2015 Şubat Anneleri

selam kızlar bayadır uzak kaldım gecen hafta raporluydum bır sure.. asırı bel agrım var ve maalesef kızımda olmayan ama sımdı canımı baya sıkan koca koca odemlerım var bacaklarım fena sısıyoo...37 ye kadar dayanıyım butun ızınlerımı aktarayım dıyorum ama pekte mumkun gozukmuyo.. ruyamda bugun tam bır sene 3 ay dogum ıznı kullanabılcekmısım dıye gordum hayırlısı... ucretsızde alıcam ınsallah en azından 1 yasına getırırım dıyorum.. bıde kızlar netten lansınoh alan varmı uygun fıyaata felan artık ufak ufak almak lazım malum..

ishal mi sancıyi tetiklemis yoksa ishal sancisi mi doğum sancısı gibi algılanmis
Canm tracy hogg kitsplarindan hangisini okudun?yeni annelere diyebaslayan bi kitap ve bebek bakimina mucize coxumlrr var hangisini alsam krr veremedim.ayse oneri okudumama cok kesmedi beni:)

Haftasonu yatılı misafirinden sonra ben yine pert , arkadaş hamilenin evine kalmaya gidilmez ya , herkes bebeği beklemiş cok acaip :)
Artik bizler misagirlik kategorisinden cikarilmaliyiz ne gideyim ne gelsinler cokkkk yoruyo

Canm tracy hogg kitsplarindan hangisini okudun?yeni annelere diyebaslayan bi kitap ve bebek bakimina mucize coxumlrr var hangisini alsam krr veremedim.ayse oneri okudumama cok kesmedi beni:)
Ben bebek bakim sorunlarına mucize çözümleri okudum canım o kitabı tek geçiyorum zaten bisürü okudum ama en çok onu beğendim

selam kızlar bayadır uzak kaldım gecen hafta raporluydum bır sure.. asırı bel agrım var ve maalesef kızımda olmayan ama sımdı canımı baya sıkan koca koca odemlerım var bacaklarım fena sısıyoo...37 ye kadar dayanıyım butun ızınlerımı aktarayım dıyorum ama pekte mumkun gozukmuyo.. ruyamda bugun tam bır sene 3 ay dogum ıznı kullanabılcekmısım dıye gordum hayırlısı... ucretsızde alıcam ınsallah en azından 1 yasına getırırım dıyorum.. bıde kızlar netten lansınoh alan varmı uygun fıyaata felan artık ufak ufak almak lazım malum..
ben internetten almadim canım eşim getiriyor bana hep onları ama ebebek de indirimliydi bi ara

Tuvaletler pis diye okula giderken tedirgin gidiyorum yaw. Niye temizlemezler puffff
Bizim de hastanenin wcleri fena ya personel wcsi rontgenle aynı katta diye orayı kullanamiyorum hastalarin kullandiği felaket..Günde 3 lt su içmeye çalışıyorum yarım saatte bi wc ye gidesim geliyor

Slm kizlar
ohhh ne guzel herkez rahatca yazmis kilolari en fazla 7 masallah size vallahi

Back
X