2015 Şubat Anneleri

Belki de Litchi Litchi nin dediği gibi şekerle alakası yoktur ama ne bilim benimkini yükseltiyor anlamadım. Tansiyonum aöa cidden aç olursam Düşüyor mantıklı söylediği , demek ki şekerli yiyince normale dönüyordur bnm tansiyon
bu aralar cok cikolata yiyorum belki de tansiyonumu bu yukseltti

Belki de Litchi Litchi nin dediği gibi şekerle alakası yoktur ama ne bilim benimkini yükseltiyor anlamadım. Tansiyonum aöa cidden aç olursam Düşüyor mantıklı söylediği , demek ki şekerli yiyince normale dönüyordur bnm tansiyon

Aç kalmamak lazım canım. Ben de bazen bir işle uğraşırken aç kalıyorum şeker düşüklüğü vücuttaki diğer şeyleri de tetikliyor. Bir de Heyecanlanınca şekerim düşüyor. Sonrasında başım dönüyor midem bulanıyor tansiyon düşmeye başlıyor yani. O yüzden şeker dengeli olursa kolay kolay şeker düşüklüğü olmuyor. Ama mesela çok tuzlu yedik tansiyon fırlıyor ya da limon yedik transition düşüyor.

Sabun tozu leke cikarmiyor. Kusmuk lekesi ek gidaya baslayinca meyve lekeleri hiic cikaramiyor. Ve makinesini bozmus bazilarinin. Ilk 1-2 ay sabun tozu tamam da sonra is gormuyor. Baska ne gibi alternatiflerimiz var

Atıp yenisini alırız o zaman. Leke çıkaracak diye güçlü deterjan kullanmaya karşıyım ;)

şu anda dikili mi? senin bebe güvende o zaman maşallah.
gidip hepimiz diktirirmişiz bu manyaklıkla

Ben hala kendimi güvende hissetmiyorum ama,her ağrıda sancıda erken doğacak herhalde diyorum,Allah hepimizi korusun artık ...

Sabun tozu düşünüyorum ama hala marka aramadım canım.

Anladim canim sen karar verince bizlerle paylasiver :)

Ucuza mal edeceğimiz kesin de yapabilecek miyiz ki :)

Yapariz aslinda ya ne yapacagimiz konusunda bi karar verebilsek.a

çok zevkli şeyler bunlar. denersin olmaz ikincide olur. siz kokulu taş mı yapacaksınız sabun mu?
bende ablamlar yaparken gördüm öyle olmayacak bir şey degıl. alçı gibi mazemeyi karıp yapıyorlar.ilk okulda yapardık hatta
diğer süsleme kısmı size kalmış.
ben hiç bilmeden dekupaj boyama diye bir işe giriştim. araştırdım buldum. süper çerçeveler falan yaptım. kimse inanmıyor benım yaptığıma.

Ellerine saglik canim ne guzel hayata boyle renk katmamiz lazim . Aynen zevk aliyorum bende boyle şeylerden ama başlamak zor geliyor bi karar verip başlasam. Birde evde oturuyorum. Pasiflestim iyice ondan boyle oldum calissam herşeye el atardim kesin.

Sabun tozu leke cikarmiyor. Kusmuk lekesi ek gidaya baslayinca meyve lekeleri hiic cikaramiyor. Ve makinesini bozmus bazilarinin. Ilk 1-2 ay sabun tozu tamam da sonra is gormuyor. Baska ne gibi alternatiflerimiz var

En kötü ihtimal greens mom I deneriz o da en az altı aydan sonra bebişlerin bağışıklıkları gelişmeye başladıktan sonra.

Ben hala kendimi güvende hissetmiyorum ama,her ağrıda sancıda erken doğacak herhalde diyorum,Allah hepimizi korusun artık ...
canım rahat ol öyle düşünme bebişler bu haftalarda uzun süre uyuyolar benim oğluşum dün hiç hareket etmedi ama bugün acısını çıkardı korkma canım allaha emanetler kuzularımız

siz geçen demiştiniz FL ile 7 yi çarpınca boyu çıkıyor diye. usg kağıdına baktım boyu 34 degıl 36 cm miş. bir de ben gıttıgımde 26. haftadaydım kağıtta 28+3 yazıyordu.
o hesaba gore benım 30 haftalık olmuştur. şimdi soruya gelelim.benım klasık endışe konularımdan.
şimdi erken doğum olduğunda (Allah Korusun) benım Sat haftama gore mı degerlendırıyorlar acaba USG ye gore mı?
sat baz alınıyor canımm benim şimdi 1 hafta önde demişti kendi dr um ve detaylıyı yapan radyolog geçen devlet hastanesindeki radyolog baktı satla aynı dedi ben şimdi kime inanayım tabiki adet tarihime :KK48:

Ben de almayı düşünüyorum o markadan, inceledim sitesini ve sertifikalarını baya güvenilir geldi fiyatları da öyle uçuk değil. Çevre mühendisi bir anne tarafından yapılmuş girişimci bir hareket. başarılı buldum ben :) ürünleri de kullanıp temizleme performanslarına bakmak lazım.

İyi yaptin canim memnun kaliriz inşallah. Bende denemek için bir urun alip kullanicam basta. Yazarim buraya sen alirsan sende yaziver bilgilenelim :)

çok sevdiğim komşularım var ama illaki aralarında bir tane defolu çıkıyor buda bahsettiğim şahıs böyleleri olmasın daha iyi valla

Nazar boncuğu canim o da

o siteyi ben de geçen gün keşfettim baya fiyat farkı var diğer yerlere göre. sen daha önce oradan hiç alışveriş yaptın mı? güvenilir bir site mi?

Çok yakin arkadasim devamli alir oradan herhangi bir sorun yasamadi ona dayanarak alicam canim bende.

canım rahat ol öyle düşünme bebişler bu haftalarda uzun süre uyuyolar benim oğluşum dün hiç hareket etmedi ama bugün acısını çıkardı korkma canım allaha emanetler kuzularımız

Aman inşallah valla şu 3 ay geçsin,sağlılı bişekilde kuzularımızı elimize alalım başka hiç bişey istemiyorum...

Back
X