2015 Şubat Anneleri

Dogrudur canim benim 3 hafta surdu iyilesmem hic ilac vermedi ama dinlensende iste gecmiyo hemen

evet bende bunu kastettim işte ne yazıkki hamilelikte antibiyotik kullanılmıyor,okyanus suyu ve birde pastil verdi ama hafifletmek için dedi.

Genel olarak iyi yorumlar hep :) inşaAllah sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza. Nasıl geçicek bu 2 ay bilmem
Canım geçen yıl eltim doğum yaptı orda. Ben gayet beğendim o hastaneyi. Tek kişilik sancı odası vardı. Hamile sancı çekerken yanında durabiliyordun. 4-5 kişi vardı eltimin yanında. Son dakikalarında artık odayı boşalttılar ve doğumhaneye aldılar. Genel olarak iyiydi. Doğumuda güzel geçmişti.

Canım geçen yıl eltim doğum yaptı orda. Ben gayet beğendim o hastaneyi. Tek kişilik sancı odası vardı. Hamile sancı çekerken yanında durabiliyordun. 4-5 kişi vardı eltimin yanında. Son dakikalarında artık odayı boşalttılar ve doğumhaneye aldılar. Genel olarak iyiydi. Doğumuda güzel geçmişti.

4-5 kişi mi offfffff o kadar insan ne yapıyor? Sancı çekerken izliyor mu? Bana suni sancı verildiğinde yanımda esimin annesi babası kızkardeşi ve benim babam vardı sancı birtürlü gelmemişti. Dozajı artırdılar Dr yeni haplar verdi ama tık yok. Meğer güçlü olacam diye kendi kendimi sıkmışım. Eşim de yoldaydı. Eşim geldi ve onlar odadan çıktıktan sonra sancı geldi. O yüzden izleyenlerin önünde zor olsa gerek diye düşünüyorum. Hem zaten bişey de yapamıyorlar ki. Normal sancı belki başkadır Allah yardımcımız olsun.

evet bende bunu kastettim işte ne yazıkki hamilelikte antibiyotik kullanılmıyor,okyanus suyu ve birde pastil verdi ama hafifletmek için dedi.

Tavuk suyu çorba iyi gelebilir içine tane karabiber atabilirsen canım o da boğaza iyi gelir. C vitamini ve protein gerekli. Mercimek özellikle yeşil mercimek de iyi olur.

Krizantemcik günaydın Canımmm. Artık bir iki kitap okumak istiyorum. Mucize çözümler diye bir kitap vardı sanırım senin okuduğun. Daha doğrusu okuduğun ve önereceğim kitapları yazar mısın alıyım okuyayım ben de.

Çok teşekkür ederim canım beni çok rahatlattınız.

Dışarıdan nası belli olacakmış ki bu ayda :) moral bozma denemeleri vol.1
Aynen aynen. Ben ona sormadan danışmadan ufak ufak alışverişe çıkıyorum diye bu hafta sonu o alışverişe çıkardı bizi bebeğe dair herşeyi aldı. Sırf gözünün önünde olsun ona göre en iyisini seçeyim diye. Napcan ya sabır diyip susuyorum. Dün eşimle ultrason kağıdına bakıyorduk dr.sadece bpd hc ölçmüş yani baş çapı ve çevresini. Dedim ki eşime keşke fl kemiğini de ölçseydi boyunuda bilirdik. Ne yapacan boyunu benim kızıma cüce dediler ama normal doğdu sen Allaha tevekkülü bilmiyomusun dedi. Hocayım ya ben beni bozuyo güya. Tabş tabi haklısın anne dedim kapattım konuyu. Ben sanki bilmiyorum tevekkülü ama insan mersk ediyo bilmek istiyo. Yavrumla ilgili herşeyi takip etmek beni mutlu ediyo.

Aynen aynen. Ben ona sormadan danışmadan ufak ufak alışverişe çıkıyorum diye bu hafta sonu o alışverişe çıkardı bizi bebeğe dair herşeyi aldı. Sırf gözünün önünde olsun ona göre en iyisini seçeyim diye. Napcan ya sabır diyip susuyorum. Dün eşimle ultrason kağıdına bakıyorduk dr.sadece bpd hc ölçmüş yani baş çapı ve çevresini. Dedim ki eşime keşke fl kemiğini de ölçseydi boyunuda bilirdik. Ne yapacan boyunu benim kızıma cüce dediler ama normal doğdu sen Allaha tevekkülü bilmiyomusun dedi. Hocayım ya ben beni bozuyo güya. Tabş tabi haklısın anne dedim kapattım konuyu. Ben sanki bilmiyorum tevekkülü ama insan mersk ediyo bilmek istiyo. Yavrumla ilgili herşeyi takip etmek beni mutlu ediyo.

Işte ağzı olan konuşuyor. Şomağızlı cahil insanlar ne olacak.

Merhaba :) Nickin çok güzel ennn sevdiğim dizilerdendir sopranos :) Benim hafiften yalancı kasılmalarım başladı sizlerden ne haber?
merhaba
Merhaba :) Nickin çok güzel ennn sevdiğim dizilerdendir sopranos :) Benim hafiften yalancı kasılmalarım başladı sizlerden ne haber?
tiramisu35 the sopranos u bilen izleyen ve seven bir hemcinsimle karşılaşmak ne hoş :)
pek bayanların hoşlanacağı türden bir dizi değil malum :)
bende de zaman zaman oluyor kasılmalar senin ilk bebeğin mi?
ikinci de daha erken başlar çünkü kasılmalar

merhaba
tiramisu35 the sopranos u bilen izleyen ve seven bir hemcinsimle karşılaşmak ne hoş :)
pek bayanların hoşlanacağı türden bir dizi değil malum :)
bende de zaman zaman oluyor kasılmalar senin ilk bebeğin mi?
ikinci de daha erken başlar çünkü kasılmalar

Kızlarrrrrr günaydın bol tepikler hepimize ancak internete bağlandı telefon . Allahıma şükür bugün okul yarım gün eve gidip yatıcam

Hiç üzülme, bebişi üzdüremeyiz kimselere :)

bayanlar göbeğimden rahim aşağısına doğru ince sızı şeklinde anlık ağrım oluyor tarif edebildim sanırım
kısa süreli girip çıkıyor dün yeni haftamıza girdik her yeni haftada farklı yerlerim ağrıdıgından bununda üstünde durmak istemiyorum ama yine de size sormak istedim

takvimde bebeğiniz büyüdükçe hareket alanı daralıyor yazıyor
hakikaten 2 gündür sanki derimin altında dolaşıyor gibi bi sağa atıyor kendini bi sola
ay bu hareketleri bile ağlatmaya yetiyor kucağıma alınca nolurum bilmem :KK68:

Back
X