Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu tartılma kısmı olmasa.haftaya randevum var.
Gunaydin bu arada herkese..
Hava soguk giyecek montum yok ama seviniyorum kış gelsin boylece subat da yaklasiyor.
Okulda ben de giyiyorum onluk de burasi sogudu artik mont lazim. Sizin taraflar daha sicak demek. Hic alasim da yok daha sonra kullanamayacgim birseyi. Idare edicez artik.Günaydın canım. Okulda önlüğümü giyiyorum ya evden çıkarken taksiye de önlükle biniyorum mont niyetine![]()
Kundak mi yapcaksin ben yaptirmicam ya
Sigara birakmak ilk aylar hizli kilo almaya neden oluyor. Birakmakta zorlanmamistim ama yine de hizli almistim ogluma hamile kalinca biraktim. Bi sekilde yemesek bile vucut oyle bir tepki veriyor olabilirIstiyorsan bir gün önceden lahanalı bişiler ye turşusu falan olabilir. O bir iki kilo az çıkartıyor. Vücutta ödem varsa hemen gideriyor. Ama zaten Dr un pek bişi söylemicektir. Sigarayı bıraktın bu büyük bir olay. Hem merdiven de çıkıyorsun sürekli. Hiiiç canını sıkma bebişler sağlıklı olsun bu kilolar zamanla gider inşallah.
Kundak yapacaksaniz dogar dogmaz yapin tabi sıkmadan. Oglum yuzunden hic goruntu vermedi elleri alnindaydi hamilelik boyunca. Dogu 3.gun ellerini sarayim dedim kendini uyandirmasin diye nasil kizdi agladi istemedi. Ellerini de cekmedi 40 i cikana kadar alnindan. Icerde nasil duruyorsa oyle durdu ayy ne tatliydi ufacik mis kokulu. Hepimize saglikla gelsin mis kokulularben kundak yapılan bebeklerin bacakları daha düzgün oluyormuş çarpık olmuyormuş diye duymuştum bilmem ne kadar gerçek ama mantıklı bir yanı da var sanki
Kizlar mide yanmasi yasayan varmi? Bir haftadir surekli midem yaniyor bogazima kadar geliyor yanmasi. Acaip rahatsiz edici bir durum..ne yapacam bilemedim. Maden suyu felan iciyorum gecirmiyor![]()
Gunaydin bu arada herkese..
Hava soguk giyecek montum yok ama seviniyorum kış gelsin boylece subat da yaklasiyor.
arkadaşlar gecelik mi pijama takımı almak daha mantıklı..Kaç takım yetrli olur=?
Istiyorsan bir gün önceden lahanalı bişiler ye turşusu falan olabilir. O bir iki kilo az çıkartıyor. Vücutta ödem varsa hemen gideriyor. Ama zaten Dr un pek bişi söylemicektir. Sigarayı bıraktın bu büyük bir olay. Hem merdiven de çıkıyorsun sürekli. Hiiiç canını sıkma bebişler sağlıklı olsun bu kilolar zamanla gider inşallah.
ama turşu ödem yapar daha çok ki... tuzludan uzak durmak gerek.
Selam kızlar, havalar soğudu çamaşırlar bile kurumuyor artık, oğluşumun kıyafetlerini yıkasam erken mi acaba ???
Tiroid ilacı kullananlar. Biliyorsunuz ilacı sabah aç karnına almak lazım. Benim şekerle tsh aynı gün bakılacak. Şeker için de aç gitmem gerekiyor. Tiroid ilacını içip bir saat sonra gitsem orada şekerli suyu içsem yine bir saat sonra kan alınacak. Yani tiroid ilacını içtikten iki saat sonra kanda tsh a bakınca değeri etkiler mi sizce? Yoksa hiç tiroid ilacını içmesem mi tahlil yapılıncaya kadar?
Lahana ödem mi atıyormuş. Alayım bari çiğ yiyorum pişmiş yemem ama. Turşu tuzlu olur sanki.Istiyorsan bir gün önceden lahanalı bişiler ye turşusu falan olabilir. O bir iki kilo az çıkartıyor. Vücutta ödem varsa hemen gideriyor. Ama zaten Dr un pek bişi söylemicektir. Sigarayı bıraktın bu büyük bir olay. Hem merdiven de çıkıyorsun sürekli. Hiiiç canını sıkma bebişler sağlıklı olsun bu kilolar zamanla gider inşallah.
Kan tahlilini aç karnına mı vermiştin hapı içmeden önce?