2015 Şubat Anneleri

ben ozellıkle belırteyım son 2haftadır hemen hergun patates yedım ve 1 aydır hep soluma yattım..kesınlıkle fark edıyor bence..bıde hergun ayva yedım ..
Maşallah Canım Bende Şimdi 26+1 deyim 29 Haftada Gidiyim Diyorum Kontrolle Eğer Kg Az Gelirse Senin Takdiği Uygularım :KK55:

selam hatunlar cok giremiyorum yikayicaklarimi yikayip utuleyip yerlestirmeye basladim kurumasi biraz uzun surecegi icin simdiden yikiyorum.hastane cantasinida halledicem baya oyaliyor yalniz :)
ay sukur ben havalar soğumadan hepsını yıkayıp utuledım dolabımıza yerlestırdım..sımdı bana sadece ordan alıp çantasına koymak kaldı..su günler oyle ağrılı ve yorgun gecıyorkı evımı bıle zor bela temızlıyorum ıyıkı sımdıye bırakmamışım.. :confused:

selam hatunlar cok giremiyorum yikayicaklarimi yikayip utuleyip yerlestirmeye basladim kurumasi biraz uzun surecegi icin simdiden yikiyorum.hastane cantasinida halledicem baya oyaliyor yalniz :)
Bende Yapmak İstiyorum Ama Herkes Erken Yapma,Tozlanır, 2 Ayda Yine Kirlenir Diyo Öyle Söyleyince Yapasımda Gelmiyo.

hamdolsun oğlanın pipisini gordum geldım rahatladım:KK70:
28+5 teyım ama 29+5 cıktı usg de yıdıgım pattızler etkısını gostermıs olsa gerekkı 1527 gr olmuş yavrus:KK45::D
bugüne kadar bas assagı duran veledım bugun bas yukardaydı..bu tarihten sonra dönmesını bekliyoruz artık dedı. :KK17:umarım dönerrr. :)

bızden havadısler bole..yarın ackarna kan ve ıdrar tahlılı verıcez ınsalalah..
Masallah senin pipiliye kocam olmus minnos:)

Ben de yıkadım ütüledim inanılmaz Yük kalktı üzerimden sana da kolay gelsin :) hastaneye orta boy çekçek bavul ile gitmeyi düşünüyorum bi gün için küçük bavul almaya değer mi bilemedim sen be yapacaksın cnm

Bende yikicam peteklerin ustuune atarim artik hepsini bir gunde kurur heralde bende bu ay sonuna kadr herseyi bitiririm

Temizlio icinde ocagin ikk haftasi kadin alirim halilarida yikamaya veririm diye dusunuyorum erken olmaz heralde dimi

ben de baby tech düşünüyorum 70'e 130 ölçülerinde. ama şöyle bi sorun var beyaz kelebekler, vezir, park, kral modellerinin hepsi aynı gibi geliyor bana. internet sitelerinden inceleyip duruyorum fotolarını bi fark göremiyorum.

bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi??
hepsinin ölçü olarak farkı var renk olarak bilmiyorum ama
biz 70-130 beyaz kelebekler aldık bugün gelecekbulabilirsen mağazada incele istersen

Yazışmalardan kafamı kaldıramadım vallahi. Çalışma arkadaşlarımız da pek insaflı ( ! ), demiyorlar ki bu kız hamile, tek başına iki kişilik işe koşturuyor. kafasını kaldıramıyor şuna bi yardım edelim. El insaf diyorum. Allah'ıma bırakıyorum her zamanki gibi.
Zamanında çektiğim sıkıntılar sonucunda Allah'a havale ettiğim her durumun çok şükür ki meyvesini aldım, bunun da alırım inşallah. Allah büyüktür.

doktordan geldik 26+1 , 850 gr olmuş oğlumuz ölçümlerde haftasına göre uyumlu cıktı yine her doktor kontrolunde oldugu gibi hareketli değildi yarın 3 boyutluya gireceğiz doktorumuz girmeden önce meyve suyu iç dedi aslında gün içinde pek hareketli ama nedense doktora girince hiç hareket ollmuyor ...
dönüşte tetenozun 2. dozunu oldum bebişin kalp atışını dinledik
baya yorucu bi gündü biraz dinlenip yemek yapacağım

Slm kızlar nasılsınız?inşallah sizlerde bebişlerinizde çok iyisinizdir.ebebekte hem mama sandalyesi hem de beşik olarak kullanılan bir ürün varmış . Fotoğrafı ekledim. Kullanışlı mı sizce?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 58
Bu arada herkes alışverişi bitirip yıkamış yerleştirmiş bile ne güzel:) ellerinize sağlık güle güle kullanın hepsini.biz henüz başlamadık alışverişe...

hamdolsun oğlanın pipisini gordum geldım rahatladım:KK70:
28+5 teyım ama 29+5 cıktı usg de yıdıgım pattızler etkısını gostermıs olsa gerekkı 1527 gr olmuş yavrus:KK45::D
bugüne kadar bas assagı duran veledım bugun bas yukardaydı..bu tarihten sonra dönmesını bekliyoruz artık dedı. :KK17:umarım dönerrr. :)

bızden havadısler bole..yarın ackarna kan ve ıdrar tahlılı verıcez ınsalalah..
Ay hadi darısı başıma. Bizim randevu da 18:45 de, iyi haberlerine çok sevindim canım

merhaba canlar merhaba tatlılar :KK70::KK70:
ben bugün ayrı bi mutluyum nedeni yok ama :D
birazdan evden çıkıcam
akşama pilates var
tekrar diyorum imkanı olan gitsin bel sırt ağrılarına o kadar iyi geliyorki anlatamam size
ben ağlayarak uzanıyordum şimdi ara verince oluyor sadece :)

Birde kapalı olmayıp 5 vakit namaz kılanınız var mı ? çok şükür ben de başladım bir hafta oldu
ama açığım , ikindiyi kıldım ama akşam ezanında dışarda olucam
e vakti çıkıcak ben spordan çıkana kadar , kazaya bırakmakta çok üzüyor beni
ne yapabilirim çözüm öneriniz var mı ?

bende hiç başlamadım bir kaç bir şey aldım halada beklemedeyim çok mu geç kaldım acaba bir çantam bile yok. çantanızı hazırladınız mı acaba? çok doldurmaya gerek varmı ne koymak gerekiyor?

doktordan geldik 26+1 , 850 gr olmuş oğlumuz ölçümlerde haftasına göre uyumlu cıktı yine her doktor kontrolunde oldugu gibi hareketli değildi yarın 3 boyutluya gireceğiz doktorumuz girmeden önce meyve suyu iç dedi aslında gün içinde pek hareketli ama nedense doktora girince hiç hareket ollmuyor ...
dönüşte tetenozun 2. dozunu oldum bebişin kalp atışını dinledik
baya yorucu bi gündü biraz dinlenip yemek yapacağım
Maşallah Canım Senle Aynıyız Bizim Kızında Kilosu O Civardadır O Zaman :KK76: En Son 24+5 Haftalıkken Gitmişdim Kontrolle

bende hiç başlamadım bir kaç bir şey aldım halada beklemedeyim çok mu geç kaldım acaba bir çantam bile yok. çantanızı hazırladınız mı acaba? çok doldurmaya gerek varmı ne koymak gerekiyor?

bizde aldık herşeyi ama hazırlamadım daha dün de eşim diyor hazırla artıkk malum ben birde ocak annesi olucam , orda doğum yapan bile oldu. ama üşeniyorum açıkçası :S

Back
X