2015 Şubat Anneleri

Anneler balik yiyor musunuz? Yiyebiliyor musunuz? Gorumcem var ben temizleyeyim dedi esim almis gelmis posete iki adim yaklasmam yetti artik yiyemem sanirim. Hazirlanma asamasini ve kokusunu hic gormemem lazim ki yiyeyim. Off.
Haftada iki kere yiyorum ortalama en sevdigim tad

valla cnm sadece munusol verdi bitirdi olayı anlamadım ama hala yanma var idrarımda bilmiorum

idrar yolu enfeksiyonu cnm ama pek ilgilenmedi bu konuyla ve normalmiş gibi erken doğum oranın yüksek dedi[/QUOTEbu dr larn rahatligi beni cildirtiyo onlar hergun goruyoda biz bi kendimizde goruyoruz bu durumlari

Aslında somonu çiğ yemeyi severim ama yasak. O zaman birsürü omega üç alabiliyoruz. Tüm deniz ürünleri severim neredeyse. Karidesi güzel pişirdiğimi söylerler. Italyada kalamar alırdım dev kalamarmış bir parçası et gibi kalındı. Onu sebzelerle fırında pişirirdim acayip lezzetli olurdu. Midyeyle de güzel spagetti yaparım ;) yengeç ve istakoz pek pişirmem ama dışarda bulursam hüpletirim. İstiridyeyle pek aram yok o da çiğ yendiği için sanırım. Bebişi bilmeden onu da hüpletmişim 22 Mayıs'ta arkadaşın düğününde ;)

Aslında somonu çiğ yemeyi severim ama yasak. O zaman birsürü omega üç alabiliyoruz. Tüm deniz ürünleri severim neredeyse. Karidesi güzel pişirdiğimi söylerler. Italyada kalamar alırdım dev kalamarmış bir parçası et gibi kalındı. Onu sebzelerle fırında pişirirdim acayip lezzetli olurdu. Midyeyle de güzel spagetti yaparım :KK66: yengeç ve istakoz pek pişirmem ama dışarda bulursam hüpletirim. İstiridyeyle pek aram yok o da çiğ yendiği için sanırım. Bebişi bilmeden onu da hüpletmişim 22 Mayıs'ta arkadaşın düğününde :KK66:
Esim ve benim gibisin denizden cikan lezzete dayanamiyosun:)

valla anlamış değilim birde dr un yeni bi huyunu öğrendim normal doğum istiyorum istersek doğuma giriormuş çok saçma geldi bana sizde de mi öyle bn dr la konuşacam bu en son gittiğimde eğer doğuma girmiorsa bn neden özele gidiorum ki saçma:KK20:

Herbiseyi hazrladim kızı soydum girdik banyoya o da ne sıcak su yok bekle bekle ısınmadi meret hava bulutlu diye gunes enerjisi hiç isinmamis bugün tekrar giyin et bosa yorgunluk belimin tutuldguyla kaldım sinir oldum:KK43:
Ayy cok kotu olmus oda baska yolunyokmu su isitsaydin

Anneler balik yiyor musunuz? Yiyebiliyor musunuz? Gorumcem var ben temizleyeyim dedi esim almis gelmis posete iki adim yaklasmam yetti artik yiyemem sanirim. Hazirlanma asamasini ve kokusunu hic gormemem lazim ki yiyeyim. Off.
Ben balik sevmiyorum heleki kokusunada hic dayanamiyorum ceviz falanda yemem sanki unutkanlik basladi bendede bi doktora sorucam belki b12 yada balik hapi ffalan verir

Aslında somonu çiğ yemeyi severim ama yasak. O zaman birsürü omega üç alabiliyoruz. Tüm deniz ürünleri severim neredeyse. Karidesi güzel pişirdiğimi söylerler. Italyada kalamar alırdım dev kalamarmış bir parçası et gibi kalındı. Onu sebzelerle fırında pişirirdim acayip lezzetli olurdu. Midyeyle de güzel spagetti yaparım :KK66: yengeç ve istakoz pek pişirmem ama dışarda bulursam hüpletirim. İstiridyeyle pek aram yok o da çiğ yendiği için sanırım. Bebişi bilmeden onu da hüpletmişim 22 Mayıs'ta arkadaşın düğününde :KK66:
Bende hic bir deniz urununu yiyemiyorum sevmiyorum kendimide yemeknicin zorlayamiyorum doktorada hic sormadim unutkanlik basladi sanki bende bu gittigimde soruxam

sabah telefonum bozuldu..esım sohbete benı bıraktı dedım ısım bıttıgınde bırının telınden senı ararım gelırbenı ararsın ok dedı..
ısım bıttı aradım 20 dk ya geliyorum dedım halbukı 5 dklık yol ıyı dedım..geldı aldı benı eve geldımkı benımkı bulaşık yıkıyormuş ben aradığımda yarısını yıkamıs yarısı kalmış..bı yandan sasırdımda ..hanı tmm her ısı yapardı bulaşık yıkamazdı sudan gecırır kenara toplardı..
dedım barı temellı bıtıreydınde bana bır ıs bırakmayaydın..adam ne dese begenırsınız .. sen arayınca panık yaptım sımdı çişi gelmıstır,orda vcyede gırmez ıcı rahat etmez,oglum da çişin sidiğin ıcınde yüzer durur :KK57::KK70:
nasıl elımın kopuğunu yıkayıp yola çıktım bılemedım dedı ..oyle bır kahkaha attımkı çocuk hopladı ıcımde resmen.:rolleyes:

sabah telefonum bozuldu..esım sohbete benı bıraktı dedım ısım bıttıgınde bırının telınden senı ararım gelırbenı ararsın ok dedı..
ısım bıttı aradım 20 dk ya geliyorum dedım halbukı 5 dklık yol ıyı dedım..geldı aldı benı eve geldımkı benımkı bulaşık yıkıyormuş ben aradığımda yarısını yıkamıs yarısı kalmış..bı yandan sasırdımda ..hanı tmm her ısı yapardı bulaşık yıkamazdı sudan gecırır kenara toplardı..
dedım barı temellı bıtıreydınde bana bır ıs bırakmayaydın..adam ne dese begenırsınız .. sen arayınca panık yaptım sımdı çişi gelmıstır,orda vcyede gırmez ıcı rahat etmez,oglum da çişin sidiğin ıcınde yüzer durur :KK57::KK70:
nasıl elımın kopuğunu yıkayıp yola çıktım bılemedım dedı ..oyle bır kahkaha attımkı çocuk hopladı ıcımde resmen.:rolleyes:
Cok iyiymis ya:KK70:

Çok iyi yaaaaa :KK70:

benımoglum anasının çişi geldıgınde amnıyo sıvısının ıcınde degıl işte oçişin ıcınde yüzüyor musss:KK57:
ve bunu soyleyen buyuk okullar okumuş gun görmüş babası :KK57:

hangısıne daha cok sasırayımbılemedım:KK57:

Uff alışverişe gidecektik misafir geldi. Eşimin abisi,eşi,çocuğu. Abiyle bizimki dışarı çıktılar, eltim uyudu çocuk da pc de oyun oynuyor. Nasıl bir misafirlik anlamadım.
Yine alışverişe gidemedim. Tam 5 haftadır bir şeyler çıkıyor.

Balık ya iki kez yedim ya da üç. Eti bu kadar severken balık neden sevmiyorum bilmiyorum.
Bana bütün deniz ürünleri kokuyor gibi geliyor. Sevemedim bundan sonrada sevmem sanırım.
Neyseki ceviz yiyorum ve balık yağı kullanıyorum.

Uff alışverişe gidecektik misafir geldi. Eşimin abisi,eşi,çocuğu. Abiyle bizimki dışarı çıktılar, eltim uyudu çocuk da pc de oyun oynuyor. Nasıl bir misafirlik anlamadım.
Yine alışverişe gidemedim. Tam 5 haftadır bir şeyler çıkıyor.
eltın nıye uyudu..ne sinirr..uyuyacaktıysa evınde uyusaymıs..

Back
X