- 29 Ağustos 2014
- 712
- 806
- 158
- 40
Bende 7 kilo aldım ve kalçalarım zaten çılgındı iyice çıldırdı6 kg almışım( kaçla tamamlarım acaba ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 7 kilo aldım ve kalçalarım zaten çılgındı iyice çıldırdı6 kg almışım( kaçla tamamlarım acaba ?
Ay onu duydum bende inandığımdan değil ama çok eğlenceli bence kırmızıda yazma yaptırdım o sarı tülbentide kv ye söyleyeyim bariBak o örneklemi iğne oyasını ben yapabilirim. Ne psikopatım di mi gidip en zorunu öğrenmişim. Kaça satılıyor acaba bir iğne oyasıBu arada kırmızıya falan da inanıyorlar mı?
Ay onu duydum bende inandığımdan değil ama çok eğlenceli bence kırmızıda yazma yaptırdım o sarı tülbentide kv ye söyleyeyim bari
ay mekikte demiş olabilir kayınvalidem :) karıştırdım şimdi mekik galiba. Satılıyo canım tuhafiyelerde. Bi bak çeşit çeşit modeller var.Bak o örneklemi iğne oyasını ben yapabilirim. Ne psikopatım di mi gidip en zorunu öğrenmişim. Kaça satılıyor acaba bir iğne oyasıBu arada kırmızıya falan da inanıyorlar mı?
yoo inanmıyorum ki ztn dr biri olarak inanırsam ayıp sanki :))Taaaa şamanizm Zaman'ından kalmaymış. Türkler'den başka inanan yok böyle bişeyehele müslümanlıkta böyle bişey yok hurafeye inanıyor diye dinsiz damgası bile vururlar mazallah :)
Kırmızı ne içinmiş ? Onu hiç duymadım.Ay onu duydum bende inandığımdan değil ama çok eğlenceli bence kırmızıda yazma yaptırdım o sarı tülbentide kv ye söyleyeyim bari
Ayetelkürsi oku canım korkma. Zayıf olma sakın. Bebeğin var seni koruyan :)Neyse ben evde yalnızım kendi kendimi korkutmayayım :)
Ekmeği pilavı fln azaltmak lazım galibaBende 7 kilo aldım ve kalçalarım zaten çılgındı iyice çıldırdı![]()
Canim ben hep her yerime suruyordum. Gogus gobek bel kalca bacak... amane bileyim catlayacagi varmis. Derim elastik degil benim. Kuru bi cildim var ondan sanirim.Sürdüğün yer mi çatladı yoksa sürmemiş miydin? Ben daha yeni badem yapı alıcam. L'occitane düşünüyodum Clarins iyi demişler sanırım Clarins Alıcam.
yoo inanmıyorum ki ztn dr biri olarak inanırsam ayıp sanki :))
Konuştun mu canım raporluydun ya belki dönüşünü bekliyorlardır. Üzme kendini ne olur.
yarın gidince olabildiğince sinirli ve agresif davran ve hakkını al
kızlar yardım... kardımın sağ tarafı taş gibi ve ağrıyor bebeğimin hareketlerini de hissediyorum noldu acaba
Herzaman manik dönem güzel oluyordu full neşe, 7/24 uyumuyordu,aşırı çoşku gülelim oynayalım, ben senin bütün evini temizlerim söylemleri falan ama bu sene çok ağır geçirdi.ilaçlarını almadı,k.validemin bana büyü yaptın diye hayatını zehir etti,aşırı dine yöneldi kapandı falan sonradan açıldı. Dizilerden bana mesaj gönderiyorlar falan diyordu.
Ondan dolayı bu sene eşi depresyon dönemine sevindi diyebilirim.
Çok ilginç, incelemelik bir hastalık.
Bende psikolojiye çok meraklıyım..çok ilgimi çekiyor.
Ya kizlar ben cok kotuyum surekli bi ic sıkılması. Depresyonda gibiyim sanki ilk 3 ayda yasadigim bunalim gunleri cuma gununden beri yakami birakmio acaip canım darlanıo benim gibi olan varmi? Yani bu hal bu donemlerde normal mi sizce ? Kalabalik yerlerde bi anda acaip daralip disari atasim gelio falan kendimi bi hal geldi ne bu anlamadim![]()
Canim ben hep her yerime suruyordum. Gogus gobek bel kalca bacak... amane bileyim catlayacagi varmis. Derim elastik degil benim. Kuru bi cildim var ondan sanirim.
Kırmızı ne içinmiş ? Onu hiç duymadım.
ay mekikte demiş olabilir kayınvalidem :) karıştırdım şimdi mekik galiba. Satılıyo canım tuhafiyelerde. Bi bak çeşit çeşit modeller var.
Canim benikde cildim cok kurudur ama ben ilk kizimdada bundada hic bisey surmedim catlamadimda sanirim genetiikCanim ben hep her yerime suruyordum. Gogus gobek bel kalca bacak... amane bileyim catlayacagi varmis. Derim elastik degil benim. Kuru bi cildim var ondan sanirim.
Bi haftadr konus konus dilimde tuy bitti pes etmedim bakalim tekrar bastrdim ugrascam yine dedi
Ya o karakterde biri de degilim kendimi ezdrmem hakkimi ararim ama kavga gurultu sevmem yuzyuze bakicaz her sartta cirkeflesmeden hallolursa daha iyi bakalm tekrar ugrasiyolar israrli olunca ben Allah buyuk
Kasilma gibi mi diycem ama yan tarafta diyorsun bebis toplnmstr gecti mi nasilsin su anda daha iyi mi
Arkadasn esi ayni hastalktan muzdarip cok zor o donemleri iyi biliyorum idare etmeye cakisana bin kat zor cok uclarda yasiyorlar kizin cektgini gordukce sabrina hayran kaliyorum cok agir seyler yasiyor çünkü
Arada oluyor oyle hormonlardan da olablr havalardan da dusunmemeye calis canim
catliycaksan naparsan yap catliyon valla
Kırmızı korkunç bişey işte korkutmuşlar zamanında. O yüzden lohusaya kırmızı kurdeleler falan bağlarlar bazı illerde kültür olmuş bu.
aa ben kırmızı kurdelenin öyle bir sebepten bağlandığını bilmiyordummm