25 haftaligim 16 kilo almisim rekora kosuyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 haftaligim 16 kilo almisim rekora kosuyorum
Ters dönmüş tosbaga gibiyim herkes agir vasuta gelio acilin diyokilo sorun olmaya başladı iyice
o fiyata bulursan banada haber ver ben hep nette bakmıştım bu fiyatlar çok uygun göründüPahalıymış yinede benim ona biçtiğim Max değer 40 nedense. Bebek için 500 tl verebilirim ama nedense gecelikler bana pahalı geliyo. Birde iki gün giyincez
Ters dönmüş tosbaga gibiyim herkes agir vasuta gelio acilin diyo
Demeee pahalı yani.amann ben hiç hayatımda gecelik giymedim komik bir kıyafet zaten. Birde para vercez hastane önlüğü bile daha güzelo fiyata bulursan banada haber ver ben hep nette bakmıştım bu fiyatlar çok uygun göründü
Ben memnunum halimden heryere yuvarlanarak gidicem yakinda yol masrafim olmazyapacak bisey yok yakimfa çekici cagircaklar buna sukur haha
Çok begenirmissin birdeDemeee pahalı yani.amann ben hiç hayatımda gecelik giymedim komik bir kıyafet zaten. Birde para vercez hastane önlüğü bile daha güzel
Ben memnunum halimden heryere yuvarlanarak gidicem yakinda yol masrafim olmaz
bunu pijama diyemi satıyorlar :) ben ne kadar büyüyeceğimi bilemediğim için bugün gecelik-pijama almadıminternette buldummönü düğmeli
iyi geceler kızlar
ohh ne güzel hazırlıklarını bitirmeye yaklaşanlar var. Benim daha 3-5 parça aldığımz bişileri var oğlumun 2 tanede hastane çıkışı var 1ini dayısı almıştı gs storeden kısa kollu bodyleri die bende kışa uyacak aldım bitanede o kadr geçen de ebebekten yeni doğan bezi prime prim care aldım bitane 50 lılık ve 3 lu uni yenidoğan ıslak mndili aldık.
Benim annem memleketten köyden kndi evine daha yeni geldi sanırım annemin gelişiyle hızlanır benim işlerde köyden yün getirmiş bebişime yorgan yastık yapacağız ama annem beşiğinizi alalım beğenin de diyor ama eşim karar veremiyor bir türlü ne istediğine.
Hayırlısı olsun artık.
Neyse sizlere iyi geceler kızlar ben çıkıyorum 3-4 gündür midem iyiydi bu gece gene başladı gidip ilacımı içeyim de yatayım bu gün misafir gelecek die tıpköşe koltuk altları fln hep çekip süpürdüm sildim belim ağrıyor kasıklarıma iğneliyor bide gelseydi misafir gam yemicektim ama gelen olmadı.kndimi çok mutsuz hissediyorum kızlar
![]()
Bayanlar merhaba ölüyorum yorgunluktan yarın kayınvalideme gidicem,bi iki birşey yapıyım gitmişken dedim misafirleri gelicekmiş. Pestilim çıktı. Birde çarşıya gittim bugün . Emzirme sütyeni ve de pijama takımı aldım. Hastane çantama koyucam. Bi takım daha pijama alırım yeter. Yalnız aldığım pijama normalde giy çık dışarıHamile taytı var ve uzun gri bir üstü. Şimdi kalkmaya çok üşeniyorum ama yarın çeker atarım.. 130 tl ' ye aldım. Ama dediğim gibi normalde de giyilcek bir takım.
Sanırım diğerini daha süslü bişey alrım ama sizin gibi bende kıyamıyorum o paraya. Çok gereksiz geliyor
bunu pijama diyemi satıyorlar :) ben ne kadar büyüyeceğimi bilemediğim için bugün gecelik-pijama almadım
valla doğumdan sonra kesinlikle dışarda giiy :) çok güzelmişevet pijama bu :)) diyorum ya normalde de giyerim tam benlik
Bunun taytı hamile taytı , ayarlanbiliyor o yüzden ne kadar büyürse büyüsün sıkıntı olmaz :)
Hayirli olsun canum. Ginlune gore olduysa daha ne olsun. Ben doğru düzgün birşey yapmadim hala bi baslasaydim alisverise gerisi gelirdi benimde. Liste dahi yapmadim yahu.
teşekkür ederimvalla doğumdan sonra kesinlikle dışarda giiy :) çok güzelmiş
Dogumdan sonra cok rahat oluyor gecelik, bugun eminonune gittim.logusa geceligi aldim spor bir model 30 tl fiyati penye ve cok rahat imkani olan herkese gitmesini tavsiye ederim. Gecelik,pijama,sabahlik derken mevlut icin suslerimden logusa sekerime kadar aldim. Her keseye hitap ediyorDemeee pahalı yani.amann ben hiç hayatımda gecelik giymedim komik bir kıyafet zaten. Birde para vercez hastane önlüğü bile daha güzel