Bebek şampuanında mustela çok iyi diye duymuştum.
Aynen canim bende mustela alacagim. Turuncukasada indirime giriyor oradan alabiliriz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek şampuanında mustela çok iyi diye duymuştum.
Tahtakale hobi diye bir site var . ordan temin edebilirsin malzeme.
yok kıvamını tutturduktan sonra neden çatlasın. çatlamıyor.Ya alsam ben de acaba becerebilir miyim diyorum çatlar fln ?
Sagol canim benim. Bebegin camasirlarini yikarim diyordum. Sen ne kullanicaksin peki canim. Market ürünlerini kullanmak istemiyorum. Elimdekileride imha edeceğim hatta ürünleri begenmissin, bunlardan alirim artik.
Ne kadara mal olurki kixlar bos yere ugradmis okurmuyuz kendimiz yapsak
Perinatolojinin amacı, hamilelik sürecinde riskli bir durum varsa bu riskli durumları belirlemek ve bu riskli durumlara göre gebelik sürecini takip ederek gerekli tedavileri planlayıp uygulamaktır.
Bu tanım böyle ise benim gidipte 300 TL verdiğim Perinatolog hiç bir işe yaramaz demektir. Kalbinde delik var , böbreği geniş diyen bir adam sadece parayı alıp gönderiyorsa ben kime güveneyim. Üstüne basa basa soruyorsan doğum esnasında yapıalcak birşey var mı diye.......Sadece bebeğimi öldürmek.......
Canım ben de bişi sorucam ben amway kullanıyorum onun bebek deterjanı da var onunla ilgili bişey bliyor musun peki?Bana iyi gibi geldi. Ilk defa duydum ama ben de düşünebilirim. Yalnız çamaşır deterjanındaki
İçeriğindeki temizliğe etki eden aktif maddeler Ecocert tarafından onaylanmıştır ibaresi açık yazılmamış. Onda biraz düşünürüm ama diğer temizleyiciler çok iyi.
Vaaaay güzelmiş site :)
biliyorum ben mutlu olman için benim gibi bir komşun olmalı gizli gizli kapı çalınca acaba omu die biraz bekliyorum paranoyak oldum yaaaaakızlar çok canım sıkılıyor çalışıyorum yoğunda işim ama mutlu değilim neden acaba ?![]()
çok zevkli şeyler bunlar. denersin olmaz ikincide olur. siz kokulu taş mı yapacaksınız sabun mu?Ne kadara mal olurki kixlar bos yere ugradmis okurmuyuz kendimiz yapsak
Şekerli su değil tuzlu ayran içmen gerekiyor. Ne olur ne olmaz diye çantana tuz paketi de koy canım ben öyle yapıyorum.
ben keçe alcam bi maviş bi pembiş kalp yapıcam çocuklarımın isimlerini yazıp kesicem yapıştırcam yeter uleynnnnn yok sabundu yok derstii bu aralar böyleyim bennnçok zevkli şeyler bunlar. denersin olmaz ikincide olur. siz kokulu taş mı yapacaksınız sabun mu?
bende ablamlar yaparken gördüm öyle olmayacak bir şey degıl. alçı gibi mazemeyi karıp yapıyorlar.ilk okulda yapardık hatta
diğer süsleme kısmı size kalmış.
ben hiç bilmeden dekupaj boyama diye bir işe giriştim. araştırdım buldum. süper çerçeveler falan yaptım. kimse inanmıyor benım yaptığıma.
ahh evde olsam sıkılmam ki iş yerindeyim son iş günü hafta bitmedi poffbiliyorum ben mutlu olman için benim gibi bir komşun olmalı gizli gizli kapı çalınca acaba omu die biraz bekliyorum paranoyak oldum yaaaaa![]()
benımde goguslerım cok kucuk hatta suan tam sılıkonlu 75 ı bıle doldurmuyorama kızım dogdugunda basedememıstım gelen sütle..oyle soyleyım kı sana bırını emerken dıgerını elımle tıkıyodum yopksa dırekt fışkırıyordu..cahıllık bılsem bırıktırırdım o sutlerı kızım emerdı gogsumun sısı ınmez cok canımı yakardı sagar sagar dokerdım o sutlerı lavabodan
sımdı Allah ızın verırde sutum yıne oyle olursa posetleyıp atıcam buzluğa..cok dua edıyorum..
benımde oyleydı doplere gırdıgımde duzelmıs dedı dr..duzelmeseydı normal doğum ımkansız demıstı..
kız öyle deme allah korusun deli karının teki neyseki kurtuluyorumahh evde olsam sıkılmam ki iş yerindeyim son iş günü hafta bitmedi poff
keçeden de güzel oluyor o da hem kolay hem zevkli .
ben keçe alcam bi maviş bi pembiş kalp yapıcam çocuklarımın isimlerini yazıp kesicem yapıştırcam yeter uleynnnnn yok sabundu yok derstii bu aralar böyleyim bennn![]()