2015 Şubat Anneleri

Bende hic yemem seker cok dikkat ederim bana doktorum ac gel bidahaki sefere falan demedi. Cocuk 26.haftada olacak gittigimde. Detayli ultrasona gittigimde tip fakultesindeki doktor ac git seker yüklemesi yapilir dedi ama simdi ac gitsem mi gitmesemmi bilemedim :KK43:(

Şeker yüklemesi için aç olmak gerekiyor canım.

Derler valla,dün bana gelen abla diyor dönmüş bu bebek , nerden çıktı şimdi dedim 'e baksana karnına' dedi,Geçtim aynanın karşısına bakıyorum bakıyorum yok bi anormallik :KK62: Sanırım ben ikna ettim artık,önümüzdeki ay boyatıcam inşallah :)
Annem de oyle diyor karnın sivrildi oglan bu diye! Herseyi pembe aldik bu saatten sonra degismesin di mi ama

Kuşlar instagram ve facede -belinayinkreasyonlari - sayfasina bakin isterseniz ben begeniyorum. Birçok urunu oradan almayi düşünüyorum. Urunler amerikadan geliyor.

bana doktorum tok gel dedi. Yemekten 1 saat sonra bakacakmış. Sonra 50lik seker yüklemesi yap ıp tekrar bakacakmış.

Hmm aslında çok mantıklı. Bir kerede iki test yapmış gibi olacak. Beni aç çağırıp 50g lığı içirdiler bir saat sonra ölçtüler yüksek dediler. 100g şıkka tekrarlıycaklarmış bakalım.

Back
X