2015 Şubat Anneleri

Pahalıymış yinede benim ona biçtiğim Max değer 40 nedense. Bebek için 500 tl verebilirim ama nedense gecelikler bana pahalı geliyo. Birde iki gün giyincez
o fiyata bulursan banada haber ver ben hep nette bakmıştım bu fiyatlar çok uygun göründü

o fiyata bulursan banada haber ver ben hep nette bakmıştım bu fiyatlar çok uygun göründü
Demeee pahalı yani.amann ben hiç hayatımda gecelik giymedim komik bir kıyafet zaten. Birde para vercez hastane önlüğü bile daha güzel

Bayanlar merhaba ölüyorum yorgunluktan yarın kayınvalideme gidicem,bi iki birşey yapıyım gitmişken dedim misafirleri gelicekmiş. Pestilim çıktı. Birde çarşıya gittim bugün . Emzirme sütyeni ve de pijama takımı aldım. Hastane çantama koyucam. Bi takım daha pijama alırım yeter. Yalnız aldığım pijama normalde giy çık dışarı :D Hamile taytı var ve uzun gri bir üstü. Şimdi kalkmaya çok üşeniyorum ama yarın çeker atarım.. 130 tl ' ye aldım. Ama dediğim gibi normalde de giyilcek bir takım.
Sanırım diğerini daha süslü bişey alrım ama sizin gibi bende kıyamıyorum o paraya. Çok gereksiz geliyor

iyi geceler kızlar :KK54:
ohh ne güzel hazırlıklarını bitirmeye yaklaşanlar var. Benim daha 3-5 parça aldığımz bişileri var oğlumun 2 tanede hastane çıkışı var 1ini dayısı almıştı gs storeden kısa kollu bodyleri die bende kışa uyacak aldım bitanede o kadr geçen de ebebekten yeni doğan bezi prime prim care aldım bitane 50 lılık ve 3 lu uni yenidoğan ıslak mndili aldık.
Benim annem memleketten köyden kndi evine daha yeni geldi sanırım annemin gelişiyle hızlanır benim işlerde köyden yün getirmiş bebişime yorgan yastık yapacağız ama annem beşiğinizi alalım beğenin de diyor ama eşim karar veremiyor bir türlü ne istediğine.

Hayırlısı olsun artık.
Neyse sizlere iyi geceler kızlar ben çıkıyorum 3-4 gündür midem iyiydi bu gece gene başladı gidip ilacımı içeyim de yatayım bu gün misafir gelecek die tıpköşe koltuk altları fln hep çekip süpürdüm sildim belim ağrıyor kasıklarıma iğneliyor bide gelseydi misafir gam yemicektim ama gelen olmadı.:110:kndimi çok mutsuz hissediyorum kızlar :KK61:

internette buldumm :D önü düğmeli

Eklentiler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 108
iyi geceler kızlar :KK54:
ohh ne güzel hazırlıklarını bitirmeye yaklaşanlar var. Benim daha 3-5 parça aldığımz bişileri var oğlumun 2 tanede hastane çıkışı var 1ini dayısı almıştı gs storeden kısa kollu bodyleri die bende kışa uyacak aldım bitanede o kadr geçen de ebebekten yeni doğan bezi prime prim care aldım bitane 50 lılık ve 3 lu uni yenidoğan ıslak mndili aldık.
Benim annem memleketten köyden kndi evine daha yeni geldi sanırım annemin gelişiyle hızlanır benim işlerde köyden yün getirmiş bebişime yorgan yastık yapacağız ama annem beşiğinizi alalım beğenin de diyor ama eşim karar veremiyor bir türlü ne istediğine.

Hayırlısı olsun artık.
Neyse sizlere iyi geceler kızlar ben çıkıyorum 3-4 gündür midem iyiydi bu gece gene başladı gidip ilacımı içeyim de yatayım bu gün misafir gelecek die tıpköşe koltuk altları fln hep çekip süpürdüm sildim belim ağrıyor kasıklarıma iğneliyor bide gelseydi misafir gam yemicektim ama gelen olmadı.:110:kndimi çok mutsuz hissediyorum kızlar :KK61:

maşallah :) artık eksiklerimizi hafiften tamamlamaya başladık.. Bende örgü örmeyi bilseydim keşke diyorum çok özeniyorum , ne güzel şeyler yapıyor kadınlar ama ben hiç bişey ilmiyorum :(

her ayın başka zorlukları var ne yazıkki bitmiyor birtürlü ama sağsalim alalım kucaklarımızaa eminimki çektiklerimize değicek. ayrıca evinide kendine temizlemiş oldun , öyle düşün. Pis olsaydı için rahat etmzdi. Şimdi huzurlu huzurlu uzat ayaklarını bak keyfine.. Mutlu ol , eğer kendiini üzersen bebeğinide üzersin,kıyma ona annesi :s
İyi Gecelerr :KK25:

Bayanlar merhaba ölüyorum yorgunluktan yarın kayınvalideme gidicem,bi iki birşey yapıyım gitmişken dedim misafirleri gelicekmiş. Pestilim çıktı. Birde çarşıya gittim bugün . Emzirme sütyeni ve de pijama takımı aldım. Hastane çantama koyucam. Bi takım daha pijama alırım yeter. Yalnız aldığım pijama normalde giy çık dışarı :D Hamile taytı var ve uzun gri bir üstü. Şimdi kalkmaya çok üşeniyorum ama yarın çeker atarım.. 130 tl ' ye aldım. Ama dediğim gibi normalde de giyilcek bir takım.
Sanırım diğerini daha süslü bişey alrım ama sizin gibi bende kıyamıyorum o paraya. Çok gereksiz geliyor

Hayirli olsun canum. Ginlune gore olduysa daha ne olsun. Ben doğru düzgün birşey yapmadim hala bi baslasaydim alisverise gerisi gelirdi benimde. Liste dahi yapmadim yahu.

bunu pijama diyemi satıyorlar :) ben ne kadar büyüyeceğimi bilemediğim için bugün gecelik-pijama almadım

evet pijama bu :)) diyorum ya normalde de giyerim tam benlik :D
Bunun taytı hamile taytı , ayarlanbiliyor o yüzden ne kadar büyürse büyüsün sıkıntı olmaz :)

Hayirli olsun canum. Ginlune gore olduysa daha ne olsun. Ben doğru düzgün birşey yapmadim hala bi baslasaydim alisverise gerisi gelirdi benimde. Liste dahi yapmadim yahu.

Teşekkür ederim,çok şükür oldu :)
Aynen bi başlasan devamı gelicek. Sana şunu söyliyim gün geçtike gezmek daha da eziyet oluyor. Gezmeye dolaşmaya bayılan ben şimdi hızlı hızlı alıcağımı alıp hadi eve gidelim diyorum. Çok yoruluyorum hemen ayaklarım , belim ağrıyor.. Pişman oluyorum yemin ederim çıktığıma..
Sende ilk iş bi liste edin kendine.. Sonra neyi nerden alabilirsin not al ve almaya başla. Hem içine siner hem çok yorulmazsın :)

Demeee pahalı yani.amann ben hiç hayatımda gecelik giymedim komik bir kıyafet zaten. Birde para vercez hastane önlüğü bile daha güzel
Dogumdan sonra cok rahat oluyor gecelik, bugun eminonune gittim.logusa geceligi aldim spor bir model 30 tl fiyati penye ve cok rahat imkani olan herkese gitmesini tavsiye ederim. Gecelik,pijama,sabahlik derken mevlut icin suslerimden logusa sekerime kadar aldim. Her keseye hitap ediyor

bizim tecrübeli annemiz çok , onlara bi kaç soru sormak istiyorum
hastane da kan geçiyor pijamadan çıkmıyor ziyan oluyor diyen var ne düşünüyorsunuz
birde gecelik mi pijama mı ? yoksa bir ondan bir ondan mı ?

Back
X