2015 Şubat Anneleri

krizantemcik krizantemcik güya alıntı yapmıştım :) tansiyon neden ölçüyorsun ? Benim baş dönmem oluyor bi kaç gündür özellikle sabahları ölçüyorum normal tansiyonum çıkıyor acaba sende de öyle bi şey varda o yüzden mi takip ediyorsun? Yada baş dönmesi şikayeti olan var mı bu zamanlarda?

Olmayan var mı ki ;) fıldır fıldır dönüyor çantamda tuz taşıyorum.

Son aylarda daha cok dusucek kan değerleri. Dikkat etmekte fayda var. Doğum korkum hic yok ama doğum sonra si biraz korkutuyo beni. Doktorum rahatlatiyo allahtan beni. Birazda bünye meselesi tabi benim biraz zayif bu yem.
bende ameliyata 14,5 kanla gırdım. 15 dk suren ameliyattan 3 saatte çıktım. 2 ünite kan vermısler kanama olmuş. çıktım kanım 11 ve öyle ıken bıle cok zor ayıldım. bütün gunu hatırlamıyorum. yükseltelim kanlarımızı da bukan ilaçlarıda bir işe yaramıyor mu anlamadım.

sabah işe gelirken teyzenin biri karşıdan geliyor.
yavrum sakın çıkarma dedi.
kendime baktım neyi çıkarmayacakmışım acaba dedim.
sonra dursun içerde sakın çıkarma dedi.
oğlu yanında kolunu kırmış onu gösterdi.
çıkınca böyle yaramaz oluyorlar, içerde çok iyiler dursun dedi.
gülümsedim bende.
içimden dedim teyzem ben saniye sayıyorum sen ne dıyorsun.

:) yavrum sakın çıkarma çok komik yaaa ;) dün ahmet bugun bu harikasın esoba :)

evet ya iş yerinde 3-4 aylık bebeği olanlar var bana özeniyolar. hamilelik ne keyifliydi diye. ben de nasıl keyfi çıkmaz diye iş arıyorum resmen:)
Ben kötü bişi duyup okumadigim sürece keyfim yerinde çok şükür zor bi hamilelikte gecirmiyorum sevdim bu dönemi aslında :) beni sonrası korkutuyor daha çok

image.webp
image.webp
dolabın sadece tek resmi var iç kısmı nasıl kaç rafı var ? sade hoşuma gitti fıyatıda uygun
Biz bunun gbi kurduk canım ama alta 2 raf üstte askılık olarak kurmuşlardı ikeada istediğiniz gbi kurabilirsiniz :) bide ben şunlardan aldım içine çekmece olmadığı için

Elim ayagim sisti. aKsmlari ayaklarim sisiyor ama sabaha iniyordu. bugun inmemis. B12 ignesini vurdurmaya gitmisken tansiyon olcturdm 13-7 cikti. Hep dusuk olur bnim bana gore baya yuksek yani. Oglumda dogumdan iki gun once 12-8 di. O kadar su toplamistim ama yukselmiyordu. Bu hftadan bu tansiyon korktum. Tuz yeme dedi hemsire. Basim agriyor zaten belli bi gariplik oldugu.

Hct yi bilmiyorum ama hemoglobinin düşük çıkmış demir ilacını almıyor musun? Alıyorsan da emilimi artırmak için c vitaminiyle birlikte almayı dene bakalım.

bana demir ilacı vermedi doktorum. kalsiyum ilacı içiyorum içinde d3 vitamini de var ama yetmiyor herhalde. bugün doktorumla görüşeceğim.

Kizlar mustelayi da öneririm sampuan bakim ürünleri icin dr tavsiyeli antialerjik urunleri ben cok memnun kaldm kizimda

bu tansiyon düşmesi iki uc gundur başladı bende durduk yerde basliyo heryer donmeye.kafami ceviremiyorum bile o an.hic ölmedim ama napmak lazim nerde ne zaman olcagi belli olmuyor. Okulda olunca sekerli su seker falan verdiler hemen arkdslar ama ben çok anlamiyom tansiyon isinden ilk defa yasiyorum bunu

Benim hgb 8,5 doktorum maltofer solüsyon yazdi hgb 10 un altinda doğuma girilmez dedi. Senin de yükseltme gerek sanirim. Ben kizima doğum yaptigimda hgb düşüklüğü yüzünden çok kotu şeyler yasadim sabah 7:30 da normal doğum yapmistim gözümü 15:00 de actim.

çok teşekkürler cevabın için. geçmiş olsun ayrıca.
doktorumla görüşeceğim bu konuyu.

D vitamini damlasi, kan hapi, B12 hapi, kan sulandirici igne, coraspin, magnezyum ve kalsiyum ilacim var. Gunun hangi saatinde iceyim karisti hepsi. Birini icmesem kemiklerim agriyor birini icmesem kanim dusuk. Hepsi dusuk yani. Icsem kabiz oluyorum. Kabizliktan nefes alamadikca tansiyonum cikti. Dogsaydi bebekler saglikla. Hos emzirirken de dusuyor bunlar aman yani. Bir tuz vardi severek yedigim simi yememem lazim. Nasil tuzunuz dusuyor da tuz yaliyorsunuz ay daraldim inanin

Back
X