2015 Şubat Anneleri

Milletin listesine bakıyorum,zeytin domates salatalık.. Bende onlar bile yok:( bide migrenim var açlığa gelemiyorum. Perşembe gitcm bakalım kontrole söylicem. Bebeğimide düşünüyorum, aç kalmaz bebek bunlarla beslenebilir dedi ama, bari bi çorba yazsaydı. Neysr bakalım gelecek haftaların listesine bakıcaz.

Milletin listesine bakıyorum,zeytin domates salatalık.. Bende onlar bile yok:KK43: bide migrenim var açlığa gelemiyorum. Perşembe gitcm bakalım kontrole söylicem. Bebeğimide düşünüyorum, aç kalmaz bebek bunlarla beslenebilir dedi ama, bari bi çorba yazsaydı. Neysr bakalım gelecek haftaların listesine bakıcaz.

Geçmiş olsun canim. Umarim duzelmistir. Çok zorlanmis ve dikkat etmissin belliki karsiligini alirsin eminim.

7. Aya cook güzel girdik arkadasım :) Allah sonumuzu hayretsin
Gunde iki kere lierac kullaniyorum 1 aydir ki gobus bu surecte birden portladi toplam 6 kilo aldim ama sanirim catlaklarim olusuyo!!!kenarlarda kirmizi cizgiler baslamis yaaaa!!!!:cry:

Benim öyle devam eden işlere karşı sabrım sıfır. Aslında yetenekleyim ama hemen bitmeli yoksa ruhum daralır.
Kitap okurken bile hep sabahlarım hemen bitsin diye. Kafada bir iki şey eksik sanki.
Bi kaç günde bitiyor ya:) sonra bakıyorsun vay bunu ben yaptım diyosun :))

Neblim ben ay işinden de cok anlamıyorum aslında :) 30. Hafta bitince 8. Aya giriyoruz herhalde

Hmm :/ sikinti valla bu ay meselesi. Gerçi önden gidiyomusuz bizde bi 10-15 gün Oksay ne iyi olurdu hani :d bu arada meyve yedim bende az önce bu saate kalinca. Senede uyku yok belli ki. Neyse ben yatayim artuk canim sende çok bilseler yeme gece gece :) bi mandalina ;)

Milletin listesine bakıyorum,zeytin domates salatalık.. Bende onlar bile yok:KK43: bide migrenim var açlığa gelemiyorum. Perşembe gitcm bakalım kontrole söylicem. Bebeğimide düşünüyorum, aç kalmaz bebek bunlarla beslenebilir dedi ama, bari bi çorba yazsaydı. Neysr bakalım gelecek haftaların listesine bakıcaz.

Aç bırakarak mı şekeri düşürmeye çalışıyorlar. Domates salatalık sınırsız olmalı. Çorbayı da genelde tüm diyetisyenler verir. Bu senin gittiğin diyetisyene pek güvenemedim. Aman dikkat onlar Dr değil. Dolayısıyla bilgileri de sınırlı Allah korusun şekeri kestikten hamur işi yemedikten sonra şeker yüksek çıkabilir bunu aç kalarak değil insülünle dengelemeleri lazım. Allah yardımcın olsun canım. Sütüne yoğurduna yulaf ezmesi koyup ye hem şekeri düşürüyor hem tok tutuyor.

Canım dr dediki bu hafta çok sıkı tutucaz, şekeri acil düşürmemiz lazım. Ne çorba yazdı, ne meyve. Ara öğünlerim süt veya ayran. Çorba yazsa yeterdi bana:KK43: milletin listesine bakıyor

çorba her çorba yenmiyor o doğru. pirinçli, kremalı çorbalar yasak yükseltiyor şekeri. meyveler de ancak ekşi meyvelerden günde 1 tane.
ama aç bırakarak şekeri düşürmeye çalışması garip

günaydınn. ben de erkenciyim her zamanki gibi... uykum da var ama uyuyamıyorum :/

Günaydın neden uyuyamıyorsun ağrıdan mı? Ben dün örgü örmeye kalktım acısı bugün çıktı. Zaten karpal tünel sendromu var Dr örgü falan örme demişti şimdi kollarım ağrıyo uyuşmuş heryerim. Ağrı işi zor yaw.

Bak o örneklemi iğne oyasını ben yapabilirim. Ne psikopatım di mi gidip en zorunu öğrenmişim. Kaça satılıyor acaba bir iğne oyası o_O Bu arada kırmızıya falan da inanıyorlar mı?

Kırmızıyada al basmaz derler,onun için lohusa taçları genelde kırmızı,ya da eskiden lohusalar için kırmızı yazmalar oyalanırmış... Lohusanın 40 gün mezarı açık olur derler büyükler,hassas dönem ya...

Back
X