Merhabalar kızlar,hayırlı cumalar :)
Ben bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim,zaten 1 tane kadife tulum aldım yeni olarak diğeri %90 ablasının kıyafetleri ufak bir kısım da abisinin kıyafetleri de var :) Zaten yenidoğan kıyafetleri çok minik oluyor bebek 3 aylıkken de mesela bayağı büyümüş oluyor yenidoğan çok almak istemedim o yüzden.17'sinde doktor kontrolümüz var 1 aydır görmedim kuzumu belki o zaman hastane çıkışı da alabilirim denk gelemiyorum sanki bebiş hep üşücek gibime geliyor nedense annem de bana kızıyor sanki acemi anne oldun diyor ne bileyim oğlum ve kızım nispeten yazın doğmuşlardı sıcakta büyüttüm kuzucukları aslında kızım nisanda doğdu mesela o zaman bile çok üşümüştü ondan korktum hep şimdi kuzum ocakta filan doğar diye bekliyorum ben tabii Rabbim bilir ama ocak-şubat çok soğuk oluyor üşütürüm hasta ederim diye korkuyorum eşim de hep bana kızıyor neden üşüsün diye
Bu arada 60 kilo oldum kızlaaarrr

Son iki ayda 6 kilo toplamda 10 kilo aldım.Son iki ayda çok iştahım açıldı bi de canınız çekmesin de öyle bi hamaratlaştım ki anlatamam hamurişleri birşeyler yapıyorum hep fırın hiç boş kalmıyor

Sizde iştah durumları nasıl?