- 20 Şubat 2013
- 707
- 620
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Grip asisi vuruldugum yillar daha agir grip oluyordum o yuzden artik yaptrmiyorum bir de gebelikte grip asisi hakkinda korkutucu iddialar okumusrum hos genel olarak asilar konusunda killanmis durumdayim da velhasil bizim bunye arizali yamulmaya musaitiz her daim hamileykrn özellikle
Allah kolaylıklar versin canım, bende yüksek lisans tezimi yazıyorum. Koca göbeğimle Ocak ayında savunmam olacak :)ah bir de yazmaya devam edebilsem. İçime dert oldu valla, sonlara kalsın istemiyorum hocamda her hafta arıyor doğurmadan tamamla diye
![]()
Yine mi yav. Sizin bağışıklık sisteminiz ne kadar zayıf. Siz 7/24 mandalina portakal yiyin bence. Bana göre hastalığın çaresi et ve su ama doktorlar öyle demiyor.Günaydın iyi haftasonları olsun herkese. Yine bir ayi doldurmadan anali kizli yamulduk usandim artık su grip bogaz enfeksiyonu paket programindan yakizim kresten kapip kapip getriyor mikroplari isik hızıyla beni de düşürüyor yatağa. Heryerim agriyo boğazım sisti burnum tikandi kiz borazan gibi öksürük burun biyandan hooff rabbim sifa ver artik
Tokluk sekerime benim de bakilmadi. Doktor Isvicrede aclik sekerine bakiyoruz dedi.Açlık kan şekerim benim de öyle düşer. Ama bu tokluk şekeri. Tamamen farklı yani.
plakalaRa düşünce sayacakmıyız.
Ya bazen anlayamiyorum. Turkiyede daha detayli inceleme yapiliyor sanki. Isvicrede 10.haftada kan tahlili oluyor. Sadece kandan aclik sekerine bakiyorlar. Tetanoz vurmuyorlar. Bir sorun,risk gormezlerse 2li 3lu bisey yapmiyorlar. Detayli falan olmuyor. Sadece vitamin kontrolu ve bebegin kafasinin donmesine odaklanmis doktor.12 Kasimda kafasi donmus olsun. Yoksa egzersiz verecegim dedi. Magnezyum ic dedi gece gunduz. Buradaki uygulamalari okuyunca acaba eksik mi kaliyoruz anlamiyorum. Panik yapiyorum. Isvicrede tum doktorlar boyle. Yasin 35i gectiyse sadece ayrintiliya giriliyor.
Doktor benden bikacak. Hep soruyorum. Yok tetanoz olacak mi yok tokluk sekerine bakilacak mi:) Tiroid ilaci,d vitamini,demir,multivitamin ve magnezyum kullaniyorum. Insallah saglikli cocuklarimizi kucagimiza aliriz.aslında doğrusu sizin orası emin ol. bana biraz ticari amaçlı geliyor buradaki bazı testler ve uygulamalar. gerçi bir yazı okudum geçende türkiye dünya ortalamasında anne ve bebek ölümünde çok düşük seviyede çıkmış yani iyi yönde gidiyormuşuz. çok fazla kurcalamamak lazım diyorum ben hala kendime çünkü bir tanıdığım her hafta ultrasona giriyordu sırf özel diye ne gereği var ne kadar zararlı değil dense de ben inanmıyorum açıkçası. burada da aslında ilk haftadan sonra çok fazla test yapılmıyor ama bazı doktorlar hemen ufak bir şikayette yapıyorlar testi bu anlamda iyi bence. testler önemli çünkü. vitamin veya kan hapı desen neredeyse bunlar olmayınca doğum olmuyor bizim buradayani aslında genel olarak bakarsak sizin oradan farksız değil emin ol
Gurbet.. 1200 küsür km uzağımda özlemlerim.. Kızım ve ben.. Onun için güçlü olmaya çalışsamda yine de çoğu zaman iyi hissetmiyorum kendimi.. Eşeysiz üsemiş gibi bir başıma yaşıyorum.. Saat 11, adam çıkıp gidiyor bir şey demeden,akşam kaçta gelir Allah bilir.. Hava çok güzel.. Kızım soldan soldan vurup duruyor.. Geçen akşam vurduğu kapı o an dönmemiş olsaydım o hızla karnıma çarpacaktı,2 sn ile ayağıma çarptı kapı ve vurduğu yer kırıldı.. Sanırım hiç değerimiz yok..
bende tam tersi aşı vurulmadığım zaman fena yamulurum
geçen kış olmadım aşı tam 3 ay atlatamadım gribi
doktora sordum ben
ekim sonu ol aşıyı dedi
haftaya kontrole gidince soracağım olayımmı diye
Yine mi yav. Sizin bağışıklık sisteminiz ne kadar zayıf. Siz 7/24 mandalina portakal yiyin bence. Bana göre hastalığın çaresi et ve su ama doktorlar öyle demiyor.
Tekrar geçmiş olsun. Çok zorlu oldu sizin süreç
Ben bu sabahları çok çay içiyorum ve biraz demli.
Çok seviyorum,vazgeçemiyordu şu anda tek zevkim diyebilirim. Çay kokan bir kızım olabilir. Ne güzel kokar ama.
alışveriş yapmak istiyorum
sabahtan beri siteleri dolaştım
para harcayasım var bugün![]()
Gurbet.. 1200 küsür km uzağımda özlemlerim.. Kızım ve ben.. Onun için güçlü olmaya çalışsamda yine de çoğu zaman iyi hissetmiyorum kendimi.. Eşeysiz üsemiş gibi bir başıma yaşıyorum.. Saat 11, adam çıkıp gidiyor bir şey demeden,akşam kaçta gelir Allah bilir.. Hava çok güzel.. Kızım soldan soldan vurup duruyor.. Geçen akşam vurduğu kapı o an dönmemiş olsaydım o hızla karnıma çarpacaktı,2 sn ile ayağıma çarptı kapı ve vurduğu yer kırıldı.. Sanırım hiç değerimiz yok..
ya o bünyeyle alakalı değil canım öğretmenlik bela bi meslek okulda 650 öğrenci 60 öğretmen var herkes mutlaka hasta oluyor ve sen bunca adamın arasında savunmasız kalıyorsun ben çıcuklar sayedinde kurtulamıyordum gripten bide hepsi yüzüne yüzüne konuşuyor aksırıyor sen şanslısın tek başına çalışıyorsun keşke bizim de öyle bi inkanımız olsa .Yine mi yav. Sizin bağışıklık sisteminiz ne kadar zayıf. Siz 7/24 mandalina portakal yiyin bence. Bana göre hastalığın çaresi et ve su ama doktorlar öyle demiyor.
Tekrar geçmiş olsun. Çok zorlu oldu sizin süreç
Canım sen nerdeydin? Eşin ve sen ne iş yapıyorsunuz ki ? Ayrıca eşlere bişiler oluyor o kesin bi tripler bi tripler ama sallama kızına odaklan bak sonuçta hayatta kocalarımız ve babalar olmasa da bebişlerimize bakıcaz onlar bizim için herşeyden önemli çünkü henüz çok savunmasızlar neden kocamuz bile olsa başkaları yüxünden onları gerelim kocana kızdıkça bebişine odaklan kocanı umursama bi süre sonra o kendisi rahatsız olacak durumdanGurbet.. 1200 küsür km uzağımda özlemlerim.. Kızım ve ben.. Onun için güçlü olmaya çalışsamda yine de çoğu zaman iyi hissetmiyorum kendimi.. Eşeysiz üsemiş gibi bir başıma yaşıyorum.. Saat 11, adam çıkıp gidiyor bir şey demeden,akşam kaçta gelir Allah bilir.. Hava çok güzel.. Kızım soldan soldan vurup duruyor.. Geçen akşam vurduğu kapı o an dönmemiş olsaydım o hızla karnıma çarpacaktı,2 sn ile ayağıma çarptı kapı ve vurduğu yer kırıldı.. Sanırım hiç değerimiz yok..