2015 Şubat Anneleri

Eşim sanırım benim burayı takip etmemden rahatsız oluyor. Hiç kimse ben iyiyim herşey harika demiyor herkes sorunlardan bahsediyor dedi. Ben de adı üstünde kulüp dedim. Hepimiz bişiler konuşuyoruz dedim. Aslında keşke etrafımızdaki insanlar bizimle empati yapabilseler. Burda hepimiz birbirimizi anlıyoruz. Zaten burdan başka biriyle konuşamıyorum bile.

Eşim sanırım benim burayı takip etmemden rahatsız oluyor. Hiç kimse ben iyiyim herşey harika demiyor herkes sorunlardan bahsediyor dedi. Ben de adı üstünde kulüp dedim. Hepimiz bişiler konuşuyoruz dedim. Aslında keşke etrafımızdaki insanlar bizimle empati yapabilseler. Burda hepimiz birbirimizi anlıyoruz. Zaten burdan başka biriyle konuşamıyorum bile.
söleme sende takip etmiyorum de

Ama kadınız bizzzz :-) valla günlük hayatta bile nasılsın deseler şükür deyip geçiyorum, bahsetmek istemiyorum ama az kaldı işte :anneadayı:

Sende böle çıktıysa bnmde kesin gümlerim canım sürekli canım tatlı şeyler istiyor aşeriyorum resmen.
Takma bnce sende yüzlükte bişi çıkmaz içini ferah tut.

Benim de canım tatlı hiç istemiyodu zorla yemeye çalışıyodum. Ama bu yemeyle de ilgili olmayabilir. Dr tekrar yaş muhabbeti yaparak yaşımı hatırlattı bana. Bir de söylemiştim bana yaş konusunda bişi söylemeyin demiştim. İşte taksam da takmasam da bir gerçek var demek ki. Bebişlerimiz sağlıklı olsun inşallah insülin mi gerekir ne gerekirse yaparım artık. Ama daha 100lük yaptırıcaz bakalım onda yüksek çıkmazsa süper olur.

Şeker yemeyen beyaz un kullanmayan pirinci siyah seçen ben 50 g şekerde tavan yapmışım :KK43: 100 g denemesi yapılacakmış. Hay Allahım.
Son iki aydır alıştırma yapıyorum şekere diyordun canım ondan olabilir mi? 100lukte cok yüksek değer çıkmazsa eski beslenme alışkanlığına geri doner halledersin dert etme

Benim de canım tatlı hiç istemiyodu zorla yemeye çalışıyodum. Ama bu yemeyle de ilgili olmayabilir. Dr tekrar yaş muhabbeti yaparak yaşımı hatırlattı bana. Bir de söylemiştim bana yaş konusunda bişi söylemeyin demiştim. İşte taksam da takmasam da bir gerçek var demek ki. Bebişlerimiz sağlıklı olsun inşallah insülin mi gerekir ne gerekirse yaparım artık. Ama daha 100lük yaptırıcaz bakalım onda yüksek çıkmazsa süper olur.
Merak ediyorum hemen hemen herseyde şeker var okey, ama illa şeker şekerden mi çıkar o_O biraz saçma mı oldu acep o_O

Benim de canım tatlı hiç istemiyodu zorla yemeye çalışıyodum. Ama bu yemeyle de ilgili olmayabilir. Dr tekrar yaş muhabbeti yaparak yaşımı hatırlattı bana. Bir de söylemiştim bana yaş konusunda bişi söylemeyin demiştim. İşte taksam da takmasam da bir gerçek var demek ki. Bebişlerimiz sağlıklı olsun inşallah insulin mi gerekir ne gerekirse yaparım artık. Ama daha 100lük yaptırıcaz bakalım onda yüksek çıkmazsa süper olur.

CAnım takma lütfen yoksa stresten şimdi yüzlükte yüksek çıkar bnde de dr. bebek tombiş die şekerin çıkabilir fln dedi iyice bni tedirgin etti dedim şimdi stresten çıkacak çıkacağı yoksada. Bende 30 unda yaptırcam bakalım ne çıkacak artık sonuç bebişler iyi olsunda hayırlısı gerekeni yaparız. ben noramlde sevmem şekeri tatlıyı fln hamileliğimde de başlarda hiç istemedi canım bn turşu fln aşerdim ilk aylarda ne zmn ki 5. ayım doldu ozmn canım tatlı çekmeye başladı şimdi hep aklımda tatlı var aşermek bu olsa gerek sanki ömrümde hiç tatlı yememişim gibi içimde bnm oğluş sanırım reklamdaki gibi anne sarelle sarelle acıktım anneeeeeeeeeeeee diye çekiyor kordonu :KK53::kk77::KK48::KK46::anneadayı:

Son iki aydır alıştırma yapıyorum şekere diyordun canım ondan olabilir mi? 100lukte cok yüksek değer çıkmazsa eski beslenme alışkanlığına geri doner halledersin dert etme

Evet canım yaa kendi kendime alıştırmaya kalktım. Dediğin gibi ondan da olmuş olabilir. Dr uma da sormadan yapmıştım. Belki de çok cahilceydi böyle düşünmek. Şimdiden dönücem zaten eski alışkanlıklarıma.

CAnım takma lütfen yoksa stresten şimdi yüzlükte yüksek çıkar bnde de dr. bebek tombiş die şekerin çıkabilir fln dedi iyice bni tedirgin etti dedim şimdi stresten çıkacak çıkacağı yoksada. Bende 30 unda yaptırcam bakalım ne çıkacak artık sonuç bebişler iyi olsunda hayırlısı gerekeni yaparız. ben noramlde sevmem şekeri tatlıyı fln hamileliğimde de başlarda hiç istemedi canım bn turşu fln aşerdim ilk aylarda ne zmn ki 5. ayım doldu ozmn canım tatlı çekmeye başladı şimdi hep aklımda tatlı var aşermek bu olsa gerek sanki ömrümde hiç tatlı yememişim gibi içimde bnm oğluş sanırım reklamdaki gibi anne sarelle sarelle acıktım anneeeeeeeeeeeee diye çekiyor kordonu :KK53::kk77::KK48::KK46::anneadayı:

Canım inşallah sonuçlarımız iyi çıkar. Ay çok hoş o reklamı izlemedim ama izlemiştim gibi anlattın ;)

bnm esim de tam tersi ne zaman ona bişi sorsam kadınlar kulübüne sordun mu diyor :) su hamilelik takviminde yazan yazılar var ya hergün onu soruyor..bana bgn bişi okumucak misin diyor :)

bnm esim de tam tersi ne zaman ona bişi sorsam kadınlar kulübüne sordun mu diyor :) su hamilelik takviminde yazan yazılar var ya hergün onu soruyor..bana bgn bişi okumucak misin diyor :)

Benim de aynıydı daha düne kadar. Direk kadınlar kulubüne sor derdi. Sanırım diğer bebişini kaybedenler topiğine de giriyorum ben onun da çok etkisinde kalıyorum. Son zamanlarda yunus süresini fazla okumadım biraz okuyayım en iyisi. Bir de sabah aklım allak bullak oldu.

Canım benim göğüslerim de hamilelik öncesine göre epey büyüdü ama henüz çatlak yok inşallah da olmaz. E-bebekten aldığın krem muhtemelen emzirme ile birlikte oluşan çatlakları önlemek içindir. O yüzden hamileliğin sonlarına doğru kullanmaya başlayın diyordur. Netten araştırmak lazım hamilelik süresince büyümeden kaynaklı çatlak önlemek için ne kullanılmalı diye. Aldığım kremde özellikle hafta belirtilmiş şimdiden kullanma derim ben.
kızlar sizlere bişi sormak istiyorum sizlerinde gögüsleri özellikle uç kısımları kaşınıyor mu ?
Benim gögüğlerim önceden küçüktü hamilelikle büyüdüler ve üst kısımlarında çatlaklar oldu kahvemsi gibi uçuktu uçları şimdi baya koyulaştı ve deli gibi kaşınıyorlar kaşıyınca bazen bakıyorum kabuklu ufak ufak yaralar olmuş sizlerde de benzer şeyler oluyor mu? Ben göğüs uucu kremi almıştım geçen ebebekten üzerinde süremeye 32. haftadan snra başlayabilirsiniz fln diyordu sizce şimdiden bişiler sürmelimiyim? Elim sürekli göğüslerimde çok aşırı böle tatlı tatlı kaşınıyor anlatamam :)
Benim de bayagi buyudu,cok memnunum:-) gobegime kullandigim Lierac jeli,goguslerime de kullaniyorum catlak olmasin diye,tavsiye ederim.kullanan cok kisi var memnun kalan...gogus ucu icinse aldigin kremi bence kullanabilirsin...

Benim eşimde buraya neler yazdığımı çok merak ediyor ama kötü şeylerde de onları okuma diyor sonra üzülüyorsun diyor. Ve imzadaki takvimde ki yazanları okumayı çok seviyor yenisi çıktımı diyor okumak istiyorum :)

Back
X