2015 Şubat Anneleri

Lisedeyim ben sabit bi sinifim yok ki gezip duruyoz sınıf sınıf. Onu tasimaya erinirim ordan oraya hem cocuklar fena bizim ağzına sakiz olurum okulda mecbur birakmasin tabi rabbim de idare ediyom bisekilde
sen bilirsin canım o zaman çok baskı yapmamaya çalış oraya doğru bilirim çok acıyo

kızlar sizlere bişi sormak istiyorum sizlerinde gögüsleri özellikle uç kısımları kaşınıyor mu ?
Benim gögüğlerim önceden küçüktü hamilelikle büyüdüler ve üst kısımlarında çatlaklar oldu kahvemsi gibi uçuktu uçları şimdi baya koyulaştı ve deli gibi kaşınıyorlar kaşıyınca bazen bakıyorum kabuklu ufak ufak yaralar olmuş sizlerde de benzer şeyler oluyor mu? Ben göğüs uucu kremi almıştım geçen ebebekten üzerinde süremeye 32. haftadan snra başlayabilirsiniz fln diyordu sizce şimdiden bişiler sürmelimiyim? Elim sürekli göğüslerimde çok aşırı böle tatlı tatlı kaşınıyor anlatamam :)

kızlar sizlere bişi sormak istiyorum sizlerinde gögüsleri özellikle uç kısımları kaşınıyor mu ?
Benim gögüğlerim önceden küçüktü hamilelikle büyüdüler ve üst kısımlarında çatlaklar oldu kahvemsi gibi uçuktu uçları şimdi baya koyulaştı ve deli gibi kaşınıyorlar kaşıyınca bazen bakıyorum kabuklu ufak ufak yaralar olmuş sizlerde de benzer şeyler oluyor mu? Ben göğüs uucu kremi almıştım geçen ebebekten üzerinde süremeye 32. haftadan snra başlayabilirsiniz fln diyordu sizce şimdiden bişiler sürmelimiyim? Elim sürekli göğüslerimde çok aşırı böle tatlı tatlı kaşınıyor anlatamam :)

Canım benim göğüslerim de hamilelik öncesine göre epey büyüdü ama henüz çatlak yok inşallah da olmaz. E-bebekten aldığın krem muhtemelen emzirme ile birlikte oluşan çatlakları önlemek içindir. O yüzden hamileliğin sonlarına doğru kullanmaya başlayın diyordur. Netten araştırmak lazım hamilelik süresince büyümeden kaynaklı çatlak önlemek için ne kullanılmalı diye. Aldığım kremde özellikle hafta belirtilmiş şimdiden kullanma derim ben.

Valla canım arada kaşınıyor. Benim 2. Çocuk olduğundan heralde çok fazla büyümedi göğüslerim. Gerçi bebek emmeye başlayınca daha çok büyüyor ama. Birde bişey sorcam ne kadar doğru?
Kız bebek bekleyen anne adaylarının göğüa uçları çok fazla kararmazmış pembe kalırmış, erkek bekleyenlerin siyahlaşırmış. Benim göğüsler buna uyuyor ama sizleri merak ettim.

Valla canım arada kaşınıyor. Benim 2. Çocuk olduğundan heralde çok fazla büyümedi göğüslerim. Gerçi bebek emmeye başlayınca daha çok büyüyor ama. Birde bişey sorcam ne kadar doğru?
Kız bebek bekleyen anne adaylarının göğüa uçları çok fazla kararmazmış pembe kalırmış, erkek bekleyenlerin siyahlaşırmış. Benim göğüsler buna uyuyor ama sizleri merak ettim.

Benim şimdiden acayip büyüdü. bi de emzirirken düşünemedim :KK57:

Erkek bekliyorum ve koyulaştı :KK15:

Kız bebek bekliyorum çok koyulaştı canım, hamilelik öncesi pembelik bile koyu değildi :)

Ben lierac çatlak kremini karnima surerken biraz da göğüslerime sürüyorum çatlarken kasiniyormus. .son 1 ay falan da lansinoh krem kullanmaya başlıcam

Selam kızlar şeker yüklemesi yaptırdım, tr'de benim bildiğim önce 50 şeker yüksek çıkarsa 100 veya küsür glukoz veriyorlar. Bana 150 MG içirdiler 1 saat bekledim, ikinci kanı aldılar sonuçları sonra alacam ama acayip kötüyüm o neydi öyle. Açlık 65 çıktı bakalım ne olacak o_O

Canım benim göğüslerim de hamilelik öncesine göre epey büyüdü ama henüz çatlak yok inşallah da olmaz. E-bebekten aldığın krem muhtemelen emzirme ile birlikte oluşan çatlakları önlemek içindir. O yüzden hamileliğin sonlarına doğru kullanmaya başlayın diyordur. Netten araştırmak lazım hamilelik süresince büyümeden kaynaklı çatlak önlemek için ne kullanılmalı diye. Aldığım kremde özellikle hafta belirtilmiş şimdiden kullanma derim ben.
Canım çatlarda oldu evet ama koyu kısmın üstünde tenimde çatladı uçlarında yok derdim çatlaklar değil aşırı kaşınıyor uçları o yüzden bişi bulmam lazım bu duruma kaşıdıkça ben soyuluyor ve bakıyorum kabuk bağlamış yara oluyorlar.

Canım bnm bebeğim erkek olacak ve önceden yok denecek gibi kahvemsi pembemsi gibiydi yok gibiydi ama şimdi baya koyulaştılar hiç hoşuma gitmiyor koyu koyu olması :KK43: ama göğüslerim küçüktü benm önceden şimdi çok doldunlaştılar 90 beden giyiyorum ve içini dolu dolu dolduruyorlar korkyorum 90 ve üzeri kadar büyüyecek die aman büyümesinler yaaa

onu bende duydum ama benimki koyulaştı yani

Ben lierac çatlak kremini karnima surerken biraz da göğüslerime sürüyorum çatlarken kasiniyormus. .son 1 ay falan da lansinoh krem kullanmaya başlıcam

Karnımda yok bnm göğüslerde oldu çatlak canım halbu ki karnım daha çok büyüdü bence kocaman oldu ama sanırım bnm zaten hamileliktn önce göbeğim vardı ya yağlıydı o bölge çok gerilmedi çatlayacak kadar o yüzden henüz bişi yok ama göğüslerim küçük serttiler diktiler şimdi büyüdüler iyice sertleşti uçları kaşınıyor sadece deli gibi yara oluyor kaşıyınca da uçları ama sadece. Çatlarım ise koyu kısımdan yukarda tenimin olduğu bölgede var.
lansinoh kremi aldım bnde ebebekten 32. haftadan snra sürün diyor. şimdi bişi bulmam lazım bnm bu kaşınmaya elim hep göğüslerimde yaa utanıyorumda afedersinz elimi hep söküp kaşımaya k.valide dicek ne meme varmış elleri hep memesinde :KK53:

benimde erkek ve kapkara oldu hani öyle lafın gelişi değil bildiğin kapkara oldu çünkü beyaz tenliydim şimdi uçları ayrı bir renk oldu :D

Oğlumda kapkara oldu, ama bence biraz sallamışlar :-) benim Arkadaşımın iki kızı var ben doğumdan sonra baktım kendisine o zaman bekardım :KK16: ister inanın ister inanmayın koltuk altı, meme bölgesi apış arası kapkaraydı çok şaşırdım, apış Arasını kendi söyledi tabi :-) koltuk altını görünce çok garipsemiştim. Ilk oğlumda son aylara doğru karardı göğüslerim bunda yavaş yavaş başlıyor.

Oğlumda kapkara oldu, ama bence biraz sallamışlar :-) benim Arkadaşımın iki kızı var ben doğumdan sonra baktım kendisine o zaman bekardım :KK16: ister inanın ister inanmayın koltuk altı, meme bölgesi apış arası kapkaraydı çok şaşırdım, apış Arasını kendi söyledi tabi :-) koltuk altını görünce çok garipsemiştim. Ilk oğlumda son aylara doğru karardı göğüslerim bunda yavaş yavaş başlıyor.
o kadar bakmışken onada baksaydın :D

Eft canım 50lilikte gümledik. 100 lükle tekrarlanacak.
Sende böle çıktıysa bnmde kesin gümlerim canım sürekli canım tatlı şeyler istiyor aşeriyorum resmen.
Takma bnce sende yüzlükte bişi çıkmaz içini ferah tut.

Back
X