ogrenince bize de hbr ver içime kurt düstü şimdi :)
Tamam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ogrenince bize de hbr ver içime kurt düstü şimdi :)
Iyice karistirin aralara sokuyolarSabahtan beri yazdıklarınızı okudum durdum. Burda varsa bile kalmamıştır ki bu saate. Hep istanbulda sanıyordum Feyza yazınca a dedim o izmirde :) neyse bir bakayım birazdan çıkıcak dışarı belki bulurum şansıma.
En caliskan ben olabilirim :) nerdeyse oglani askere gondercemEn çok korkan olarak aday olabilirim herhalde![]()
vardır heralde kendi sitesinde çıkıyo mağazalar diyeBu A101 her ilde var mı? Ankara'da da var mı mesela?
valla banada öyle geliyor ama söylüolarsa bi bildikleri var demek kibenim annemde söyledi aynısını yavaştan hazırla belki erken dogum olur dursun kenarda diye
bana daha erken gbi geliyor
beğenmedim onları :) buldum başka bizim burda 25 tl çok güzel ondan alcam çayizi tamamladıkOda vardi a101de :)
Valla biraz zorlasam oglanindugununu yapcmbeğenmedim onları :) buldum başka bizim burda 25 tl çok güzel ondan alcam çayizi tamamladık![]()
var her yerde var :) hadi bak bakalım bulursan yazSabahtan beri yazdıklarınızı okudum durdum. Burda varsa bile kalmamıştır ki bu saate. Hep istanbulda sanıyordum Feyza yazınca a dedim o izmirde :) neyse bir bakayım birazdan çıkıcak dışarı belki bulurum şansıma.
Cnm erken dogum riski oldugu icin hazir tutun cantalarivalla banada öyle geliyor ama söylüolarsa bi bildikleri var demek ki![]()
:) annemde kalkmış napcan silikon yorganı yün doldurayım evde var diyo ben yatamıyom izmirin sıcağında yünle çocukmu yatsın :) koca kış battaniye ile geçiyo yorganlarda daha çeyizde geldiği gibi kırmızı kurdale varValla biraz zorlasam oglanindugununu yapcm
3800 verip kalitesiz almaktansa 5 verip kaliteli almak daha mantıklı bence o zaman.. ztn eşim de modokodan yana pazarlık yapabilsek modokoda inerler kesin brz daha ama ne ben ne eşim hiç pazarlık yapamıyoruz :)krizantemcik biz bugün eyüp mobilyacılar sitesine gittik 3 kapılı dolap, büyüyen beşik, şifonyer, oyuncak sandığı ve raf 3800 tl ama modokodaki kalite yok
@esoba havuzlu handa herşey var ucuzu da kalitelisi de bakmakta fayda var :) ben birşeyler aldım fotoğrafta çektim ama yüklenmedi
Yun bende istemem bunlar iyi oldu valla:) annemde kalkmış napcan silikon yorganı yün doldurayım evde var diyo ben yatamıyom izmirin sıcağında yünle çocukmu yatsın :) koca kış battaniye ile geçiyo yorganlarda daha çeyizde geldiği gibi kırmızı kurdale var![]()
Iyice karistirin aralara sokuyolar
Cnm bu hafta kampanya devam etck ama kalmazBenim dr dr un orda varmış bir tane. Yarın gidince bir bakayım dedim ama sadece bugun mu bu kampanya? Sanki öyle gördüm gibi. Bu akşam bulmaya çalışayım bakalım gideceğim yere yakın varsa çok iyi olur. Bir de tabii kaldıysa Küvet alırım ben de![]()
hep modoko ile kıyasladık ordakiler çok çok özenli burdakiler çilekten çok daha iyi tabii3800 verip kalitesiz almaktansa 5 verip kaliteli almak daha mantıklı bence o zaman.. ztn eşim de modokodan yana pazarlık yapabilsek modokoda inerler kesin brz daha ama ne ben ne eşim hiç pazarlık yapamıyoruz :)
3800 verip kalitesiz almaktansa 5 verip kaliteli almak daha mantıklı bence o zaman.. ztn eşim de modokodan yana pazarlık yapabilsek modokoda inerler kesin brz daha ama ne ben ne eşim hiç pazarlık yapamıyoruz :)