2015 Şubat Anneleri

Kızlar günaydınlarrrr,ya dünden beri karnım acayip kaşınıyor,kaşıdığım yerler kızarıyor,dokununca böyle sanki beyazlık oluyor gibi ,kullandığım çatlak kremleri mi dokundu bilemedim sizde de oluyor mu böyle şeyler...
Benim de karnim kizariyor ama akerji gibi degil genel bi kizariklik oluyor. Ben cogunlukla badem yagi kullanıyorum. Sanirim karnimuz gerildigi icin öyle oluyor. Senin dedigin gibi kasinip kipkirmizi oluyor ve ardindan da beyazlik oluyor. Kasinma arttikca ben daha cok krem sürüyorum. Annem gerginlikten kasinir demisti.

kızlar,

şu hediye verilecek magnetler yerine daha kullanılacak bir şey versek? ne olabilir fikri olan var mı?

arkadaş Yasin kitabı paylaşmış. onun dışında aklıma kokulu tesbih geliyor. başka ne olabilir???

Türkçe açıklamalı Kuran'ı Kerim olabilir küçüklerinden, bir de Gül suyu. Bebişi mıncıklamak isterlerse en azından Gül sulu elleriyle dokunurlar. Nazar boncuğu da olabilir.

her rüyaya takılmamak lazım eğer ki çok sık görüyorsan cevşen takabilirsin boynuna
bende geceleri çok korkuyordum cevşeni takalı geçti
boynumdan hiç çıkarmıyorum
birde gece yatarken yedi ayetel kürsü nas ve felak surelerini oku öyle uyumaya çalış

Cevşeni yastığımın altına koyuyorum gece yatarken. Duaları da birer kere okuyodum yedi defa deniyeyim bakalım.

bende rüyamda, eşimin beni boşadığını gördüm dayısının kızıyla evlenmek istiyormuş : )) bu halimmiş hamileyim , bi de bana arabanın borcunun bitmesini bekledim diyor : ) çok beddua ediyodum bi uyandım , ohh dedim rüyaymış fenaydı sonra sabah da komiğime gitti

:) hayır olsun canım.

Hastanedeyim kizlarr bebeğimi gördüm gözleri acikkk lensine kadar gördük :) seker yüklemek yapildi. Kan tahlili, idrar tahlili yapildi. 772 gr 30 cm bebeğim. Suyu normalmis. Sort ustu yatmamaya calis fakat gece sirt üstü uyanirsan korkma dedi. Lisa sure yatmadan birşey olmazmis. Saginada yatabilirsin ama dinlenme amaçli gibi düşünmek lazim daha çok sola yatmaya calismaliymisiz. Yükleme yapılmadan şekerim 74 cikti bekliyorum simdilik diğer ölçümler için.

Kizlar bu gece bnm göğsümde acayip bi sizlama hissettim suandada var ama yatinca artıyor acaba süt geliyo olabilir mi nolur cvp yazin eger sutse sayanirim tabi memisler buyudu zaten agirlasti ama agri ilk bu gece başladı annem sütün geliyodur dedi ama sizede sormak istedim

Kizlar bu gece bnm göğsümde acayip bi sizlama hissettim suandada var ama yatinca artıyor acaba süt geliyo olabilir mi nolur cvp yazin eger sutse sayanirim tabi memisler buyudu zaten agirlasti ama agri ilk bu gece başladı annem sütün geliyodur dedi ama sizede sormak istedim
sutgelıyor ve buyuyor..yakında akmayada baslayabılır :)

Kızlar bu arada ilk kızımda ben mevlüt okutamadım baZı sorunlar olmuştu. Bunda nasipse okutmak istiyorum. Hediyelik olarak şöyle bişey düşündüm. Bana çok mantıklı geldi. Birde sizden fikir alayım dedim. Yasin-i Şerif kitabı.
Eki Görüntüle 1279537

nerden buldun canım cok güzelmiş bende mevlüt okutucam Allah nasip ederse harika bişi bu bana linkini gönderebilirmisin ?

Kizlar cok gerginim ya. Bir sebep de yok. Ufacik birseyi buyutup sinirleniyorum aglayasim var. Ama ya okuldayim ya evde oglum yanimda. Aglayamadim da. Doldum doldum bunun sonu kotu olmasa bari. Hep dengeli hep normal.davranmaktan sıkıldım.

Hastanedeyim kizlarr bebeğimi gördüm gözleri acikkk lensine kadar gördük :) seker yüklemek yapildi. Kan tahlili, idrar tahlili yapildi. 772 gr 30 cm bebeğim. Suyu normalmis. Sort ustu yatmamaya calis fakat gece sirt üstü uyanirsan korkma dedi. Lisa sure yatmadan birşey olmazmis. Saginada yatabilirsin ama dinlenme amaçli gibi düşünmek lazim daha çok sola yatmaya calismaliymisiz. Yükleme yapılmadan şekerim 74 cikti bekliyorum simdilik diğer ölçümler için.

aaaa gözleri açılmış mı bebişlerin artık?

Kizlar cok gerginim ya. Bir sebep de yok. Ufacik birseyi buyutup sinirleniyorum aglayasim var. Ama ya okuldayim ya evde oglum yanimda. Aglayamadim da. Doldum doldum bunun sonu kotu olmasa bari.
Hep dengeli hep normal.davranmaktan sıkıldım.

Havadan oluyor olabilir.

Istanbulda yaşıyan canlar. Büyük gün geliyor. Pazartesi sınav. Pazar günü gelicez inşallah. Orada havalar nasıl?

Benim de karnim kizariyor ama akerji gibi degil genel bi kizariklik oluyor. Ben cogunlukla badem yagi kullanıyorum. Sanirim karnimuz gerildigi icin öyle oluyor. Senin dedigin gibi kasinip kipkirmizi oluyor ve ardindan da beyazlik oluyor. Kasinma arttikca ben daha cok krem sürüyorum. Annem gerginlikten kasinir demisti.

Benim de öyle işte her yeri kızarıyor,tatlı tatlı bi kaşınıyor ,korktum bende ...

allahım sağ kolum tutulmuş yazı bile yazamıyorum. sabahtan beri ovuyorum banamısın demedi. bacak ağrısına birde kol eklendi. yakında kaldıramıyacağım totoyu :D

Hastane çıkış setimizden çıkan mendilin kenarını işledim :) nasıl olmuş sizce ? İnternetten öğrendim yapmayı.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    128,4 KB · Görüntüleme: 106
Back
X