2015 Şubat Anneleri

Benim kayınvalidede bebek çok hareketsiz göbeğin hiç oynamıyo dedi. Robalı bol elbiseler giyiyorum oynasada zor görür ki hiç dırmuyo genelde. Neyseki ben hissediyorum tepikleri yoksa direk acile giderdim kalbi atıyo mu diye.
bazıları lüzum etse de etmese de konuşma gereği duyuyor malesef...

bayanlar göbeğimden rahim aşağısına doğru ince sızı şeklinde anlık ağrım oluyor tarif edebildim sanırım
kısa süreli girip çıkıyor dün yeni haftamıza girdik her yeni haftada farklı yerlerim ağrıdıgından bununda üstünde durmak istemiyorum ama yine de size sormak istedim
benimde haftasonu olmuştu böle saniyelik bıçak batması gibi şu an geçti çok şükür. bence de çok önemli değildir genişledikçe ağrılarımız da değişiyor

Gunaydin herkese.
Demir ilacini dr yemekten iki saat sonra ic dedi ac icersem kusuyorum cunku. Aksm yemekten iki saat sonra ictim yine kustum. Hepsi kabiz da yapiyor ev demir ilaci koleksiyonu oldu. Dun kan verdim sonucu bilmiyorum ama dusuk kanim. Nasil bir cozum bulcam bilmiyorum

Gunaydin herkese.
Demir ilacini dr yemekten iki saat sonra ic dedi ac icersem kusuyorum cunku. Aksm yemekten iki saat sonra ictim yine kustum. Hepsi kabiz da yapiyor ev demir ilaci koleksiyonu oldu. Dun kan verdim sonucu bilmiyorum ama dusuk kanim. Nasil bir cozum bulcam bilmiyorum
Canim bende hergun kullanamiyorum o yuzden mercimek ispanak ve bol yesillik tuketiyorim marul roka brokoli gibi insallah kan degerleri normal cikar

günaydın kızlar,
geçmişi okudum az olmuş rahat rahat okudum bu sefer :)
şu demir ilacına gelince ben sabah 7 de içiyorum sonra 9 da kahvaltı falan yapıyorum çok miğdeniz bulanıyosa gece yatarken için bişey olmuyo o zaman
birde hastane çantasında mutlaka olması gerekenleri biri yazarsa çok sevinirim

Gunaydin herkese.

canım demir preparatları sabah aç karnına içilir kabızlık yapmaması için ama seni kusturuyormuş
o zaman kullanırken süt ve süt ürünleri çok fazla tüketmemelisin kabızlık yapan bu ikisinin etkileşimidir.
kabızlık yapmaması için üzerine en az 2 bardak su içip posalı şeyler tüketmeye çalış
meyve püresi falan olabilir.
kusmamak için ben ilacın üzerine sürekli meyve abur cubur falan yemiştim. birde öyle dene.

günaydın kızlar,
şu demir ilacına gelince ben sabah 7 de içiyorum sonra 9 da kahvaltı falan yapıyorum çok miğdeniz bulanıyosa gece yatarken için bişey olmuyo o zaman

ilk sayfada yazılmış bende az önce farkettim :)

Canim bende hergun kullanamiyorum o yuzden mercimek ispanak ve bol yesillik tuketiyorim marul roka brokoli gibi insallah kan degerleri normal cikar
ya kahve telvesi yemek istiyorum. Bunun bir sonrasi toprak yeme istegi kansizim yani takviyesiz yerine gelmiyor. Hurma cok guzel kan yapiyor ama simdi erken son ay yemek lazim onu

günaydın kızlar,
sabah da icsem aksam da icsem kusturuyor. Zaten kabiz da yapiyor. Degerler dusuk cikarsa ignesini isticem artik.
Oglumdaki listelerim duruyor bakip yukleyeyim aslinda her yerde liste var ama aklimdan yazarsam unuturum

Gunaydin herkese.

Benim bide idrarım kırmızı gibi çıkıyor demir ilacına başlayalı,senin nasıl?

canım demir preparatları sabah aç karnına içilir kabızlık yapmaması için ama seni kusturuyormuş
o zaman kullanırken süt ve süt ürünleri çok fazla tüketmemelisin kabızlık yapan bu ikisinin etkileşimidir.
kabızlık yapmaması için üzerine en az 2 bardak su içip posalı şeyler tüketmeye çalış
meyve püresi falan olabilir.
kusmamak için ben ilacın üzerine sürekli meyve abur cubur falan yemiştim. birde öyle dene.
Dr kizdi ac karna icmeye calismama. Teoride guzel birsey tabi ac icilmeli ama ben kusan bir gebeden bunu isteyemem gercekci olmaz dedi. Hasta uyamadiktan sonra oneride bulunmanin anlami ne fln dedi. Ama soyledigi gibi de icemedim. Bol su mandalina ile icmeme ragmen

ya kahve telvesi yemek istiyorum. Bunun bir sonrasi toprak yeme istegi kansizim yani takviyesiz yerine gelmiyor. Hurma cok guzel kan yapiyor ama simdi erken son ay yemek lazim onu

sabah da icsem aksam da icsem kusturuyor. Zaten kabiz da yapiyor. Degerler dusuk cikarsa ignesini isticem artik.
Oglumdaki listelerim duruyor bakip yukleyeyim aslinda her yerde liste var ama aklimdan yazarsam unuturum
bendede yapıyor kabızlık 2 gün hele feci ağrı çektim bugün içmedim yoksa wc ye çıkamıcam

Benim bide idrarım kırmızı gibi çıkıyor demir ilacına başlayalı,senin nasıl?
Duzenli icemiyorum ki

bendede yapıyor kabızlık 2 gün hele feci ağrı çektim bugün içmedim yoksa wc ye çıkamıcam
ilac icmesem de var biraz kabizlik son aylar boyle oluyor benim ilk aylar kabiz olmuyorum ama sonlarda ne yapsam duzelmiyor

Kan ilacina kafayi taktim cunku dr bebegin suyu daha iyi olabilirdi dedi. Ne zaman kansizlik olsa boyle diyorlar, oglumda ilac icemiyorum beslenmeyle tamamliyorum diyordum ama suyu hep sinirda cikardi. Kendimce kansizliktan etkilendigini dusunuyorum yani iki gebelikte de oyle oldu. Iki hafta ilac icebilsem suyu iyilesiyor. Cok sukur kritik bir azlik degil ama daha cok olsa iyi olurmus

Dr kizdi ac karna icmeye calismama. Teoride guzel birsey tabi ac icilmeli ama ben kusan bir gebeden bunu isteyemem gercekci olmaz dedi. Hasta uyamadiktan sonra oneride bulunmanin anlami ne fln dedi. Ama soyledigi gibi de icemedim. Bol su mandalina ile icmeme ragmen

tabiki kusan birine zorla iç diyemez kimse
siyah üzüm kuru üzüm bunlar çok yapıyor
kuru siyah üzüm aldım çekirdekli onu yiyorum hergün
ilk başlarda yemek zor geliyordu bir avuç atıyordum ağzıma yudum yudum suyla çiğniyordum
şuan kanım 5 haftadır ilaç kullanmamama rağmen 194
yani üst sınırın bile üstünde
ve ben bunu kuru üzüme bağlıyorum
sende dene istersen en azından kusturmaz

tabiki kusan birine zorla iç diyemez kimse
siyah üzüm kuru üzüm bunlar çok yapıyor
kuru siyah üzüm aldım çekirdekli onu yiyorum hergün
ilk başlarda yemek zor geliyordu bir avuç atıyordum ağzıma yudum yudum suyla çiğniyordum
şuan kanım 5 haftadır ilaç kullanmamama rağmen 194
yani üst sınırın bile üstünde
ve ben bunu kuru üzüme bağlıyorum
sende dene istersen en azından kusturmaz
Kuru uzum deneyeyim ben de. Lohusalikta da kabizlik oluyor kan ilaci icememistim ama surekli hurma yedim hem sut yapti hem kan. Ilaclardan daha etkiliydi ama hurmanin dogumu baslatici etkisi var son ay yemek gerekiyor.

Kan ilacina kafayi taktim cunku dr bebegin suyu daha iyi olabilirdi dedi. Ne zaman kansizlik olsa boyle diyorlar, oglumda ilac icemiyorum beslenmeyle tamamliyorum diyordum ama suyu hep sinirda cikardi. Kendimce kansizliktan etkilendigini dusunuyorum yani iki gebelikte de oyle oldu. Iki hafta ilac icebilsem suyu iyilesiyor. Cok sukur kritik bir azlik degil ama daha cok olsa iyi olurmus

selam kızlar... bacak ağrısıyla cebelleşen ben fazla aranıza katılamaz oldum :D çenem düşük ama sürekli pozisyon değiştirmekten bilgisayarı da istemiyorum. burada artık havalar iyice soğudu ve bu sabah kalktım sular yoktu hala daha yok. susuzda hiç birşey yapılmıyor ki. :)

mattika canım beni belki bilirsin kansızlıktan çok çekiyorum. hep 10 ve altına düşüyor benim hiç yukarı çıkmıyor du şu hamilelikte 11 12 yi gördüm ilk defa. ama her gün kan ilacımı içiyorum. ben ilk başta ferro sanol duedanol içiyordum o beni her sabah berbat halde kusturuyordu. doktora gittim geçen minik pembe haplardan yazdırdım hiç ama hiç bulantım ve kusmam olmadı o zamandır. kabızlık ise ben hamilelik başından beri çekiyorum. birde decavit kullandığım için oda yapıyor. ama sabah aç karnıma içtiğim demir ilacı bana etki etmiyor. gynoferro idi sanırım adı.

Kizlar k8ntrolden ciktik seker 75mg lik ac karnina 2 bardak ictim bal gibi suyu bejliyoruz simdi 1 er saat arayla 2 kere kan alincak kizcem 800 gr olmus masalalh bacak boyu uzun uzun olcak baya buyumus gorusmeyeli dedi buyudugu icin artik cok net gorunmuyo zillos yerim onu ben darisi gudiceklere:nazar::nazar:

Back
X