• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

image.webp
image.webp
Evet arkadaşlar sonunda eşimden fiyat aldım:)
1. Resimdeki Yasin-i Şerif 100 sayfa 16*23 cm ölçülerinde adeti: 7 tl
2. Resimdeki Yasin-i Şerif 80 dayfa adeti: 5 tl
İkisisindede arapça türkçe yazım ve okunuş var. Kapak tasarımı istediğniz şekilde olacak. Ben daha kapağa karar veremedim. Ama pembe beyaz çizgili, üzerine İkra Edmanın Mevlidine hoşgeldiniz yazmayı düşünüyorum. Düşünenler bana özelde ulaşabilirler. Hertürlü soru için:)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    642 KB · Görüntüleme: 98
TR de sen kendin getriyorsun galiba disardan yada devlet hastaneleri hiç yapmiyoalrdi oyle biseyler vardi
insalalh bu sefer olur canim istiyorsan
prenses dogum diyolarmis bu epiduralli doguma : ) bencede oyle : )
Yok ben özel hastanede yaptım zaten doğumu. Hastane ye varan kadar 7 cm açılmış doktor geç kalmışsin dedi yapnadi igneyi

Bu 3.yazışım ama yine yazayım b12 vitaminini günde kaç kere içiyorsunuz ?
ben ignesini yaptirdim gecen hafta 5 tane. Dr igneden sonra hapina devam et dedi ama baslamadim. Gunde bir yazmis receteye. Ac mi tok mu bilmiyorum. Sn yazdikca gordum.bir cevap veren olsa da bilgilensem diye bekledim : )
Bir de hap icicek zaman yok bir suru ilacim var zamanini ayarlayamadim

50 g şeker yüklemesinin sonucu 112 çıkmış normal değerler arasında normal cıktıgına göre 100 lük yaptırılmıyor herhalde o şeeyi bir daha içmek istemiyorum
yalnız idrarda enfeksiyon çıkmış bol su içersem geçermiş geçmeze ilaç verecekmiş aslında suyu içiyordum ama havalar soğuyunca bırakmıştım keşke bırakmasaydım :KK12:

50 g şeker yüklemesinin sonucu 112 çıkmış normal değerler arasında normal cıktıgına göre 100 lük yaptırılmıyor herhalde o şeeyi bir daha içmek istemiyorum
yalnız idrarda enfeksiyon çıkmış bol su içersem geçermiş geçmeze ilaç verecekmiş aslında suyu içiyordum ama havalar soğuyunca bırakmıştım keşke bırakmasaydım :KK12:

Şekerin ne güzel düşük çıkmış canım gözün Aydın. Suyu büyük pet şişelerle içince daha çok içiliyor ;)

Iyi aksamlar kizlar. Haftayi bitirdik sonunda. Neler neler yapasim var haftasonu ama biliyorum hem cocuk hem hamilelik cok zor.
Herkese keyifli aksamlar

Şekerin ne güzel düşük çıkmış canım gözün Aydın. Suyu büyük pet şişelerle içince daha çok içiliyor :KK66:

sağol canım bunuda atlattık hayırlısıyla inş
büyük şişeye koyuyorum zaten bitirene kadar gözümün önünd tutuyorum yoksa bardakla hiç aklıma gelmez

vazelın surun kızlar göbiklere ve memiklere..yoğun ve cıdden nemlendırıyor uzun sure.. bakın bana varmı hıc catlagım:KK70:gecen sordum benım adama varmı çatlak patlak bak bakıyım dedım malum ust kısmı goruyomda alt kısımdanhaberım yok..hatunum tas gıbısın maasallah dıdı..tamamen vazeline borcluyum:KK70:
:-)

rüyamda senin bu profildeki bebeği gördüm senin bebeğin demi ? aa diyorum bu bizim topikteki vahidenin bebeği , ne arıyor burda diyorum (orası neresi onuda bilmiyorum da ) : ))) öyle kısacık bir andı

hayır olsun.evet benim oğlum 40 günlükken.şimdi 6 yaşı bitirdi.

ben ignesini yaptirdim gecen hafta 5 tane. Dr igneden sonra hapina devam et dedi ama baslamadim. Gunde bir yazmis receteye. Ac mi tok mu bilmiyorum. Sn yazdikca gordum.bir cevap veren olsa da bilgilensem diye bekledim : )
Bir de hap icicek zaman yok bir suru ilacim var zamanini ayarlayamadim
Günde 1 alayım bende o zaman. Çok düşük mü sizin ki ?

ay ben haftada yarım lıtre su ıcmıyorum desem vallahı yalan olmaz..:KK51:

ben duymuştum bi kadının doğumu çok hızlı ilerlemiş , bebek gelmiş yatağında doğurmuştu

ben de bizzat şahit oldum.doğumevinde doğum yapınca bi gecede bir sürü doğum hikayesine şahit oldum.ama bakmayı tercih etmediğim için detayları göremedim.

Ha bir de normal dogumda oyle bagirilmiyor. Ben bagirmadim gucunu bagirmaya harcama deniyor diye duymustum. tabi bazisi bagiriyor.
Neyse bu kadar dogum anisi yeter ben uyuyayim oglum sabah erkenden kalkar.
Gobek ilgisini cekiyor sorguluyor orda bebis var buyuyunce cikicak dedim. Cabuk ciksin dedi bir de nasil girmis oraya dedi : )))
Midemde bebek var diyor bir de surekli. Bakalim dogum sonrasi ne yapicaz. Dogumdan sonra burdan yazismak da guzel oluyor. Emdi emmedi guldu agu dedi : )

benim kız da göbek deliğinden içeriye bakmaya çalışıyor.kardeşim görünüyor mu diye.

Back
X