ondan resım yok mu?Baby showerda yapildi bitti smdi oglusu bekliyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ondan resım yok mu?Baby showerda yapildi bitti smdi oglusu bekliyoruz
Kizlar tacim ve terligim nasil
süper olmuş. benımde mavi merakım var zaten çok beğendim.
senden özeniyorum akşam gıdıyorum bir şeyler yapmaya başlıyorum 2.gun yarım bırakıyorum bitti heves.
şimdi yine gıdıp akşam kapı süsümü tamalıyım diyorum.
Kumaşı bulursam ben dikerim kendim aslında
Koydum cnm resmiondan resım yok mu?
böyle sormazlar heralde orda. :)
benım memleketin plakasına daha 62 günüm var.
bak bu olabilir sınav sorusu.
esobanın bebeğinin doğumuna şu anda 91 gün kaldıysa, 62 gün sonra hangi plakada olacaktır.:)
Benm de tansiyonum 8/4tü, serum takalım fln dediler doktorumu aradım çikolata ye soluna yat bebek hareketlenir tansiyon yükselir dedi öyle de oldu aklınızda bulunsunŞekerli su değil tuzlu ayran içmen gerekiyor. Ne olur ne olmaz diye çantana tuz paketi de koy canım ben öyle yapıyorum.
maşallah:) keşke pıt diye anneme gidiyo olabilsem ya
Gümüşhaneböyle sormazlar heralde orda. :)
benım memleketin plakasına daha 62 günüm var.
bak bu olabilir sınav sorusu.
esobanın bebeğinin doğumuna şu anda 91 gün kaldıysa, 62 gün sonra hangi plakada olacaktır.:)
arkadaşına yetki belgesi verdim bi hafta daha beni idare edecek saolsun , ama var ya 3 gün dinlendim kendime geldim , bgn çıkıcam inş birazdan giyinip :) sokak <3 bensen ne zaman işe başlayacaksın. çık biraz hava al.
cumanız hayr olsun canlar.
dün karnımdaki acıdan iyice tırsıp doktora gittim.öksürmekten acıyormuş.hlamura çorbalara devam dedi...oğluşumu gördüm.gülümsüyordu doktor mutlu bi bebeğin var dedi ...yesin onu annesimini mini ayaklarını gördüm..25 ocak 1 şubat arası gün kararlaştırıcaz.ama ben 2 şubat istiyorum pazartesiye denk geliyor.inşallah erkenden normal yoldan gelmeye kalkmaz..
Tahtakale hobi diye bir site var . ordan temin edebilirsin malzeme.Ben de hayatımda ilk defa alçıdan süs yapmaya heveslerin bakalım. Kalıp falan bulabilirsem deniycem :)
Ya alsam ben de acaba becerebilir miyim diyorum çatlar fln ?Tahtakale hobi diye bir site var . ordan temin edebilirsin malzeme.
Litchi Canim sana birşey danisacagim. Temizlik ürünleri için "mom's green" bitkisel ürünleri almayi düşünüyorum. Bi baksan senin fikrinide almak isterim. Hatta evdeki bütün ürünleri bu markadan almaya düşünüyorum bundan sonra.
Tahtakale hobi diye bir site var . ordan temin edebilirsin malzeme.
Benm de tansiyonum 8/4tü, serum takalım fln dediler doktorumu aradım çikolata ye soluna yat bebek hareketlenir tansiyon yükselir dedi öyle de oldu aklınızda bulunsun
Ya alsam ben de acaba becerebilir miyim diyorum çatlar fln ?
Bana iyi gibi geldi. Ilk defa duydum ama ben de düşünebilirim. Yalnız çamaşır deterjanındaki
İçeriğindeki temizliğe etki eden aktif maddeler Ecocert tarafından onaylanmıştır ibaresi açık yazılmamış. Onda biraz düşünürüm ama diğer temizleyiciler çok iyi.
Bebek şampuanında mustela çok iyi diye duymuştum.canım ya bu şampuanı sorcaktım sana ben dalini sewvmiyom kokusunu başka senin araştırdığın ne var önerebileceğin