- 13 Mayıs 2014
- 1.153
- 28
- 78
Sadece dolabı mı yoksa takım mı canımBunu beğendim sizce nasıl 1400 tl nakit 1200 pahalı mı sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece dolabı mı yoksa takım mı canımBunu beğendim sizce nasıl 1400 tl nakit 1200 pahalı mı sizce
Bunu beğendim sizce nasıl 1400 tl nakit 1200 pahalı mı sizce
Sınav için de iyiymiş sanırım. Türkçe mealini okudum çok güzelmiş. Sağol canım.
Bi suredir gecti hafifledi derken yine başladı mide yanmam bugun kendi kendime nazar ettim![]()
insirah ve Meryem surelerini doğumdan önce bol bol okuyun diyorlarBir arkadaşımın tavsiyesi üzerine inşirah suresini okuyırum,kalbimize ferahlık veriyor,kötü şeyler düşünmüyorsun,kısa bi sure,okuyun derim :)
Çok beğendim çok güzel bu tarz mobilyalarin fiyati bu sanırım işte bunun karyolasi sifonyeri rafı takım olunca 5 bine yakın oluyor nerden bu dolapBunu beğendim sizce nasıl 1400 tl nakit 1200 pahalı mı sizce
Ama bnm annem babam uzaktaEki Görüntüle 1278305
Bu resmi gördüm gözlerim doldube kadar anlamlı değilmi
arada kızıyoruz ama onlarsızda yapamayız
Rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin.
Eki Görüntüle 1278305
Bu resmi gördüm gözlerim doldube kadar anlamlı değilmi
arada kızıyoruz ama onlarsızda yapamayız
Rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin.
Ama bnm annem babam uzaktaböyle şeyler görünce içim kötü oluyor
![]()
Onlarla konuşunca da çok konuşuyorsun diyorlar :)
Âmin canım. Annemiz babamız nasıl bizim canımızda eşlerimizin de anne babası canı. Onları da kırmayalım hiç. Bir iki laf söylüyorlar üzülüyoruz ama biz bişey demeyelim.
Ya bnmde bgün hatta şuan bile sankii öyle bi aşağıı vuruyo ki alltan hssedyo gbi oluyorum tuhaf bişeybebek bugün çok aşağıda baskı yapıyor arada , sizede oluyor mu
Canim öyle olmuyor işte ben kaynanamla kkonuşmuyorum 3 aydır..ve oömür boyu konusmucam kkendisi lanet bir iinsandır kisacasi indan musvettesi de denilebilir..ben 12 yıllıkevliyim tup bebek tedavisiyle hamile kkaldım hamileliğimin 3.ayinda karnimda yeni ooluşmaya bbaşlayan cocuguma sicti ki daha 10 haftaya kadar kanamalarım vard stres kesinlikle yyasakti bana doktoro onların yanında demisti şimdisana soruyorum böyle bir yaratikla sen olsan ne yapardin ben ona ol mmezarına bile gelmicem dedim ki gitmicemde ben den uzak olsun![]()
Eşin de seninle aynı şekilde düşünüyorsa tabii ki uzak durabilirsiniz. Ben eşlerimiz arada kalınca üzülüyorlar diye onları kırmayalım dedim.
Arkadaslar merhaba. Ikiz bebek bekliyorum. 19. Haftada detayli yaptirmistim. Sorun yoktu. Doktor 3 hafta sonra tekrar bakalim demisti. Bugün bakildi. Iki bebegimin kalbinde de delik olabileceği söylendi. Fetal eko cektirmemi söyledi doktorum. Haftaya fetal eko çekilecek. Doguma kadar kapanabilir. Ama kapanmama ihtimali de olabiliyormus. Çok Üzgünüm. Bu durumda olan var mi? Ve ya cevresinde bu sekilde olup da duzelen var mı?
Eşimde benimle aynı fikir de kim daha doğma mis çocuguna böyle bir lafı kabul ederki .kabullenemiyor um bir türlü bide utanmadan kızıma yelek hırka orcekmiste benden cekiniyomus giydirmezmisim tabiki giydirme m evime sokmam onları ...