezyum iciyorum.

buradaki takvim bitirmeden içinde olduğun haftayı yazıyor ondan öl canım.
22 +2 demek 22 hafta bitirdin 23. haftanın 2 .günündesin demektir altta da o yüzden 23. hafta yazıyor.

22+2 zaten 23. hafta demek 22 haftan bitmiş 23. haftanın 2. günündesin

Aaaa Ben Yanlış Biliyorum Demekki Bende 22. Haftaya Girdim Diyorum. Ayyy 1 Hafta Sonra 6. ayımıza mı Giriyoruz :KK69:

Italya'dayım ilk oğlumda 3 kere girdim :)
iyi yakinmisiz :)
ben kizimda 3 girdimde
oglan da sorun vardi ,kilolu diye çok girdim son ayda, her hafta ultrasona sokdular nerdeyse
bigun kalbi aritmi diyolardi baska gun baska bi sorun çikiyordu :(
saglikli olsunda ben girmeyim ultrasona raziyim

Kıyafet alanlar Meryem uzerlinin bebişine giydirdiği bir kıyafet vardı üstü lacivert beyaz çizgili altı kırmızı bir takımdı. Netten arayınca resmi çıkıyor. İşte öyle bir takım bulursanız nerede olduğunu bana söyleyebilir misiniz?
Ya o nasıl bir şeymiş geçenlerde yine konusu geçti sen mi sormuştum yine.

Nerde cnm orasi ben kulenin ardindaki meltem ve fatih bebeye baktim tam nerde neresi var bilmiorm onlarida otobusle gecerken falan dikkatimi çekmişti ordan biliorm..
mobilyaci benim bu dedigim. Kerkuk cad diye mi geciyor. Fatihbebe bebekcenin onunden devam ediyorsun makroya dogru cok gitmeden solda cilek ve caploomba var. Fikrin olur bak bence. Internetten de bakabilirsin yerine, tam tarifedebildim mi bilmiyorum

Evet canım doğru hatırlıyorsun. Nedeni yok işte kapalı kutu diyor Dr lar. Dolanınca müdahale bile edemiyorlarmış. Anca doğuma yakın görürlerse acil sezeryana alıyorlarmış o kadar. Benim meleğim kendi kordonu etrafında dönüp durmuş yavrum iki düğüm vardı kordonda ve sıkıydı yani kan akışını engellemiş. Cennette şimdi yavrum. Allahım inşallah tamamına erdirir kavuşuruz Bebişlere.

canım benim elbette öyle rabbim bu evaltlarımızı bağışlasın bize inşallah :)

Ya o nasıl bir şeymiş geçenlerde yine konusu geçti sen mi sormuştum yine.

Google a Meryem uzerli bebeği yazınca direk çıkıyor. Gazetede ilk gördüğüm zaman çok beğenmiştim. Burda bir iki sordum başlarda Ama o zamanlar daha kimse kıyafet almıyodu. Belki şimdi alırken gören olursa diye tekrar sordum.

Merak ettim. Neden gebelikte magnezyum kullanilmaz demisler ki. Isvicrede doktor agrim olmadigi halde herkese oldugu gibi bana da mecbur kildi. Bi de d vitaminim az cikti. Ilac kullanmaktan biktim ya:(

bu sabah dr ranveum varmis megr, ben yanlis not etmisim : (
ayip oldu kadina

persembe aksamina jinekolog randevum var, cuma sabahinada ayrintili ultrasona giricem ..
hayirilisi bakalim
magnezyumu soracam bende dr a

Merak ettim. Neden gebelikte magnezyum kullanilmaz demisler ki. Isvicrede doktor agrim olmadigi halde herkese oldugu gibi bana da mecbur kildi. Bi de d vitaminim az cikti. Ilac kullanmaktan biktim ya:KK43:

O magnezyum kullanılmaz diyen dahiliyeciymiş kadın doğum değil. Demek ki kadın doğumcuların verdiği magnezyum gebelikte kullanılandan.

Demek magnezyumu herkese veriyorlar ilginç. Ben bir Dr uma sorayım. Günlük kaç mg alınmasını öneriyorlar?
Burada bir arkadasimin kanamasi vardi. Dusuk olmasin diye sabah oglen aksam suda cozulur magnezyum ictirdi doktoru. Sag salim cocugunu aldi kucagina. Benim agrim yok,kaslarim kasilmiyor ama rahimde cocuk rahat donuyormus diye hergun mutlaka kullanacaksin dedi. Demirim yukseldi. Ilaci biraktim sevinirken d vitamini eksikligi cikti bi de.

Ankara sitelerde cok uygunmus arkadasim aldimia 2 bin tlye ama dort dortluk. Ama iste konyaya istersem onunda naktiyesi falan yine baya pahaliya gelecek :KK43:
ya su eski model ayili boceklisi var onlar daha uygun cnm ama onlardan da istemiorm cok moralim bozuldu :KK43:
çilek mobilyaya baktım ordakiler de çok kötü

Back
X