SICAK HAVA. dün biraz yağmur atıştırdı. ben hep yanmalı olduğumdan daha uzun kolluya gecemedım.d.gaz falanda yakmadık hıc.Istanbulda yaşıyan canlar. Büyük gün geliyor. Pazartesi sınav. Pazar günü gelicez inşallah. Orada havalar nasıl?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SICAK HAVA. dün biraz yağmur atıştırdı. ben hep yanmalı olduğumdan daha uzun kolluya gecemedım.d.gaz falanda yakmadık hıc.Istanbulda yaşıyan canlar. Büyük gün geliyor. Pazartesi sınav. Pazar günü gelicez inşallah. Orada havalar nasıl?
Kizlar cok gerginim ya. Bir sebep de yok. Ufacik birseyi buyutup sinirleniyorum aglayasim var. Ama ya okuldayim ya evde oglum yanimda. Aglayamadim da. Doldum doldum bunun sonu kotu olmasa bari. Hep dengeli hep normal.davranmaktan sıkıldım.
kızlar e bebekte ekim ayı indiriminde aventin bazı ürünlerinde , ve lansinoh kremde indirim var, krem 30 dan 22,5 a düşmüş, aventin göğüs ucu koruyucusu 23 den 15 e düşmüş, alacaklar için söylemek istedim
Cnm ev suslencek hediyelikler hazirlancak eglence maksat yanicanım ya ben yapmayacaktım ama şimdi sen söyleyince hemen öyle arkadaşları çağırıp toplansak da sohbet muhabbet geçse diyorum. nasıl yapılır onu da bilmiyorum.
sen neler yapacaksın?
Erken degil cnm bende daha bir ay once on süt denilen bisey gelmeye basladi ve doktorum hazirlikli ol dediErken degilmi ama buna sevindim insallah sut cok olur oglusum doya doya emer..ben zor hamile kaldim tup bebek yontemi ile o yuzden hep hayalim emzirmekti insallah sütüm bol olur emzirebilirim
Yeni doğanlar için olan biberon hangisi ben acami olunca ayırt edemiyorum da :) ,bide gögüs ucu koruyucusu gögüs kalkanı aynı şeyler mi?
bizim tecrübeli annemiz çok , onlara bi kaç soru sormak istiyorum
hastane da kan geçiyor pijamadan çıkmıyor ziyan oluyor diyen var ne düşünüyorsunuz
birde gecelik mi pijama mı ? yoksa bir ondan bir ondan mı ?
Kızlar bu arada ilk kızımda ben mevlüt okutamadım baZı sorunlar olmuştu. Bunda nasipse okutmak istiyorum. Hediyelik olarak şöyle bişey düşündüm. Bana çok mantıklı geldi. Birde sizden fikir alayım dedim. Yasin-i Şerif kitabı.
Eki Görüntüle 1279537
Günaydın kızlarrrr... Güneşli bir cuma günü...cuma sabahı edilen dualar kabul olurmuş herkesin bebişleri sağlıklı olsun sağlıkla sıhhatle doğurup büyütelim inşallah...Çok rahat bir hamilelik ve doğum gerçekleştirelim Allahın izniyle...
Yine abuk sabuk rüyalar gördüm Allahım hayır etsin inşallah. Buraya yazıp dillendirmek bile istemiyorum.
dolabım geldi akşam
hiçde size gösterdiğim model yapılmamış
3 kapılı düz beyaz bi dolap yapılmış içide istediğim gibi değil
görünce şok oldum
ben bu modeli istemedimki dedim eşime
benim beğendiğim modele 1500 lira istemiş o kadar paramız yok bunu 500 liraya yaptırdım dedi
çok üzüldüm
üzüldüğüm konu o modeli yaptıramamak değil sonuçta daha ince iğne almadık tabiki masraf olsun istemem ama bana neden söylemedi o model olmayacak diye söyleseydi ben yine kabul eder en azından iç dzaynını ve kapaklara birkaç ekleme yaptırırdım
çok heves etmiştim o dolap olacak diye
akşam yedim bitirdim eşimi
madem onu yaptıramıyoruz insan bi haber verir içini bari istediğim gibi yaptırırdık dedim
bütün keyfim kaçtı
sabah bile gergin uyandım adam A dese bağırdım tersledim
hala sinirim geçmedi
halbuki ne kadar heyecanlıydım kaç gündür dolap gelecek diye![]()
bende acemiyim, ama kalkanla koruyucu aynı şey değiller ürün açıklamalarını okuyunca görürsün, biberonu da üstünde yazıyordu kaç aydan sonra kullanılıyor biz ona göre aldık ama avent almadık başka marka, keşke avent alsaydım dedim sonra , acemi olmanın dezavantajı işte
amannn sabah sabah bı kosturmaca...kızımın ıdrar yaparken yanması oldugunu farkettım.. ne pıs ıllet bır rahatsızlık verdıgını bıldıgımden bırde aksam yola cıkacagımız ıcın beklemeden..hemen esımı aradım tenefuste bızı hastaneye attı gerı okula gıttı..ıslerımızı bıtırdık tahlıl verdık snra geldı aldı bızı evegeldık yenı sukur..
cocugunuz varsa bır ayagınız hastanede oluyor..Allah betereınden korusun
sıramızı beklerken 1 yaslarında bır cocugun havale gecırdıgınıgorduk..nasıl dua ettım Allahım sen sıfaver anasına babasına dayanma gucu ver dıye..![]()
kızlar,
şu hediye verilecek magnetler yerine daha kullanılacak bir şey versek? ne olabilir fikri olan var mı?
arkadaş Yasin kitabı paylaşmış. onun dışında aklıma kokulu tesbih geliyor. başka ne olabilir???
Hastanedeyim kizlarr bebeğimi gördüm gözleri acikkk lensine kadar gördük :) seker yüklemek yapildi. Kan tahlili, idrar tahlili yapildi. 772 gr 30 cm bebeğim. Suyu normalmis. Sort ustu yatmamaya calis fakat gece sirt üstü uyanirsan korkma dedi. Lisa sure yatmadan birşey olmazmis. Saginada yatabilirsin ama dinlenme amaçli gibi düşünmek lazim daha çok sola yatmaya calismaliymisiz. Yükleme yapılmadan şekerim 74 cikti bekliyorum simdilik diğer ölçümler için.
Kizlar cok gerginim ya. Bir sebep de yok. Ufacik birseyi buyutup sinirleniyorum aglayasim var. Ama ya okuldayim ya evde oglum yanimda. Aglayamadim da. Doldum doldum bunun sonu kotu olmasa bari. Hep dengeli hep normal.davranmaktan sıkıldım.
Istanbulda yaşıyan canlar. Büyük gün geliyor. Pazartesi sınav. Pazar günü gelicez inşallah. Orada havalar nasıl?
Benim de öyle işte her yeri kızarıyor,tatlı tatlı bi kaşınıyor ,korktum bende ...
allahım sağ kolum tutulmuş yazı bile yazamıyorum. sabahtan beri ovuyorum banamısın demedi. bacak ağrısına birde kol eklendi. yakında kaldıramıyacağım totoyu![]()
Hastane çıkış setimizden çıkan mendilin kenarını işledim :) nasıl olmuş sizce ? İnternetten öğrendim yapmayı.
bugun Kdv nin son günü ben başka yerdeyim çok takip edemiyorum ama aklım hep burda. ara ara girip yazılanları okuyorum birikmesin diye. ödev sanki.
Sen ne marka aldın
SICAK HAVA. dün biraz yağmur atıştırdı. ben hep yanmalı olduğumdan daha uzun kolluya gecemedım.d.gaz falanda yakmadık hıc.
Erken degil cnm bende daha bir ay once on süt denilen bisey gelmeye basladi ve doktorum hazirlikli ol dedi
allahım yaaa ne güldümm gittiler mi bariyardıma geleyim mi canım çamaşırlara temizliğe nede olsa bünye alıştı bir haftadır her gün 2-3 kere yapmaya![]()
sende o zaman sevmediği yemekleri yaparsınbenim eşim bayılır sebzeye , küs olunca sebze pişirsem zeytin dalı uzattığımı düşünür heralde : )))
sağol canım niyeyse vazgeçtim vardır bir hayır kurdum kurdum yazdım senaryoları sonra yapmıycam dedimmelike boyatmıştı başlarda.abisi kuaför.doktor onaylıymış .kuaförde boyatacaksan ondan boyatabilirsin.
Evet cnm boyatabilirsin ben heray boyatiorm mecburen bisi olmuo olacak olsa abim asla boyamazdi.. cok beyazim var yoksa simdiye nine gibi olmustum :)sağol canım niyeyse vazgeçtim vardır bir hayır kurdum kurdum yazdım senaryoları sonra yapmıycam dedim![]()