2015 Şubat Anneleri

Ya kızlar bebk için mağazada bişyler alrken satış ypan kadın hastande hastane çkışını vermeyın bebek kirli sonçta hemşireye şunlardan vereceksiniz dedi bi baktım incecik zıbın takımı çirkin beyaz bişey o zamn hastane cıkşı niye var nzamn gydrcz
Cnm pis dedigi gene siliyolar cocugu kiyafet fazla kirlenmiyo zaten yikancak sonunda kiyafet ben direk suslu aldim hastane cikisini

Bu bizim hastane cikisimiz

Eklentiler

• IMG-20141013-WA0019.webp
    IMG-20141013-WA0019.webp
    329,7 KB · Görüntüleme: 91
Cnm pis dedigi gene siliyolar cocugu kiyafet fazla kirlenmiyo zaten yikancak sonunda kiyafet ben direk suslu aldim hastane cikisini
Yanii eve gelince yıne yıkanck sonucta adı üstnde hastane çıkışı bende süslüü aldmm vallaha oğluşuma :)

bende hastane çıkışı çok güzel olsun istiyorum ama gördüklerimin hepsını begenıyorum ama işte bu dedıgım cıkmadı hiç.o nedenle alamadım daha en önemlı şeyı.

valla ben 100 e merdiven dayadım ama çok net çıkıyor bebek .cihaz iyi olunca güzel çıkıyor bence.

Canım yanlış hatırlamıyosam sen istanbul/bahçelievlere yakın oturuyodun. hastanen ve doktorundan memnun musun? Galiba kiloma takık bi doktorum olduğu için ve beni inanılmaz sıktığı için başka bi doktor bulucam. Araştırma yapıyom.

hastane çıkışını çok kaliteli almayın ama battaniyeli vs olsun. çünkü bebeğin ayağına mavi bişe sürüp baskı alıolar ya o bulaşınca çıkmıomuş. o yuzden çok kaliteli olmasın diolar.

yastıkla yorganda varmış a101 de . ablamı gonderdımde aldı 20 tl imiş nasıl bır sey bılmyorum ben alez ıstıyordum ama sadece o kalmış .

ölçmedim evde tansiyon aleti yoktu
benim tansiyonum genelde düşüktür ama acaba tansiyondanmı olduki
hiç düşünmemiştim
Canım benimde 1 haftadır her gün kanıyo ara ara ama yarım saat değil biraz biraz geliyo. 2 gün öncekan vermiştim sonucunu almaya bugün gidebildim gitmişken tansiyonumu ölçtürdüm 8/4 çıktı. Çok düşük yani. Sodyumum glikozum düşük çıktı tuz kaybı varmış tuzu çoğalt dedi bu aralar çok arttırdım dedim. Su çok mu içiyorsun dedi ewt dedim. İçtiğin su tuzu götürüyo dedi. Her gün bi tane soda iç dedi. Burun kanamasını halsizliği düşük tansiyona veriyorum ben

Ya kızlar bebk için mağazada bişyler alrken satış ypan kadın hastande hastane çkışını vermeyın bebek kirli sonçta hemşireye şunlardan vereceksiniz dedi bi baktım incecik zıbın takımı çirkin beyaz bişey o zamn hastane cıkşı niye var nzamn gydrcz
Canim benim ilk kizimi yikayip tertemiz giydirmislerdi hatta cok agliyodu kakasini yaoamiyodu sonra rahatlasin bebek diye tekrar goturup sicak suyla yikamislardi bizde izlemistik bebek ciktigi gibi zaten sariyolar sonra yikayip kintrolleri yapiluyo

kız allah seni ya :D galiba ameliyat önlüğü giyiyorsun ama normal doğumda ilk önce bir sancı merasimi olduğundan kendi geceliğinlede doğurabilirsin yani. o yüzden ebeler sürekli kontrol edeceğinden odadan çıkmadan çıkartırlar iç çamaşırnı. yani hiç olmadı sancı odasında çıkarırsın zaten. yani sele serpe bir durumda olacağız :D

Bir de üzerimizde hiç metal birşey kalmıycak.

cok guzellerdı bızım evde legen var sırf bunun ıcın alınmıs:KK45:o yuzden almadım..kovaları bıle sevesım geldı :D

nerdeyse eksıgımız kalmadı ama benım hemen hersyı kızımdan kalan seyler.. ektra sadece emzık bıberon battanıye ve hastanede gıymelık bıseyler aldım ..aslında onlarada gerek yoktuda ılk cocugum kız ıkıncı cocugum erkek olunca bırazda o havaya gıreyım ıstedım acıkcası :KK66:
kızlar bılmeyınce ınsan cıdden cok senaryo yazıyor..
sahsen ben sabah 5 te gıtmıstım.. stajyer ebe acılmanın basladıgını soyledı ılk catı muayenesıydı..dusunun ebe kız bana catala cıkın dedı..ben bacagımda up uzun etekle nasıl cıkayım ben buraya dıyorum :KK53: etegın altındakı taytı ve camasırı cıkardım tarıf ettı.. hıc acımadı.

kendı dr um geldı bana bunları cıkar hastabezı tak bırde pıjaman olsun altında senın ve bızım ıcın enkolayı buolur dedı.cıdden de hemen kenarını acıp acıp bakabıldı doguma kadar..ben tesetturlu oldugum ve usuyecegımı dusundugum ıcın gecelık yerıne pıjama gıydım cok rahat ettım..ama bana onluk falan gıydırmedıler..ozel hast. olmasına ragmen ustumdekı bluzla dogurdum cocugu :D

Pijama varken nasıl bakabildi?

bebek cok kırlı olmuyorkı.. vucudu tertemız oluyor kımıhastanede yıkıyorlar kımı yerde siliyırlar...bıtek kafası pıs oluyo oda saclı olursa bebek temızlıgı yıkamadan olmuyor tabı..kel olursa orasıda temız sayılır..
bende hastane çıkışı çok güzel olsun istiyorum ama gördüklerimin hepsını begenıyorum ama işte bu dedıgım cıkmadı hiç.o nedenle alamadım daha en önemlı şeyı.
ben bu sefer hastane cıkısı almadım.zıra gıyemedıgı atlete kıloda zıbına paravermek mantıklı gelmedı pek. alt ust takım satılanlardan aldım ust alt sapka eldıven bırde battanıye..o kadar

Pijama varken nasıl bakabildi?
valla canım sanıye surmuyor donunu ındırıp yanlardakı hastabezının cırtcırtını acması ;) hasta bezı olmazsa olmaz bırsey ..kesınlıkle cantanızda bulundurun..hem kontroller esnasında camasırla duramazsınız(hem suyunuz hem kanamanız oluyor cunku ped 10 tane koysanız yetmez) hem dogum sonrasında ..

Back
X