2015 Şubat Anneleri

Burada bir arkadasimin kanamasi vardi. Dusuk olmasin diye sabah oglen aksam suda cozulur magnezyum ictirdi doktoru. Sag salim cocugunu aldi kucagina. Benim agrim yok,kaslarim kasilmiyor ama rahimde cocuk rahat donuyormus diye hergun mutlaka kullanacaksin dedi. Demirim yukseldi. Ilaci biraktim sevinirken d vitamini eksikligi cikti bi de.

Orda türkiyedekinden çok az güneş var. D vitaminini içip güneşe çıkmak gerekiyor. Şimdi kış da gelmeye başladı. Güneşi buldukça çık canım.

Karaca home da nevresim takımları var cicikler ama 60 tl. Nasıl fiyatları sizce?

Anammmm ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim :D Bende bugün tetenoz 2 aşıyı oldum,1. de sıkıntı olmamıştı ama 2. dekolum ağrıyor baya,hemşirem izinliymiş,başkası vurdu belki ondandır ...Biraz gaz problemim oldu baya kortum bugün,inşallah hepimiz kazasız doğururuz...

Son mesajımdan sonra 40 sayfa geçmiş, vallahi okuyamadım. Umarım herkes iyidir.
Ben budün alınacaklar arasında boğuldum kaldım, eşim bir yandan ben bir yandan dört koldan araştırıyoruz :)
Sonunda biberonu nasıl alacağımıza karar verdik, daha bunun bebek arabası, ana kucağı, beşiği, süt sağma pompası daha bir sürü şey var :) Allah yardımcımız olsun her şey kuzularımız için :KK46:

Kizlar mide yanmasi yasayan varmi? Bir haftadir surekli midem yaniyor bogazima kadar geliyor yanmasi. Acaip rahatsiz edici bir durum..ne yapacam bilemedim. Maden suyu felan iciyorum gecirmiyor:(

Kizlar mide yanmasi yasayan varmi? Bir haftadir surekli midem yaniyor bogazima kadar geliyor yanmasi. Acaip rahatsiz edici bir durum..ne yapacam bilemedim. Maden suyu felan iciyorum gecirmiyor:KK43:
Canım 2 gündür bende de var, özellikle bugün fena. Boğazlarım sızlıyor resmen. Bana doktorum gaviscon kullanabilirsin demişti ama gündüz içtim fayda etmedi. Şu anda hepten fena durumda. Sanırım yatmadan yine içicem, bide daha az ve sık yemeye çalışıcam. Bebeler büyüdü artık baskı yapıyor mideye

Canım 60 TL iyiymiş, genelde 90-100 tl civarı oluyor. İndirimli fiyat için iyi, kalitesini de beğendiysen
Kaliteden anlamam pek boyası almasun tamam ama int yorumlarına göre Karaca'nın çatal kaşık tk falan kimse memnun değil ama tekstil kısmı nasıl bilmiyorum.yataşın kaliteliymiş.

Burada bir arkadasimin kanamasi vardi. Dusuk olmasin diye sabah oglen aksam suda cozulur magnezyum ictirdi doktoru. Sag salim cocugunu aldi kucagina. Benim agrim yok,kaslarim kasilmiyor ama rahimde cocuk rahat donuyormus diye hergun mutlaka kullanacaksin dedi. Demirim yukseldi. Ilaci biraktim sevinirken d vitamini eksikligi cikti bi de.

Magnezyum gerçekten toparliyor. Ben aylardir kullanıyorum. Ellerim kollarim titriyordu benim onu kullanmadan önce. D vitamini de her ilaca güven olmuyor genelde yurt disindan getirtiliyor sanslisin o zaman cnm.

Hıı onda yorganda oluyor değil mi? Peki siz yorgan yaptıracak mısınız?
Pamuk yorgan falanmı annem dyo yaptıralım ama ben boşver dyorum uyku setinde var zaten gerci hazır yorgan sonuçtada kaliteli alrım bıraz hem rahat rahat komple makinaya atılıyo hepsi arkadaşmn var güzel nrvresime gerek yok ekstra o yüzden

Kaliteden anlamam pek boyası almasun tamam ama int yorumlarına göre Karaca'nın çatal kaşık tk falan kimse memnun değil ama tekstil kısmı nasıl bilmiyorum.yataşın kaliteliymiş.
Ben daha hiç araştırmadım hangi marka iyidir hiç bir bilgim yok :/ ona da sıra gelecek :)

Kizlar mide yanmasi yasayan varmi? Bir haftadir surekli midem yaniyor bogazima kadar geliyor yanmasi. Acaip rahatsiz edici bir durum..ne yapacam bilemedim. Maden suyu felan iciyorum gecirmiyor:KK43:

Benimde sorunum son günlerde cuma günü seker yuklemem var o zaman soracagim. Bazi arkadaşlar renu idi sanirim suruptan bahsediyordu.

Hıı onda yorganda oluyor değil mi? Peki siz yorgan yaptıracak mısınız?
image.webp

Back
X