2015 Şubat Anneleri

ben kızlarda sivrilir erkeklerde göbek yayılır diye biliyorum
bence yapı meselese

valla canım ben hiç bilmiyordum etrafımdakiler öyle deyince öğrendim. yoksa inandığımdan filan değil. benim boyum uzun sayılır ortalamaya göre 1.75 ve baya zayıftım. öyle kalçam veya başka yerim genişlemedi sadece göğüs ve göbeğe gitti. yapı meselesi bence de

Benim çevremdeki herkeste öle diyordu canım ama bnm kuzenim mayısta doğum yaptı kızı var onun karnı sivriydi herkes bu kız değil erkek fln diyordu ama kızı oldu dr.un dediği gibi :) Benimde karnım yayvanlaştı sivri değil ama oğluşum olacak. Bence bunlar cinsiyet değil yapı meselesi :)

canım benim inandığımdan değil etrafımdakiler öyle söyledi. benim zayıf olmam ve boyumun uzun olması etkilemedi aşırı görünümümü. göbek sivriliyor benim git gide.

Gunaydin kızlar..bu sabah 6 gibi kasığıma kramp girdi sol tarafa sagda az vardi ama sol taraf bi 5 dk sürdü tabi uykudan o sekil uyaninca esimle korktuk ama suan bisey yok neden olmuş olabilir yaa :(

günaydın kızlaaarr.. biz memurların çalışma saati 8,30-17,30 dan 8-17 ye alındı, yarım saat erken uyandım moron gibiyim :KK34: uyumak istiyoruummmm. hava da nasıl soğudu, sıcacık yatağımdan çıkmasaydım keşke:110:

günaydın kızlaaarr.. biz memurların çalışma saati 8,30-17,30 dan 8-17 ye alındı, yarım saat erken uyandım moron gibiyim :KK34: uyumak istiyoruummmm. hava da nasıl soğudu, sıcacık yatağımdan çıkmasaydım keşke:110:

senin yine iyiymiş bizimki 8 den 7 e alındı berbat haldeyim :(

uff sorma 2 gundur bugunu dusunuyordum. bi de hava kararıo ya hiç sevmiyorum :63:

günaydın anneler ve minikleri
tepikler başladı acıktık sanırım
kahvaltı ardından temizlik, .çamaşır vakit kalırsa ütü
keşke ev temizlenince hiç kirlenmese çocuk ta yok daha ya olunca ne olacak bu evin hali düşünemiyorum
Allah güç kuvvet sağlık versin inş

günaydın anneler ve minikleri
tepikler başladı acıktık sanırım
kahvaltı ardından temizlik, .çamaşır vakit kalırsa ütü
keşke ev temizlenince hiç kirlenmese çocuk ta yok daha ya olunca ne olacak bu evin hali düşünemiyorum
Allah güç kuvvet sağlık versin inş

Çocuk olunca ev pek derli toplu kalmıyor. :110: benim afacan oğlum daha temizlik bitmeden bir taraftan dağıtır. Küçük parçalı oyuncaklar korkulu rüyam resmen sabah sabah bir tanesi yüzünden düşüyordum zaten :KK45:

Gunaydin kızlar..bu sabah 6 gibi kasığıma kramp girdi sol tarafa sagda az vardi ama sol taraf bi 5 dk sürdü tabi uykudan o sekil uyaninca esimle korktuk ama suan bisey yok neden olmuş olabilir yaa :KK43:
Benim de geçen hafta öyle sancılarım olmuştu gaz varmış.

Günaydın kızlarrrrr ☺️ Hepimize bol tepikli günler bugün çalışma olmayaydı evde yataydık ne güzel olurdu hava çok güzel çünkü

oğlumun adını Said koyacağız inşallah
çok önceden eşimle olan ortak kararımız..
cinsiyetini öğrenen ismi ne olacak diyor bende söylüyorum
yok efendim yanında başka isim olmayacak mı çok kısa değilmi ikinci isim olsa daha iyi olmaz mı? diyenler vs
bugün çarşıda bir tanıdığa rastladık oğlun olacakmış ismini ne koyacaksın dedi bende Said dedim
aile büyüğünüzün adı mı onun için mi bu ismi düşündünüz demezmi?:KK57: hayır kendi kararımız kimsenin adı diye değil dedim ama çok canım sıkıldı..Zaten acayip takık bir insanım hamilelikte bu dahada coğaldı
Said ismini çook mu eski buldu ille son zamanlarda moda diye herkesin koydugu isimlerden mi koyayım...:KK11:
Severek koyacağım, ve oğlumla bağdaştırdıgım bu ismi bir kaç saattir sorgulamaya başladım..:KK51:

aynısını bana da diyolar, bizde Zehra koycaz soranlara söylüyoz hep, kimin ismi kv nin mi diyolar, uyuz oluyom illa kedi ismi gibi isimler mi koyacam canım , gereksiz yorum diye bunlara derim , herkes beğenmek zorunda değil , Said ismi de güzelmiş , Adıyla yaşasın oğlun hemşerim

aynısını bana da diyolar, bizde Zehra koycaz soranlara söylüyoz hep, kimin ismi kv nin mi diyolar, uyuz oluyom illa kedi ismi gibi isimler mi koyacam canım , gereksiz yorum diye bunlara derim , herkes beğenmek zorunda değil , Said ismi de güzelmiş , Adıyla yaşasın oğlun hemşerim

aynı durum bizimde başımıza gelmişti. oğlumun adı Aydın tepkiler K.babanın adımı oldu çok eski ağır dediler. bence önemli olan bebekken yakışan isimler değil ileriyi düşünmek gerek. herkesin düşüncesine saygım sonsuz fakat mesela berk can gibi isimler çocuklukta iyi fakat büyüyünce mesela bir yerde müdür olmuş. Berk can bey :) bana biraz tuhaf geliyor

Back
X