- 17 Aralık 2013
- 1.133
- 884
- 178
Yok almadim ben mamajoo aldimGüzel günlerde kullanalım inşallah :) biberon vardı cam ondan da aldınız mı,ben avent alayım diye almadım ama iyi miydi acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok almadim ben mamajoo aldimGüzel günlerde kullanalım inşallah :) biberon vardı cam ondan da aldınız mı,ben avent alayım diye almadım ama iyi miydi acaba?
Bende hic yemem seker cok dikkat ederim bana doktorum ac gel bidahaki sefere falan demedi. Cocuk 26.haftada olacak gittigimde. Detayli ultrasona gittigimde tip fakultesindeki doktor ac git seker yüklemesi yapilir dedi ama simdi ac gitsem mi gitmesemmi bilemedim(
Bana 50lik yukleme yapilacak. Ac veya tok farketmez dedi ama ben 24ten sonra yemeyi dusunmuyorum.Ya banada gel seker yuklemesi yapicaz dedi ama acmi tokmu bilemedim simdi bide kaclik yapicak acaba
Hizli kilo artisi veya tatliyla hic alakan yokken canin deli gibi tatli istiyosa bunlar da seker belirtisiYemekten sonra sıcaklık basıyor terleme geliyor. Baktım şeker belirtisiymiş![]()
Hizli kilo artisi veya tatliyla hic alakan yokken canin deli gibi tatli istiyosa bunlar da seker belirtisi![]()
Bana 50lik yukleme yapilacak. Ac veya tok farketmez dedi ama ben 24ten sonra yemeyi dusunmuyorum.
Annem de oyle diyor karnın sivrildi oglan bu diye! Herseyi pembe aldik bu saatten sonra degismesin di mi amaDerler valla,dün bana gelen abla diyor dönmüş bu bebek , nerden çıktı şimdi dedim 'e baksana karnına' dedi,Geçtim aynanın karşısına bakıyorum bakıyorum yok bi anormallikSanırım ben ikna ettim artık,önümüzdeki ay boyatıcam inşallah :)
ben de almıştım aynısından :)Vallaha bende buralarda en iyi bunu bulabildimm erkek bebek için cok secenek yok gbiiEki Görüntüle 1278816
Bende yemekten sonra boyleyim genelde. Masada soyunmaya basliyorum o derece.Hiç istemiyorum kisadece yemekten sonra çok sıcaklıyorum. Terleme oluyor. Sizde hiç böyle bişi oldu mu?
bana doktorum tok gel dedi. Yemekten 1 saat sonra bakacakmış. Sonra 50lik seker yüklemesi yap ıp tekrar bakacakmış.
Bende yemekten sonra boyleyim genelde. Masada soyunmaya basliyorum o derece.
Sen nerden aldın cnm yada aynı marka mı acaba nennynaby gbi bişy biz izmirdeyz burdan aldmben de almıştım aynısından :)
Yarin 11de seker yuklemem var. Nasil dayanicam bilmiyorum. Umarim birşey cikmadan donerim bende.
İnşallah canim sağol.İnşallah sonuç iyi çıkar canım.
Test dediğin seker yuklemesoyse yarin. Başka test yaptirmadim. Ara ara baktirirdim hamilelikte hic yapilmadi ama. Olmasin ya çok korkuyorum ben şekerden.Şeker testi yaptırdın mı? Şeker belirtisi yazıyordu da acaba ondan mı diye araştırıyorum.
evt cnm markası öyleydi benimkinin de bebek kıyafetleri satan bi mağzadan aldım ben de çanakkaledenSen nerden aldın cnm yada aynı marka mı acaba nennynaby gbi bişy biz izmirdeyz burdan aldm