- 12 Ocak 2014
- 4.093
- 3.336
- 448
Ayy utandım..içimden bir ses seninde çok güzel olduğunu söylüyordu nedense : ))) yanılmamışım sanırım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy utandım..içimden bir ses seninde çok güzel olduğunu söylüyordu nedense : ))) yanılmamışım sanırım![]()
7 ler çoğunlukta sanırım :)Bende 7![]()
Eki Görüntüle 1303404 Eki Görüntüle 1303402 Evet arkadaşlar sonunda eşimden fiyat aldım:)
1. Resimdeki Yasin-i Şerif 100 sayfa 16*23 cm ölçülerinde adeti: 7 tl
2. Resimdeki Yasin-i Şerif 80 dayfa adeti: 5 tl
İkisisindede arapça türkçe yazım ve okunuş var. Kapak tasarımı istediğniz şekilde olacak. Ben daha kapağa karar veremedim. Ama pembe beyaz çizgili, üzerine İkra Edmanın Mevlidine hoşgeldiniz yazmayı düşünüyorum. Düşünenler bana özelde ulaşabilirler. Hertürlü soru için:)
Bende toplam 10 verdigimle beraber.. kulağa hiç hoş gelmiyor4 kilo aldim henuz.yani soyle aslinda 11 kilo aldim.ama 7 kilo verdim ilk 4 ay.sonra verdigim kiloyu akdim ustune de 4 kilo aldim.
En az kilo alan sensin galiba canım.4 kilo aldim henuz.yani soyle aslinda 11 kilo aldim.ama 7 kilo verdim ilk 4 ay.sonra verdigim kiloyu akdim ustune de 4 kilo aldim.
Geçmişi okuyordur belki :) çevrimiçi olanları da göremiyoz ki.eslaa kız uyuyor musun yine? yoksa annenden dönemedin mi?
Yok galiba iyidir insallahfeyza dan haber yok mu ? ben mi kaçırdım tüm sayfaları okudum ama
ne okuyorlar.
benimkide mi öyle bişey acaba özelikle sol tarafta içerden kemik ağrısı bacağım akadar vuruyor ağrıssı adım atarken ve bacağımı kaldırırken daha cok acıyor
Minik değilim ya :) 6 gün sonra dolu dolu 20 olcam :) benim ilk çocuğumda kız olsaydı belki erken anneanne olabilirdim bende :) annem 23 yaşında doğurmuş beni 43 yaşında anneanne olacak inşaAllah.
Benim annem de indimiz yaşında evlenmiş Abi'm doğmuş. Abi'm 24 yaşında evlendi annem de genç babaanne oldu![]()
merhaba iyi geceler uyumayan arkadaşlara. 27. haftam bitti artık ellerim ve ayaklarım şişmeye başladı. Tansiyonum normal ama şişme oluyor. Bir de çok fazla reflüm var özellikle önerdiğiniz,iyi geliyor dediğiniz bir besin var mı?
Benimde genç nene olma şansım var yani :) allah hayırlısını yaşatsın :)Benim annem de indimiz yaşında evlenmiş Abi'm doğmuş. Abi'm 24 yaşında evlendi annem de genç babaanne oldu![]()
Aynı ben .. Beni tarif ettiniz yanibenımde öyle bı ağrım var..3 aylıktan berı var şimdide oturuyorum mesela kalkınca 5-6 adım topallıyorum sonra zorla duzelıyorum... böyle işte...
yani bölümleri kimya mı demek istemiştim. zevkli dersmiş o zaman.Sanırım ne soruyorlar demek istedin. Uygulamalı ders anlatıyorum bilgisayarda moleküllerin üç boyutlu şekillerini falan çizmeleri gerekiyor. Yapamıyorlar habire çağırıyorlar. Bilgisayarı bana getiremedikleri için ben gidiyorum![]()