2015 Şubat Anneleri

benım ablamın eşi temızlıyor, pişirip davet edıyor. kılçıklarını bıle temızlıyor adam yerken zorlanmayalım dıye. çocuklardan alışmışlar yerken zorluk olmasın dıye. enişte full sabır zaten 10 kilo olsun o şekılde temızler.
ben yarım kiloyu temızlerken baygınlık gecirıyorum. öyle garıbanlar bana bakıyor. her defasında bız ne kadar canıyız dıyorum.
bir danayı yutarım ama balıklara pek uzuluyorum nedense.

bi arkadaşım balık yiyemiyordu yılana benzettiğini söylerdi , ben temizlenmiş alıyorum evde tekrar üstünden geçiyorum kolay oluyor, kılçık falan temizlemiyorum bazıları zaten bi tek kuyruğunu bırakıyor yerken : )) ah şu boğazımız tüm canlıları yiyoz nerdeyse : ))

sırtüstü yatınca oluyor bazen. yana dönüp yastığımı biraz yükseltiyorum öyle olduğunda
Sırtüstü yatınca da rahim gebe lerde tabi büyük damarlara bası yapabiliyor bayılma bile görülebilir kontrollü yatın öyle uyuyup kalmayın özellikle son aylarda dikkat

senin fazla olmuyor ders saatlerın sanırım. sonra gelıp uyursun nasıl olsa.
bizim yıne eşimin arkadaşı akşam çaya gelıcez demıs. eve gıt evı topla.
bir şey de demedım . hayattan ıyıce soyutlanmayalım diye.
iyice monotona bağladık

Üç saat Pazartesi üç saat salı. Ara vermediğimiz için biraz yorucu oluyor üç saat boyunca ders. Yarın da toplantı varmış birbuçuk saat de o sürecekmiş. Bakalım bu akşam uyumaya çalışırım belki ben de.

:)
ben severim hamurişi eşimde sever ama annesinin puaçasını : )) benimki çabuk bayatlıyormuş 2 yıldır daha 1 kere beğendi yaptığımı ben herseferinde beğeniyorum oysa : )) kilo problemim olmadığı için sorun değil yemek doktorda hiç kilomu falan sormuyor zaten , geçen gittiğimde senin hamilelikte çok yavaş ilerliyor ya hala 25. hafta dedi : ))) doktorda sabırsız : ))
:) komik doktor. ne acelesi varmış . hadi senin var da onun derdi ne>?
benımkı hatırlamıyorkı benı. adama hıc soru falanda sormuyorum böyle sessız sedasız gıdıp muayene olup çıkıyorum.
neyse pek sakın kadın modundayım onun yanında.
bir keresınde başka bır hamıle bayana denk geldımde ben bıle sorulardan baygınlık gecırecektım.
dedım garıp mıyım ben neyım?

ben severim hamurişi eşimde sever ama annesinin puaçasını : )) benimki çabuk bayatlıyormuş 2 yıldır daha 1 kere beğendi yaptığımı ben herseferinde beğeniyorum oysa : )) kilo problemim olmadığı için sorun değil yemek doktorda hiç kilomu falan sormuyor zaten , geçen gittiğimde senin hamilelikte çok yavaş ilerliyor ya hala 25. hafta dedi : ))) doktorda sabırsız : ))
yok neyseki eşim h.işi falan yemıyorda öyle annemın senın dıye ayırt edemiyor. annesıde zaten pek güzel yemek yapamıyorum.
en buyuk yemeklerı kızartma. bir keresınde börek yapmıştı. bir kersinde hevesle ısırdım ne goreyım içinde pirinç var.
gözlerime inanamadım. pomak böreğimşymiş neymıs. :(

Üç saat Pazartesi üç saat salı. Ara vermediğimiz için biraz yorucu oluyor üç saat boyunca ders. Yarın da toplantı varmış birbuçuk saat de o sürecekmiş. Bakalım bu akşam uyumaya çalışırım belki ben de.
ayakta mı anlatıyorsun dersi?

:)

:) komik doktor. ne acelesi varmış . hadi senin var da onun derdi ne>?
benımkı hatırlamıyorkı benı. adama hıc soru falanda sormuyorum böyle sessız sedasız gıdıp muayene olup çıkıyorum.
neyse pek sakın kadın modundayım onun yanında.
bir keresınde başka bır hamıle bayana denk geldımde ben bıle sorulardan baygınlık gecırecektım.
dedım garıp mıyım ben neyım?

bilemedim : ))) devlete gidiyorum bi de çok tutulan bi doktor ama hatırlıyor hastasını bi de ben pıtırcık gibi olunca heralde soru da çok soruyorum bi kere not kağıdıyla gitmiştim : ))) yaşımı hiç göstermiyorum bi arkadaşım var bu çocuğu kimse senin zannetmez diyor : )))

bi arkadaşım balık yiyemiyordu yılana benzettiğini söylerdi , ben temizlenmiş alıyorum evde tekrar üstünden geçiyorum kolay oluyor, kılçık falan temizlemiyorum bazıları zaten bi tek kuyruğunu bırakıyor yerken : )) ah şu boğazımız tüm canlıları yiyoz nerdeyse : ))
bu içerdekilerde bizi yiyooo.

bilemedim : ))) devlete gidiyorum bi de çok tutulan bi doktor ama hatırlıyor hastasını bi de ben pıtırcık gibi olunca heralde soru da çok soruyorum bi kere not kağıdıyla gitmiştim : ))) yaşımı hiç göstermiyorum bi arkadaşım var bu çocuğu kimse senin zannetmez diyor : )))
ne güzel anne çocuk mınık mınık takılırsınız. keşke bende genç anne olsaydım.

yok neyseki eşim h.işi falan yemıyorda öyle annemın senın dıye ayırt edemiyor. annesıde zaten pek güzel yemek yapamıyorum.
en buyuk yemeklerı kızartma. bir keresınde börek yapmıştı. bir kersinde hevesle ısırdım ne goreyım içinde pirinç var.
gözlerime inanamadım. pomak böreğimşymiş neymıs. :KK43:

yapma yaw : ))) pirinçli börek kulağıma hoş gelmedi , benim kv denin yemekleri iyidir ama bence benimkiler daha güzel : ))) haha ama bugün arayıp akşama bi puaça yap çaya gelek diyesim var : ))) puaçası güzel şimdi Allah için

Eline emeğine sağlık canım çok güzeller
Ben çok beğendim bunları:KK51: Şu azra yazan isimlik çerçeve yi ne kadara yaparsın cnm esime sormadım gerçi ama olsun cok güzel :nazar: özel mesaj atmayı bilemedigimden buradan yazdım kusura bakma cnm:110:

Back
X