şu anda dikili mi? senin bebe güvende o zaman maşallah.
gidip hepimiz diktirirmişiz bu manyaklıkla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu aralar cok cikolata yiyorum belki de tansiyonumu bu yukseltti
bu aralar cok cikolata yiyorum belki de tansiyonumu bu yukseltti
Sabun tozu leke cikarmiyor. Kusmuk lekesi ek gidaya baslayinca meyve lekeleri hiic cikaramiyor. Ve makinesini bozmus bazilarinin. Ilk 1-2 ay sabun tozu tamam da sonra is gormuyor. Baska ne gibi alternatiflerimiz var
Belki deLitchi nin dediği gibi şekerle alakası yoktur ama ne bilim benimkini yükseltiyor anlamadım. Tansiyonum aöa cidden aç olursam Düşüyor mantıklı söylediği , demek ki şekerli yiyince normale dönüyordur bnm tansiyon
Kizlar tacim ve terligim nasil
melike ve diğer arkadaş yazdı mı kızlar???
Sabun tozu leke cikarmiyor. Kusmuk lekesi ek gidaya baslayinca meyve lekeleri hiic cikaramiyor. Ve makinesini bozmus bazilarinin. Ilk 1-2 ay sabun tozu tamam da sonra is gormuyor. Baska ne gibi alternatiflerimiz var
ayy hadi inşş zamanında doğar umarım pkasstan da güzel haberler alırız inşşMelike yazdı progestanla evde tedaviye başladı. Pkaas I merak ediyoruz henuz cevap yok ondan.
Buda baby showerimi
Sabun tozu düşünüyorum ama hala marka aramadım canım.
Ucuza mal edeceğimiz kesin de yapabilecek miyiz ki :)
çok zevkli şeyler bunlar. denersin olmaz ikincide olur. siz kokulu taş mı yapacaksınız sabun mu?
bende ablamlar yaparken gördüm öyle olmayacak bir şey degıl. alçı gibi mazemeyi karıp yapıyorlar.ilk okulda yapardık hatta
diğer süsleme kısmı size kalmış.
ben hiç bilmeden dekupaj boyama diye bir işe giriştim. araştırdım buldum. süper çerçeveler falan yaptım. kimse inanmıyor benım yaptığıma.
canım rahat ol öyle düşünme bebişler bu haftalarda uzun süre uyuyolar benim oğluşum dün hiç hareket etmedi ama bugün acısını çıkardı korkma canım allaha emanetler kuzularımızBen hala kendimi güvende hissetmiyorum ama,her ağrıda sancıda erken doğacak herhalde diyorum,Allah hepimizi korusun artık ...
Ben hala kendimi güvende hissetmiyorum ama,her ağrıda sancıda erken doğacak herhalde diyorum,Allah hepimizi korusun artık ...
sat baz alınıyor canımm benim şimdi 1 hafta önde demişti kendi dr um ve detaylıyı yapan radyolog geçen devlet hastanesindeki radyolog baktı satla aynı dedi ben şimdi kime inanayım tabiki adet tarihimesiz geçen demiştiniz FL ile 7 yi çarpınca boyu çıkıyor diye. usg kağıdına baktım boyu 34 degıl 36 cm miş. bir de ben gıttıgımde 26. haftadaydım kağıtta 28+3 yazıyordu.
o hesaba gore benım 30 haftalık olmuştur. şimdi soruya gelelim.benım klasık endışe konularımdan.
şimdi erken doğum olduğunda (Allah Korusun) benım Sat haftama gore mı degerlendırıyorlar acaba USG ye gore mı?
Ben de almayı düşünüyorum o markadan, inceledim sitesini ve sertifikalarını baya güvenilir geldi fiyatları da öyle uçuk değil. Çevre mühendisi bir anne tarafından yapılmuş girişimci bir hareket. başarılı buldum ben :) ürünleri de kullanıp temizleme performanslarına bakmak lazım.
çok sevdiğim komşularım var ama illaki aralarında bir tane defolu çıkıyor buda bahsettiğim şahıs böyleleri olmasın daha iyi valla
o siteyi ben de geçen gün keşfettim baya fiyat farkı var diğer yerlere göre. sen daha önce oradan hiç alışveriş yaptın mı? güvenilir bir site mi?
canım rahat ol öyle düşünme bebişler bu haftalarda uzun süre uyuyolar benim oğluşum dün hiç hareket etmedi ama bugün acısını çıkardı korkma canım allaha emanetler kuzularımız
Aslında hepimiz öyle düşünüyoruz da burada dillendirmiyoruz pek.