2015 Şubat Anneleri

slm kızlar,
Aranızda Özel duygy hastanesi küçükköy giden varmı?
Doğum ücreti normal sezeryan nedir?
Bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Sınav bitti canlarım. Beş kişi olmadık sorular sordular hepsine cevap bir buçuk saat falan sürdü sonunda birdaha gir dediler. Kendi standartlarına göre sormuşlar aslında ben biliyormuşum ama kendi istedikleri cevapları vermem gerekiyormuş. Falan filan. Bir de sanırım bebişi anlamadılar şişko sandılar. Ben de söylemedim. Allah büyük vardır inşallah bunda da hayır ( iki saat ağladım bu arada) Sınava tekrar başvuru yapmam gerekiyor bu aralar başvuru zamanı. Şimdi başvursam sınav zamanı Şubat'a denk gelicek. Eşim sınava gelemezsin diyor. Diğer başvuru zamanı Şubat'ta ve o zaman başvursam sınav zamanı Ekim'e gelicek. Tam bir yıl olucak. Ne yapsam bilemedim.

hayırlı olsun canım. demekki böylesi hayırlı imiş. ama bana kalsa seneye gir derim hem bebeğin büyümüş olucak hemde rahat rahat hazırlanıcaksın.

slm arkadaşlar size bi sorum olacaktı şimdi biz ilerde yani bi kaç yıl sonra oda yapmayı düşünüyoruz şimdilik park yatak alsak olur mu yoksa normal beşiklerden mi almalıyız ?

ben oda yapmayacağım için direk park yatak aldım. ev kendimizin ama yerimiz yok. ileride başka bir ev olursa zaten genç odası takımı alırım. bu senin zevkine bağlı park yatak mı yoksa normal beşik mi alacağın.ama park yatak daha kullanışlı daha konforlu oluyor. dediğim gibi zevk meselesi.

Kızlar kv bgün benle dalga geçiyoo aklınca onuun göbeği hamilelklernde çok güzel mişş benmkii de eltisi gibi sivrii komiikmiişş çok gıcıık olduum ya göbek göbektr bunu bana söylemenin anlamı ne kii gayeet normal bi göbek bncee sizcee??
image.webp

Kızlar kv bgün benle dalga geçiyoo aklınca onuun göbeği hamilelklernde çok güzel mişş benmkii de eltisi gibi sivrii komiikmiişş çok gıcıık olduum ya göbek göbektr bunu bana söylemenin anlamı ne kii gayeet normal bi göbek bncee sizcee?? Eki Görüntüle 1284266

nasıl bir kaynana zihniyetidir bu yaaa hamile göbeğine bile karışıyor
zaten gelinleriyle yarışmasalar olmaz
maşallah benimkine diyorum sizinkileri dinledikçe

çok yoruldum da geldim. hastaneye gittim randevumu aldım haftaya randevuyu verdi . tam haftamı tutturdum kan uyuşmazlığı için korkuyordum vermez diye ama varmış allahtan. pazartesi şeker yükleme yapılacak cuma randevum var. ondan sonraki hafta fetal ekom var. bol bol hastaneli bir hafta olacak :)
cnm benim kan uyuşmaxlığı testini yaptırdın mı? Ben 28 hafta diye biliyorum doktor öyle dedi önemli miymiş çok kaçıncı haftada yapılacağı inşAllah kan uyuşmazlığımız çıkmaz bunu da atlatırız hep beraber

nasıl bir kaynana zihniyetidir bu yaaa hamile göbeğine bile karışıyor
zaten gelinleriyle yarışmasalar olmaz
maşallah benimkine diyorum sizinkileri dinledikçe
Yaa sen bide pis pis sırıtışını göör ,bak ne güzel sen nekadar memnun konuşuyosun demekki gerckten iyi bizimkii işine grlmeyince adımız kaynana işte diyo vallaha anne gibi olan kvlrr var iyi ol ki iyi konuşulsun

Kızlar kv bgün benle dalga geçiyoo aklınca onuun göbeği hamilelklernde çok güzel mişş benmkii de eltisi gibi sivrii komiikmiişş çok gıcıık olduum ya göbek göbektr bunu bana söylemenin anlamı ne kii gayeet normal bi göbek bncee sizcee?? Eki Görüntüle 1284266
Canim sen haziliklu ol simdiden gobek kiyaslayan kv dogumda sutunu fln da kiyaslar. Lohusalikta mumkun oldugunca uzak tut. Iyi insandir iyi niyetlidir ama o duygusallikla hic cekilmiyorlar

bizde de kan uyuşmazlığı var. 18-19. haftada bi kan testiyle bakmıştı. bi de 27-28 . haftada bakcakmış.
bişi sorcam size. bebekleri küçükken koydukları sepet gibi birşey var ya tasıma cantası diye geçiyor galiba. onu sevmiyorum ama kucukken dısarı cıkarırken nası bıse yapabılırız. tecrubeli annelerden cevap bekliyoruz.

Canim sen haziliklu ol simdiden gobek kiyaslayan kv dogumda sutunu fln da kiyaslar. Lohusalikta mumkun oldugunca uzak tut. Iyi insandir iyi niyetlidir ama o duygusallikla hic cekilmiyorlar
Ya ben manyak biriyiim gecen yıl bana yaptıklarını bilee hala düşünüpp sinirdeen gdip öldüresim geliyo pskolojimi bozuyo her yaptğyla boşver dyip gecemiyorum.daha hanile kalmadan düşünüyodm zten iki katı deli eder doğmdan sonra dıye

Portbebe olması lazım
bizde de kan uyuşmazlığı var. 18-19. haftada bi kan testiyle bakmıştı. bi de 27-28 . haftada bakcakmış.
bişi sorcam size. bebekleri küçükken koydukları sepet gibi birşey var ya tasıma cantası diye geçiyor galiba. onu sevmiyorum ama kucukken dısarı cıkarırken nası bıse yapabılırız. tecrubeli annelerden cevap bekliyoruz.

Canım ben english home da uyku tulumu gördüm onu giydiririm dedim anakucağına koyar, üstüne de battaniye . Dediğin gbi kış soğuğunda çıkarmam doktor harici , coçuklar hastaneden çıkamıyor sonra Allah korusun soğuğu Alınca
portbebe almasam da battaniye gibi kalın bişeye sarsam olmaz mı üşür mü acaba ? en fazla dra giderken falan kullancam. kışın doğcağı için zaten gezmeye çıkarılmaz o havalarda.

ben tecrübeli değilim ama tulumla çıkarız diye düşündüm birde kalın battaniye aldık zaten

iyi akşamlar kızlar soğuk bir istnbul gecesinden selam herkese :)
Şimdi sobalı evde olsak gürgür yansa soba off off üstünde güzel bişiler pişse içinde bişiler pişse yesek içsek sıcağında kedi gibi kıvrılıp uyusam uyuyana kadar da ateşin tavana vuran ışığını izlesek ne güzel olurdu :) Şimdi bizde elektrikte kesildi anam bunları yazarken olan elektrikten de olduk :KK53:

Evde mumda yok hep almayı unutuyordum şimdi kaldık karanlıkta.
Dışarda soğuk hava yağmur var bnm ise dışarı çıkasım var delimiyim neyim perşembe şeker yüklemem var ama hala aklım fikrim tatlı şeylerde dün gece rüyamda resmen pasta yiyordum kızlar iştahla hiç yememiş gibi sanırım bnm şeker çıkacak die psikolojim bozuldu bilinçaltım ile oğlum bana oyun oynuyor :KK46::anneadayı::KK48: tam sarelle reklamına döndük biz yaaa

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum konuya bende şubat annesi olacağım inşallah
nasılsınız keyifler nasıl?

Merhaba :) Nickin çok güzel ennn sevdiğim dizilerdendir sopranos :) Benim hafiften yalancı kasılmalarım başladı sizlerden ne haber?

Back
X