- 12 Ocak 2014
- 3.910
- 2.413
- 448
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnnn güzellerrrr nasılsınız ???
malum ben pek giremiyorum eşyaları toparladım yarısından çoğunu ortalık karma karışık 1 ay daha böle olur yerleşene kadar vs sonra boollll sohbettttttt
cumartesi dr gittim çok şükür herşey yolunda sata göre 20+5 usg ye göre 21+5 çıktım 451 gr olmuş paşammaşallah oğluşuma yanlız vajinaya aşırı baskı olduğunu söledim dr hemen rahim ağzına baktı kapalı gayet güzel dedi paşanın hareketlerinden oluyomuş sizce bebişin gr nasıl sizin bu haftalarda nasıldı gr ınız ? zayıf mı yoksa normal mi ben vitamşn vs almıyorum taktım gr ına oğluşun
valla alışveriş konusu benimde aklımda. dışarı çıkmaya çok vaktim olmuyor. netten de anlamıyorum kalitesini ebatını vs. böle diye diye son aylara kalcam sanırım. birkaç parça kıyafet ve park yatağı dışında birşeyi yok
cuma günü kontrolümüz vardı. herşey yolunda şükür. yarım kilo olmuş bile paşam benim
doğumu nasıl düşündüğümü sordu. pat die normal çıktı ağzımdan. inş kolay normal doğum nasip olur.![]()
kızlar sağlık ocağına gittim 2. tetanoz aşımı yaptırdım gitmişken tartılayım dedim birde ne göreyim 9 kilo almışım yaaaaa
![]()
Sınav bitti canlarım. Beş kişi olmadık sorular sordular hepsine cevap bir buçuk saat falan sürdü sonunda birdaha gir dediler. Kendi standartlarına göre sormuşlar aslında ben biliyormuşum ama kendi istedikleri cevapları vermem gerekiyormuş. Falan filan. Bir de sanırım bebişi anlamadılar şişko sandılar. Ben de söylemedim. Allah büyük vardır inşallah bunda da hayır ( iki saat ağladım bu arada) Sınava tekrar başvuru yapmam gerekiyor bu aralar başvuru zamanı. Şimdi başvursam sınav zamanı Şubat'a denk gelicek. Eşim sınava gelemezsin diyor. Diğer başvuru zamanı Şubat'ta ve o zaman başvursam sınav zamanı Ekim'e gelicek. Tam bir yıl olucak. Ne yapsam bilemedim.
Valla canım biraz önce bi arkadaşa daha söyledim. Ben annemlerin semtinden normal bir esnaf mağazasından sallanan bi beşik almıştım kızıma 100 tl ye. Örtüsü falanda var. Bu kızımdada yanımda yatarken onu kullanıcam inşaAllah. Bende kızıma oda yaptırmıştım. O yüzden pahalı bişey almamıştım. Çokta işimi gördü valla:)kızlar fikir almak istiyorum sizden ,
kızımın mobilyaları bu hafta gelecek fakat kışın ben soğuk odada yatıramıyacağım için portatik bir beşik istiyorum hem ucuz yolu bişey olmalı oyun parkı hariç uyguna alabileceğim bişeyler varmı bilgisi olan yazarsa sevinirim
nerden bulcam bilemedim ki işte bakcam artık yakınlara uygun fiyatlaraValla canım biraz önce bi arkadaşa daha söyledim. Ben annemlerin semtinden normal bir esnaf mağazasından sallanan bi beşik almıştım kızıma 100 tl ye. Örtüsü falanda var. Bu kızımdada yanımda yatarken onu kullanıcam inşaAllah. Bende kızıma oda yaptırmıştım. O yüzden pahalı bişey almamıştım. Çokta işimi gördü valla:)
Masallag oglusa gayet iyi. Islerin en zor zamani simdi allah kolaylik versin bi an once atlatrsin insallah tasinma isini canim
masallah kuzuna insallah sorunsuz normal dogum nasip olur hepmze
saglik olsun bisekilde vercez insallah
Canim hic uzulme vardir bunda da bi hayir sen elinden geleni yaptin universte islerini iyi biliyorsun zaten bu tarz seylerde her zaman emek vermek yetmiyor ins hakkini alcagin zaman da gelir![]()
Medipol mega bağcılara giden varmı aramızda ?
Sınav bitti canlarım. Beş kişi olmadık sorular sordular hepsine cevap bir buçuk saat falan sürdü sonunda birdaha gir dediler. Kendi standartlarına göre sormuşlar aslında ben biliyormuşum ama kendi istedikleri cevapları vermem gerekiyormuş. Falan filan. Bir de sanırım bebişi anlamadılar şişko sandılar. Ben de söylemedim. Allah büyük vardır inşallah bunda da hayır ( iki saat ağladım bu arada) Sınava tekrar başvuru yapmam gerekiyor bu aralar başvuru zamanı. Şimdi başvursam sınav zamanı Şubat'a denk gelicek. Eşim sınava gelemezsin diyor. Diğer başvuru zamanı Şubat'ta ve o zaman başvursam sınav zamanı Ekim'e gelicek. Tam bir yıl olucak. Ne yapsam bilemedim.
Hayirlisi cnim ya. Nedense bu sinavlar hep boyle oluyor. Ya istedikleri cvbi vermedin denir ya cvplari verdin ama. Istedigimiz torpilli sen degilsin denir. Kolay degil yani biliyorum. Ekimdeki sinava hazirlanirsn hem bebek de buyumus olu birazEmek zaman para herbişey verdik ama işte olmayınca olmuyor canım. Çok üzüldüm yaaa sordukları sorulara hep cevap verdim ama işte Allah hayırlısını versin inşallah. Şimdi dönüş yolundayım 17:00 de uçağımız var bakalım. Feyza piki inzar sizlere de teşekkür ederim. Allah hakımızda hayırlısını versin inşallah.
Pamidor maazasinda var 100-150 tl fiyatli minik besikler ben de alicam 1 tane internet satisi da var bakabilirsinnerden bulcam bilemedim ki işte bakcam artık yakınlara uygun fiyatlara
Bugun izinlisin galiba :))
Gecmis olsun. Calisinca hasta olmak daha zor Allah sifa versinBen de daha kotu oldum burun komple tikandi göz cesme oksuryk boguyor. Butun gun dersimm vardi bi de kabus gibi bigun gecriyorum artik dayanmyip serbest biraktim cocuklari heryer toz pislik okulda hepten azitiyo hastalik rabbim sifa versin artik usandim ayin yarisi hastayz resmen![]()
Teşekkür ederim canım. Doğumu ordan yaptırcam dedi kayınpederim. Bende sizede bi sorayım dedimCanım ben medipol mega değil ama esenlerdeki şubesine gidiyorum ve çok memnunum hastaneden de dr.umdan da bnm dr.um adı dilek kaya güven. Ama medipolun megası içinde hep iyi şeyler duydum.
Litchi Canım Allah büyüktür vardır bunda bir hayır bu devirde ülkemiz öle bir hal aldı canım ki belli ideolojilere fikirlere sahipsen ve hükümet yada konseyde o fikirdeyse cvp vermesende alıyorlar eğer tersiysen de süper cvplar versende almıyorlar. RAbbim hak yiyenlerde emekleri bile bile zayi edenlerden sorsun bunları ben her namazımda böle dua ediyorum gönlünü ferah tut sende canım inş en doğru zmnda en iyi sonucu alıcaksın Allahın izniyle :)
Benim için doktorları ve ebeleri önemli. Kayınpederimin tanıdığı varmış ücret problem olmıycak yani. Tedirgin olmak istemiyorum.Medipol mega dogum icin blmiyorum ama babam orda tedavi görüyor hastane koşulları iyi dr kadrosu da onem verip iyi isimler seciyorlar. Hastaneye guvenm tam yani ama tahliller cok yuksek masrafli oluyor bigun acilde idrar yolu enfeksiyonu yüzünden serum yedim 140tl sgkli bayilmak zorunda kaldim. Dogum paketi vb nsldr blmem uygundur bslki ama olasi ekstrem masraflar tahliller icin hazrlikli olmali kan tahlili bile dsarya gore cok fazla ama dr muayene ücretleri ortlmaydi sanırım
amann boşver bir sıra kariyerine ara verdin farzet. zaten girerken de çok inanarak girmemiştin sanki .yinede insan üzülüyor tabii. sana diyorum ama bende olsam ağlardım. direksiyon sınavından kaldım dıye bıle 3 gün ağlamıştım.Sınav bitti canlarım. Beş kişi olmadık sorular sordular hepsine cevap bir buçuk saat falan sürdü sonunda birdaha gir dediler. Kendi standartlarına göre sormuşlar aslında ben biliyormuşum ama kendi istedikleri cevapları vermem gerekiyormuş. Falan filan. Bir de sanırım bebişi anlamadılar şişko sandılar. Ben de söylemedim. Allah büyük vardır inşallah bunda da hayır ( iki saat ağladım bu arada) Sınava tekrar başvuru yapmam gerekiyor bu aralar başvuru zamanı. Şimdi başvursam sınav zamanı Şubat'a denk gelicek. Eşim sınava gelemezsin diyor. Diğer başvuru zamanı Şubat'ta ve o zaman başvursam sınav zamanı Ekim'e gelicek. Tam bir yıl olucak. Ne yapsam bilemedim.
ben gıttım bir kez ama hastane çok ıyı annem orda ameliyat oldu. doktordan memnun kalmadım ondan devam etmedim.Medipol mega bağcılara giden varmı aramızda ?
Benim için doktorları ve ebeleri önemli. Kayınpederimin tanıdığı varmış ücret problem olmıycak yani. Tedirgin olmak istemiyorum.