2015 Şubat Anneleri

Doktoram biteli yedi yıl oldu. Tez jürilerim benim de zorluydu ama en azından yaptığım şeyleri anlayan insanlardı. Ben deli gibi herkesin çalıştığı konuları değil de kimsenin çalışmadıklarını seçtim. Aslında bilim adamlığı bu demek ama ülkemizde enayi diyorlar. Kuantum kimyası çalışıyorum ve Türkiye'de sadece bizim üniversitede bölümü var. Koca ülkede başka hiçbiryerde açılmamış. Dolayısıyla bu konuda uzman Prof da yok Türkiye'de. Üniversiteler arası kurul Türkiye'de bulamadığında yurt dışından getirmekld yükümlü ama sadece kural bu. Adamlar bana Türkiye'den beş jüri ayarlamışlar ikisi organik kimya ikisi fizikokimya ve biri inorganik kimyadan. Bunlar üç ayrı doçentlik konusu zaten. Üç ayrı konuya çalışmamı istiyorlar şimdi. Benim bildiğimi onlar bilmediği için de bildiğim yerlerden soramıyorlar. Zararın neresinden dönersen kardır demişler 15 yıldır araştırma görevlisiyim 4 ün 9 u kadro derecem. Kadrom artmadığı için 4ten aşağı düşemiyorum. En kötüsü de o kadar başarılı işler yapmama rağmen yalnız olmam. Hocam emekli olalı on yıl oldu. Devlerin yanında kendi ayaklarımın üstünde durmaya çalışıyorum.
o nasıl ıs yaa sen unı mezunusuzn bu docluk yuzundenmı 4 un altına dusemıosun cok sacma noemal kadrolarda lıse mezunları senın gıbı oluyo 4 ten sonra 9 10 11 dıye gıdıo assa fusemedıklerı ıcın sana bu uygulanan bence normal deıl

bıde yurt dısından kurul ısteme hakkın felan yokmu ne bıleyım anlamayan adamlara anlatmak ıcın kac yıl curuteceksın

Ayy super olur cok tesekkurler..ya bn ciddiyim çam kokulu ne yiyebilirim
üzüm çekirdeği tozu bulunan bir karışım varmış aktarda tamemen bitkisel ondan içmiş. ya da sadece üzüm çekirdeği tozunu yoğurda karıştırıp yiyormuşsun.
sen direkt kuru üzümü ye çekirdeği ile.

Belki su koska helvacilarda olan yada isemiscilerde olan sırf susamli yada fındık fistikki dikdörtgen şeklinde biseyler var onda o koku olabilir çünkü susamlari bir arada tutmak için agdamsi biseyle yapiyolar
Onda yok onu biliyorum..zaten kuaforde cam agdasi kullaniliyo ya ordaki agdadan dolayi istiyorum

üzüm çekirdeği tozu bulunan bir karışım varmış aktarda tamemen bitkisel ondan içmiş. ya da sadece üzüm çekirdeği tozunu yoğurda karıştırıp yiyormuşsun.
sen direkt kuru üzümü ye çekirdeği ile.
Onu severek yiyorum sevindim buna cok saol cnm..

GÜNAYDIN CANLAR,
maşallah 1 gün girmedik 40 sayfa geçmiş mi olur :) okuyamadım tabi dün bebişimin mobi,lyaları arabası geldi yerleştirdik odamıza herşey çok güzel inşallah kızçemizde geldimi bi eksiğimiz kalmayacak
günaydın. odanın resmini de paylaşırsın artık. dün bir şey konuşmadık merak etme kapı numarası geyiği yaptık. :)) kapı numarası kaçsa ayın o gününde doğum yapacaksın diye bir muhabbet.

eskiden burda 20 den az kişi olmazdı ne oldu şimdi çok merak edıyorum. fikri olan bana da söylesin .
gizli bir grubunuz mu var bana soylemıyorusnuz

o nasıl ıs yaa sen unı mezunusuzn bu docluk yuzundenmı 4 un altına dusemıosun cok sacma noemal kadrolarda lıse mezunları senın gıbı oluyo 4 ten sonra 9 10 11 dıye gıdıo assa fusemedıklerı ıcın sana bu uygulanan bence normal deıl

İşte üniversitedeki kadrom araştırma görevlisi olduğu için 4ün altına düşürmüyorlar. Yardımcı doçent veya öğretim görevlisi kadrosu istiyorum onu da YÖK kadroları durdurdu diye vermiyorlar. Benim yanımda olan kimse yok o yüzden tek başımayım oyalıyorlar yani beni. Doçent ol kadro doçentliğe daha çabuk çıkıyor dediler o da olmadı işte bidahaki sefere tekrar deniycem.

bıde yurt dısından kurul ısteme hakkın felan yokmu ne bıleyım anlamayan adamlara anlatmak ıcın kac yıl curuteceksın

Mahkemeye verip isteyebilirim. Düşünüyorum bakalım bebişlerimiz sağlıkla gelsin onu da yapabilirim. Yıllarım geçti gerçekten. Hayırlısı olsun bakalım.

Dur ben sana doğal çaresini yazıcam ablamada doktor böyle giderse bir dahaki aya kan tasarım demişti bir ayda yükseltti.sorup yazacağım sana.
Canım çaresini yazarken benide etiketlermisin ? Eltim de hamile onun değeri 3 benimki 12. Bizde uygulayalım onu

GÜNAYDIN CANLAR,
maşallah 1 gün girmedik 40 sayfa geçmiş mi olur :) okuyamadım tabi dün bebişimin mobi,lyaları arabası geldi yerleştirdik odamıza herşey çok güzel inşallah kızçemizde geldimi bi eksiğimiz kalmayacak
Saglikla gelsin gule gule kullansin prenses

Canım çaresini yazarken benide etiketlermisin ? Eltim de hamile onun değeri 3 benimki 12. Bizde uygulayalım onu
kuru üzüm tozu diye bir şey satılıyomuş aktarda ,daha doğrusu bir karışımmış .içince keçi boynuzu falanda varmış. ben ona güvenemedim pek ablam o yükseltti benım kanımı dedi ama bence sen de sadece kuru üzüm ye. ben güvenemem aktardaki karışımlara.

İşte üniversitedeki kadrom araştırma görevlisi olduğu için 4ün altına düşürmüyorlar. Yardımcı doçent veya öğretim görevlisi kadrosu istiyorum onu da YÖK kadroları durdurdu diye vermiyorlar. Benim yanımda olan kimse yok o yüzden tek başımayım oyalıyorlar yani beni. Doçent ol kadro doçentliğe daha çabuk çıkıyor dediler o da olmadı işte bidahaki sefere tekrar deniycem.
anladım cnm allah ısını rast getırsın ozaman... benım kuzende ankara unıde bıyoljı alanında calısıo art gorevlısı halaaa ınsallah hepınız ıstedıgınız kadrolaerı alırsınız cnm

Mahkemeye verip isteyebilirim. Düşünüyorum bakalım bebişlerimiz sağlıkla gelsin onu da yapabilirim. Yıllarım geçti gerçekten. Hayırlısı olsun bakalım.
oyle bı hakkın varsa ver gıtsın cnm gerıye donuk haklarını bıle talep edebılırsın belkı bu gecıkmenın neden oldugu..

kuru üzüm tozu diye bir şey satılıyomuş aktarda ,daha doğrusu bir karışımmış .içince keçi boynuzu falanda varmış. ben ona güvenemedim pek ablam o yükseltti benım kanımı dedi ama bence sen de sadece kuru üzüm ye. ben güvenemem aktardaki karışımlara.
Çok teşekkür ederiz bol bol ondan yicem o zaman. Zaten doktor şekeri tuzu çok tüket dedi

Back
X