2015 Şubat Anneleri

esim yokki canim , i$ten gelmedi daaha , ortalik berbat oldu oyle bekleyemezdim : (
agirlastik falan diyorsunuz ya siz inan benim oyle bi hakkim bile yok,agirlasip butun gun yatmak benim için luks den bile fazla bisey ..
insalalh hepimiz sagliklica aliriz bebeklerimizi kollarimiza ..
Amin insallah.evet cocuklu hamilelik cok zor olsa gerek,Allah guc kuvvet versin

Yazamadim bir bugun disardan eve girmek nasip olmadi o kadar yorgunum ki tum hucrelerim can cekisiyor resmen:( kiz yokken dr cikisi magaza gezeyim dedim esimle. Sogudu okul usutuyorum hirka bulamadm madem ince kase bisey ya da mont alaym bari dedim. Drda bekle et derken gezemeden kizin okul saati geldi gittik onu aldik tekrar gectik foruma. Kizla gezmek ne mumkun arays onun ihtiyaclari girdi anne gume gitti yine. Kavga dövüş magaza gezioz zaten isine gelmeyen yerde ariza cikariyor cadii. Bakindim denedim zar zor bedeni olmuyir modeli olmuyor ya cok kalin ya cok şişme mont gibi hediye paketi formatında oluyolar bulamadm bi. Tam en sonunda buldum bisey hem agir degl hem bedenimn tum yamuklarni kamufle etmis ohh dedm bi baktm etikete 499 tl cik:KK57: hayir oyle aman aman bi marka da degl dedm yuhunuz besik parasi nerdeyse.almadm tabiki de bosa onca saat yorukdugumla kaldim. Bitane koyu renk kot buldum bi de don aldim donandim :KK45: hamilelikte kisa denk gelince daha gicik valla

bu arada kuzucum buyumus 863 gr olmus boyu da 32 cm falan. Kipir kipirdi yuzunu kapadi durdu elleriyle cadiii buyumus masallah.:nazar: babamz da gordu mutlu oldu

2 gündür sol kasık kısmının aşagı tarafı tam tarif edemedim :KK43:
orası ağrıyor özellikle bacağımı kaldırdıgımda ayaga kalkarken ağrıor normalde otururken falan ağrı yok işte üzerimi giyerken belli oluyor agrısı
böyle yırtık ağrısı gibi yumurtalıkların oldugu yerdeki gibi bir sancı değil umarım anlatabildim:KK17:
normal midir acaba

Offf araba olayı da insanı strese sokar. Birşeye stres olmayalım derken çevremizdeki herşey stres oluyor. Allah yardımcımız olsun. Bizde de bakacak kimse yok 32 de yasal izni kullanayım diyordum sabah eşim 37 ye kadar çalışabilir raporu almanın daha iyi olacağını ima etti. Şimdi haftanın üç günü gitmiyorum raporluyum o zaman her gün gitmem lazım dedim o da sen halledersin dedi. Sanırım kaçamak gitmicem :)

Ah iste mecburiyetler yok mu yoksa kim istemez erkenden izne ayrilip dinlnmeyi saglikla beklmeyi ama yok o luksum. Aracla gitmek kasmiyor beni zor uzun yol tabi de kendi aracimiz dinlene dinlene giderz yeter ki o zamana dek sorun cikmasn istanbula sagsalim kapagi atabilelim bi belirti bisey olmadan;)

HEMŞİRENIN biri prematüre bebeği cebıne koyup resım cekılmıste de ceza yemıs. sende resımını cekseydın keşke.

Adiii kadin oyuncak mi sanmis ne hadsizlik ya

evet canım ilki sezeryan olunca ikinciler elmecbur..

Istersen facede ssvd grubuna bi gozat mecburiyet olmdgni gorursun hem kuzum;)

canım uçakla 36. haftaya kadar seyahat edebilirsin. 28. haftadan sonra uçağa binebileceğine dair doktor raporu taşıman gerekiyor sadece.doğum iznine 35. haftada ayrılıp uçakla gidebilirsin, 2. dönemde açıkta kalan 2 haftayı da raporla halledersin :KK66:

Himm onu blmiyordum daha erken hftada bter saniyordum da yine de bana uymaz mesele neyle gttigim degl zaten 37ye kadar calssam bile aktrdiklarm ikinci donemi tam kapamiycak illa rapor alacahm bi uc dort hftam olcak o yuzden 35te ayrilamam malesef esas sorunum izni bebege gore sekllndrmkte benm;)

sonunda öğrendik bebeğim kız :KK76:

Eh cok sukur yani;) gozun aydin canimmm

Kizlar iyi aksamlar cok moralim bozuk. Bugun kontrolum vardi suyum fazlaymis biraz. Erken dogum riski var dedi doktor su fazla olunca o oluyo dedi falan. Cidden soktayim asiri moralim bozuk ayni durumda olan var mi? Buna ragmende 3 hafta sonra cagirdi nst'ye baglicakmis 28 kasimda geldiginde bi bakalim dedi nasil dayanicam o kdr bilmiyorum konuyla ilgili fikri olan varmi ?

Canim moralini bozma ihtimaller hep var illa oyle olcak demek degl bu tedbrni al gersi rabbimden ins zamannda digar tum kuzular

var canım da çok nadirler ve hepsi ya özel muaynanede çalışıyorlar yada çok pahalı hastanelerde.sadece doğum için 5 binden aşağı çıkamam hastaneden buda beni madden çok zorlar.isterdim elbette normal doğum yapmak..bu nasip olursa son doğum zaten,katlanıcaz son kere..

Maddi konudan dediklernde haklisin riski herkes almiyor hastaneler cekiniyor diye piyasasi yuksek malesef ama drlar eskisi kadar nadir degil bu konuda bi bilinc gelisiyor hizla bu cok iyi bisey.yurtdsnda olagan olan bi durumu bizde olum tehdidiyle engelliyorlar korku senaryosy yazmak islerne geldgi icin. Ama uc senedr takipteyim o kadar cok dogum okudum gozlnledim ki sayi cig gibi buyuyor sukurler olsun yani nasip diye bisey var elvet de bu olmazi oldrcak bi mucize degl onu goruyorum her ssvd hikayesnde. Dilerim bana da nasip olur isteyen herkese de. Iatanbuldaysan eger fiyat olarak daha makul bikac isim biliyorum bin iki bin arasi ucretleri istersen yazablrm ozelden canm;)

oglan uyudukdan sonra kustu, yikadim tekrar aytirdim, yatak yorgan mahvoldu hepsini degisitirip makineyi çalistirdim
isim bitti sonunda egil kalk öldum bittim belim agriyor simdide:KK43:

aay cok gecmis olsun canm ya cocukls egilmeme lyksu yok dedgn gibi kucakliyon bilee yeri gelince:(

orası ağrıyor özellikle bacağımı kaldırdıgımda ayaga kalkarken ağrıor normalde otururken falan ağrı yok işte üzerimi giyerken belli oluyor agrısı
böyle yırtık ağrısı gibi yumurtalıkların oldugu yerdeki gibi bir sancı değil umarım anlatabildim:KK17:
normal midir acaba

bazen bana da oluyor o baglar mi zorlaniyor nedr artlk

normal midir acaba
Gecen haftaki kostur kostur doktora gidisimde benim de sagda icerden cekiliyo yirtiliyo gibi bi agrim vardi ultrasonla tam o noktoya bakti sorun yok baglar geriliyo artik iyice ondan oluyor demisti

Yazamadim bir bugun disardan eve girmek nasip olmadi o kadar yorgunum ki tum hucrelerim can cekisiyor resmen:KK43: kiz yokken dr cikisi magaza gezeyim dedim esimle. Sogudu okul usutuyorum hirka bulamadm madem ince kase bisey ya da mont alaym bari dedim. Drda bekle et derken gezemeden kizin okul saati geldi gittik onu aldik tekrar gectik foruma. Kizla gezmek ne mumkun arays onun ihtiyaclari girdi anne gume gitti yine. Kavga dövüş magaza gezioz zaten isine gelmeyen yerde ariza cikariyor cadii. Bakindim denedim zar zor bedeni olmuyir modeli olmuyor ya cok kalin ya cok şişme mont gibi hediye paketi formatında oluyolar bulamadm bi. Tam en sonunda buldum bisey hem agir degl hem bedenimn tum yamuklarni kamufle etmis ohh dedm bi baktm etikete 499 tl cik:KK57: hayir oyle aman aman bi marka da degl dedm yuhunuz besik parasi nerdeyse.almadm tabiki de bosa onca saat yorukdugumla kaldim. Bitane koyu renk kot buldum bi de don aldim donandim :KK45: hamilelikte kisa denk gelince daha gicik valla

bu arada kuzucum buyumus 863 gr olmus boyu da 32 cm falan. Kipir kipirdi yuzunu kapadi durdu elleriyle cadiii buyumus masallah.:nazar: babamz da gordu mutlu oldu
Masallah kuzuya. Cok pahaliymis gercsekten bi de ben iki hafta once rahat girdigim montta zorlaniyorum o kdr para bosa gidiyo gibi

hadi bakalım senden yakın zamanda bekliyoruz bir şeyler.

Bugünkü konustuklarimizin arkasından gelenleri begenicekmisiniz bakalim :) çok ugrastim ama değdi sanirim. Henüz bitmedi paydos ettim simdilik :) Bunlara ek olarak anne ve bebek taclari terlik ve ayakkabisini susleyecegm. Hepsi bitsin yine paylasirim tabi.

Eklentiler

• IMG_20141108_004359.webp
    IMG_20141108_004359.webp
    102,9 KB · Görüntüleme: 136
  • IMG_20141108_005028.webp
    IMG_20141108_005028.webp
    104,2 KB · Görüntüleme: 131
Gecen haftaki kostur kostur doktora gidisimde benim de sagda icerden cekiliyo yirtiliyo gibi bi agrim vardi ultrasonla tam o noktoya bakti sorun yok baglar geriliyo artik iyice ondan oluyor demisti

2 hafta sonra kontrolum var ciddi ciddi bugün gitmeyi düşündüm azalır gibi oldu ama tam geçmedi normal kasık ağrısı olsa daha cok telaşlanırım ama yumurtalık tarafında değil aşağıda yırtık ağrıı gibi
şimdi rahatladım canım bağ gerilmesidir dediğin gibi

2 hafta sonra kontrolum var ciddi ciddi bugün gitmeyi düşündüm azalır gibi oldu ama tam geçmedi normal kasık ağrısı olsa daha cok telaşlanırım ama yumurtalık tarafında değil aşağıda yırtık ağrıı gibi
şimdi rahatladım canım bağ gerilmesidir dediğin gibi
Geçmiş olsun canm bende de sürekli bi yerimde ağrı oluyor , ılık duş cok iyi geliyor ilaçlarım harici

Ben atkı örüyorum canım bebişime :) terapi gibi valla :) kendime getiriyo beni bakın buda fotosu. İlk defa tunus işi yapıyorum. Bunuda net.ten öğrendim :) elişi ve yemekleri internetten öğreniyorum :) biraz daha gayret edersem süper olabilir

Çok marifetlisin canım maşallah. Çok güzel olmuş. Tunus işi örneği de ne güzelmiş.

]yastık sayımı 3 é çıkardım. Uyku performansım.% 50 arttı.ama sanırım.hamileliğin son iki.ayında yattığımız yerden bile kalkamıycaz.
Akşaları çok ağrılı ve perişanım.gündüz nefes darlığı dışında iyiyim.

Yastıkları yatarken yanlara da koyuyor musunuz? Ben koymuyorum koymak gerekiyor mu?

Ahh esobacım ah ben yaklaşık bi aydır abartmıyrm5 yastıkla uyyorum yinede sabahları hiç dinlenmiş olmuyrm nefes alamıyrm :KK43: şuan da da aşırı bi kasık agrım var geçmezse doktora gitcem

Ağrı tek taraflıysa sorun yok demişti benim Dr um. Benim de sağ kasığım çok ağrıyor. Yine de tekrar sorucam.

oglan uyudukdan sonra kustu, yikadim tekrar aytirdim, yatak yorgan mahvoldu hepsini degisitirip makineyi çalistirdim
isim bitti sonunda egil kalk öldum bittim belim agriyor simdide:KK43:

Ah canım benim midesini mi üşüttü acaba? Geçmiş olsun.

Bugünkü konustuklarimizin arkasından gelenleri begenicekmisiniz bakalim :) çok ugrastim ama değdi sanirim. Henüz bitmedi paydos ettim simdilik :) Bunlara ek olarak anne ve bebek taclari terlik ve ayakkabisini susleyecegm. Hepsi bitsin yine paylasirim tabi.

Çok güzel olmuş ellerine sağlık canım benim :)

Herkese günaydınlarrr iple cumartesiyi çekerken uyuyabilmek için yine sabahın köründe kalktım bebişe hazırlık sanırım bunlar beden ayarlıyo kendini gece de kaç kez uyandım:)

Kızlar gunaydin bendeki agrida son 4-5 gundur bildiginiz regl agrisi yumurtaliklarim ve belim agriyo bunu yasayan var mi? Ya da fikri olan ?

Yazamadim bir bugun disardan eve girmek nasip olmadi o kadar yorgunum ki tum hucrelerim can cekisiyor resmen:KK43: kiz yokken dr cikisi magaza gezeyim dedim esimle. Sogudu okul usutuyorum hirka bulamadm madem ince kase bisey ya da mont alaym bari dedim. Drda bekle et derken gezemeden kizin okul saati geldi gittik onu aldik tekrar gectik foruma. Kizla gezmek ne mumkun arays onun ihtiyaclari girdi anne gume gitti yine. Kavga dövüş magaza gezioz zaten isine gelmeyen yerde ariza cikariyor cadii. Bakindim denedim zar zor bedeni olmuyir modeli olmuyor ya cok kalin ya cok şişme mont gibi hediye paketi formatında oluyolar bulamadm bi. Tam en sonunda buldum bisey hem agir degl hem bedenimn tum yamuklarni kamufle etmis ohh dedm bi baktm etikete 499 tl cik:KK57: hayir oyle aman aman bi marka da degl dedm yuhunuz besik parasi nerdeyse.almadm tabiki de bosa onca saat yorukdugumla kaldim. Bitane koyu renk kot buldum bi de don aldim donandim :KK45: hamilelikte kisa denk gelince daha gicik valla

Canım lcw ve defacto başka biryere bakmaya gerek yok çünkü hiçbiryerdeki kıyafetler olmuyor boşu boşuna yorulduğumuzla kalıyoruz. Lcw de yeni hırkalar var gözüküyor. Hatta panço bile var.

Kızlar gunaydin bendeki agrida son 4-5 gundur bildiginiz regl agrisi yumurtaliklarim ve belim agriyo bunu yasayan var mi? Ya da fikri olan ?

Bilmiyorum canım. Tek taraflı kasık ağrısında bağlar geriliyormuş. Onda sorun yokmuş. Ama regli olacakmış gibi ağrı önemli olabilir. Ağrı sürekliyse yine sorun yok ama ara ara giriyorsa ve zamanı da periyodikse Dr a bunu söylemek gerekiyor sanırım.

Back
X