2015 Şubat Anneleri

Merhaba ... Kurs nerede veriliyor ben kacirmisim bilgi verebilirmisiniz
zeynep kamil hastanesinde.27 kasımda başlıyormuş yeni eğitim.6 hafta sürüyormuş.perşembe günleri 13'den 16' a kadar.eşlerle beraberde katılınabiliyor.telefon açıp kayıt oluyorsun.

4 bine gelmişsiniz :) yemeği dışarda yedik eve gelir gelmez uyumuşum ama her yerim uyuşuyor o yüzden kesintisiz uyku uyuyamıyorum 20 dakikada bir pozisyon değiştirmem gerekiyor. Ama tek sıkıntı bu oldun valla isyan etmiyorum sanki zaman ilerledikçe insan kafaya takacak daha fazla şey buluyor gibi .yarın üşenmezsem dışarı çıkıp malzeme alıcam şu sepetten yapıcam instagrsmda biri yapıyor 75 tlye satıyormuş alıp yspmaya çalışıcam hem bana kafa dağıttırır hemde daha ucuza denk gelir ki bu son söylediğime ben bile inanmadım çünkü aldığım hiçbişeyin hesabını yapmam normalde ☺️ Paylaşıyorum sizde bakın kızlarrrr

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    93 KB · Görüntüleme: 98
o benim de çok arttı bu aralar.ben çocuklar yüzünden gece gündüz sürekli hareket halindeyim ona yoruyorum.
kemikler esniyormuş doğuma hazırlık yani.dinlenince geçiyor benimkide.akşama kadar ayaktayım aynen dön dolaş işler bitmiyor bi türlü.benim ev biraz fazla büyük.2 banyo 3 tuvalet var 2 tane boyum kadar camları olan balkon var.bahar kış temizliği rahat bir haftayı buluyor..yamulmamam lazım işin ucu bi kaçarsa toplaması çok zor.

Iyi aksamlar kizlar ben artik pek giremiorm hala agrilarim cok var ve surekli yatiorum nasi ozledim rahat oldugum gunleri is yerimide özledim ofisimi falan ise geri donmucem dedim ama doktorum 6 ay daha rapor verebilirim dogumdan sonra dedi sanırım donecem kendimi bildim bileli calisiorum evde oturmak hic hosuma gitmiyor. Bide ben sanirim esimden para falanda isteyemem zoruma gider simdilik maasim var raporlu olunca ama raporlar bitince cok zorlanirim sanirim :KK43:

Doğumdan sonra altı ay rapor çok iyiymiş. Bizimkilere söylesek onlar da verir mi ki o_O

zeynep kamil hastanesinde.27 kasımda başlıyormuş yeni eğitim.6 hafta sürüyormuş.perşembe günleri 13'den 16' a kadar.eşlerle beraberde katılınabiliyor.telefon açıp kayıt oluyorsun.
Sagol canim bilgi icin.

Sagol canim .... Giden varmi acaba birkac kisi gidilse guzel olurdu aslinda...

4 bine gelmişsiniz :) yemeği dışarda yedik eve gelir gelmez uyumuşum ama her yerim uyuşuyor o yüzden kesintisiz uyku uyuyamıyorum 20 dakikada bir pozisyon değiştirmem gerekiyor. Ama tek sıkıntı bu oldun valla isyan etmiyorum sanki zaman ilerledikçe insan kafaya takacak daha fazla şey buluyor gibi .yarın üşenmezsem dışarı çıkıp malzeme alıcam şu sepetten yapıcam instagrsmda biri yapıyor 75 tlye satıyormuş alıp yspmaya çalışıcam hem bana kafa dağıttırır hemde daha ucuza denk gelir ki bu son söylediğime ben bile inanmadım çünkü aldığım hiçbişeyin hesabını yapmam normalde ☺️ Paylaşıyorum sizde bakın kızlarrrr

Şekerlere bayıldım :)

kızlar benimde çatı kemiği ağrılarım başladı.pelvis ten bacaklarıma kadar iniyor ağrısı.ilkinde böyle bi şey olmamıştı.acısından penguen gibi yürüyorum

benimkide mi öyle bişey acaba özelikle sol tarafta içerden kemik ağrısı bacağım akadar vuruyor ağrıssı adım atarken ve bacağımı kaldırırken daha cok acıyor

memnun kalmışmıydınız?
9 yil gecti aradan daha gelistirmislerdir heralde. O zamanlar da guzeldi , her gun baska bir konu isleniyordu ben emzirme ve bebek bakimi na katilmistim. En guzel yani da bircok hamişin biraraya gelmesiydi
Kursllar karsilikli sohbet gibi geciyordu ve her sorunun cevabini aliyorsun

Yok ben özel hastanede yaptım zaten doğumu. Hastane ye varan kadar 7 cm açılmış doktor geç kalmışsin dedi yapnadi igneyi
him bisey kalmamis zaten 10 cm de dogum basliyor
nasil durdun iyide o kadar açilana kadar, hastanemi uzakdi senmi evden geç çikdin

ablası kaç yaşında?benim büyüğü 6 küçüğü 3 yaşında.3. planlımıydı senin.3 çocuk için enerjik misin.ben doğumdan ziyade sonrası için korkuyorum asma Allaha güveniyorum.
kizim 6 oglum 4.5 yasinda .. evet planli oldu 3. de
nasil olsa yapacakdim yas oldu 30 dedim ha gayret Alalh yardim eder dedim ne deyim : )
insalllah çok zor olmaz dogumdan sonrasi
bende korkmuyorum dogumdan
buyuk bu sene ilkokula basladi, her aksam ders çalisiyoz, bu hafif seneymis, her sene geçtikçe dersler odevler fazlalasiyormus, esim isi nedeniyle aksamlari evde deil .. anluycan bendeki deli cesareti : )))
hatta bazzen diyorum oncemi yapsaydim, kuçukle arsi 5 yas olcak nerdeyse, bebek bakimini unuttum ben sanki :KK64:

Back
X