2015 Şubat Anneleri

Kızlar hastane maratonu bitti çok şükür artık evimizdeyiz 8 gün raporumuz var Allah bir daha düşürmesin nasipse doğumda gidelim inşallah serum şişesi değilde kızım kucağımda olsun :)
Bgn senden bahsettik daha hbr var mı diye geçmiş olsun canım hersey yolunda di mi

Hala işteyim bugün 7 de çıkıyoruz okuldan surtım ağrıdı valla .bide 37. Haftaya kadar çalışmak isteyenler var valla hiç düşünemiyorum Allahım güç versin ama zor o güne kadar ben32 yi iple çekiyorum şu an iş miş para umrumda deil daha eve gidip yemek yapıcam yemek yicez ohooo nasıl olacak . Ayağımdaki botları elbiseleri çıkarıp ayaklarımı uzatmak eşıfmanlarımı giymek istiyorum ya

iyi akşamlar herkese kızlar çok soru soruyorum ama ben tüp bebekle hamile kaldım ve doktorum doğum için benden 4000 tl istedi Bakırköy ethica için bende ödeyemeyeceğim için oturduğum yerde bir hastaneye başvurdum onlar 1500 tl dedi sezeryan olacak çünkü şimdi yeni hastane benden şeker yüklemesi istedi yaptırdım demirim kalsiyum b12 düşük olduğu için tekrar vitamin yazdı b12 içinde iğne verdi bugün ilk iğnemi oldum ama kafamı karıştıranlar oldu doktorunu değiştirme diye sizlere sorum aranızda tüp bebek yapan ve doktorunu değiştiren varmı veya bu konuyla ilgili görüşlerinizi alabilirmiyim lütfen

Merhaba gittiğim hastanede tüp bebek doktorları ayrı gebelik takibi ve doğuumu yapan doktorlar ayrı, benim de tüp bebek, doktorların söylediği gebelik oluştuktan sonra ha tüp bebek ha normal bebek ikisi de aynı değişen bir şey yok.
O nedenle dşünme ama diğer doktor içine sinmediyse onu bilemem

Hala işteyim bugün 7 de çıkıyoruz okuldan surtım ağrıdı valla .bide 37. Haftaya kadar çalışmak isteyenler var valla hiç düşünemiyorum Allahım güç versin ama zor o güne kadar ben32 yi iple çekiyorum şu an iş miş para umrumda deil daha eve gidip yemek yapıcam yemek yicez ohooo nasıl olacak . Ayağımdaki botları elbiseleri çıkarıp ayaklarımı uzatmak eşıfmanlarımı giymek istiyorum ya

Ben de hala okuldayım toplantı var :( 8 e kadar. Okulda süt izni toplu olarak kullanılabiliyor mu bilgin var mı?

Hazırlıklarını tamamlayanlar neler aldı ben sizinkileri okuyunca çok az mı aldım ki diyorum

32de ayrilinca mayis basi baslaman gerekecek sanirim. Sonrasi icin ne planliyosun? Ben 37ye kadar calismak istiyorum -halim olacagindan degil- bebegimle vakit gecirmek icin

canım ben sabahları patatesı mınık kup halınde dograyıpaz yağda karıştırarak kavuruyorum ustunede 2 3 yumurta kırıyorum az tuzla..hem kalorısı dusuk oluyor hem cok lezzetlı..bırde kabuğunu soyup 2 3 parçaya bolup teflon tencerede cok cok az suyla haşlıyorum..suyunu cektırıyorum..tuzlayıp yıyorum ıstersen tencereden almadan azcık sıvıyağ da gezdırebılırsın..ben hep böyle yedım...

soyle dıyım ozaman..
-en az 5,6 adet ıc gömlek(yenıdogan oluyor bunlar zaten)
-8,10 adet alt ust 2 parça oluyor bunlar takım..(3-6 ay )(0-3 ay bır kac parça yeter sonra olmuyorlar..)
-ılle tulum alıyım dersen 3-6 ay 2 tane yeter derım..
-alt pıjama 6 -7 tane (3-6 ay)
-agız mendılı 10 adet falan..hem kusarken hememzırırken cok ıse yarıyor..
-sapka 10 tane
-eldıven 8-10 tane
-penye battanıye 4-5 tane
-kalın pelus battanıye

Patatesli ilk tarifini diyet yaptığım için yapamayabilirim ama ikincisi iyiymiş ;) bu arada ilk tarifin burada öğrenci yemeğidir. Sabah akşam her öğünde yaparlar :) yumurtanın içine biraz maydonoz doğrarsan da güzel oluyor. Piştikten sonra yerken yanında yoğurtla yeniyor afiyet olsun ;)

Kızlar hastane maratonu bitti çok şükür artık evimizdeyiz 8 gün raporumuz var Allah bir daha düşürmesin nasipse doğumda gidelim inşallah serum şişesi değilde kızım kucağımda olsun :)
Cok sukurrrr hadi gozumuz aydinnnn

7 de çok geç değil mi? Kaçta gidiyorsun canım? O saatten sonra bence dinlen yemekle uğraşma.

Çok çok geçmiş olsun canım,Allah bi daha göstermesin hiçbirimize...

Bende aynı çalışma saatlerinden dolayı sonraya saklamayacam izin hakkımı.çıkış saatlerimiz çok geç:(

Merhaba kızlar. Her zamanki gibi bir şey sorucam gene:) Bizde kan uyuşmazlığı var ben doktora yeni gittim kan uyuşmazlığı için baktı negatif çıktı yani kan uyuşmazlığı var ama benim kanım bebeğime karşı antikor oluşturmamış doktor süper dedi bi sonraki geldiğinde aşını yaparız dedi ama ben bi sonraki gittiğimde 30 haftalık olucam her yerde 28 haftalıkken yapılır yazıyo sizce neyapmalıyım
bugün benim dr (2 dr gidiyorum bunlardan biri) hamilelikte yapmıyorum ben doğumda yapıyorum dedi diğeri 28. haftada yapalım dedi ben ne yapmalıyım onu düşünüyorum

Gidiş saatleriniz de erken mi? Allah yardımcınız yardımcımız olsun inşallah.
Benim çok az dersim var ücret zaten yok bu sene ders sayısı az olduğu için ve programım çok dağınık.dediğiniz gibi Allah yardımcımız olsun.istanbul trafiğinde eve dönmekte uzun sürüyor.

Kizlar kizimin oksurugu cogaliyo ya balgamda cikaramiyo bogazida iltihaplk oksurdukce nasil aciyodur ya icim parcalaniyo bol corba iciriyorum su ve balli sut veriyorum ihalamur nane limon icmiyo zilli bildiginiz tavsiye edebilecginiz baska bisey varmi acaba
Cok gecmis olsun canim . Öneren oldumu bilmiyorum ama siyah turp un icini oy 1 kasık bal koy derin bir kaba yerlestir geceden yaparsan sabaha hazir. Surup gibi
sabah ogle ve aksam 1 kasik icir. Baya su saliyor ben kizimin oksurugunde kullanirim denemeni tavsiye ederim. Siyah turp simdi bol.

Iyi akşamlar yogun bir haftabasini geride birakmis bulunuyorum perte ciktim bile. Okulda yine bas donmesi sersemlik yasadim bi acayip halsizlik durumlari var anlamadım neden dinlnsem de ayniyim o tuhaf. Neyse ki esim geldi artik cocugu direk ona havale ettim yemeği yedik uyuklmya basladim bile onlar oyunda ben koltukta sofra bulasik ortada oyyy hiç mecalim yok:(

Bu arada bi haftalik mücadelenin sonunda sukur bi öğleden sonrami bosalttirabildim okulda bana olmaz olmuyor diye söylenen is bugun gordum ki bicok kisiye oluvermis ohh milletin yarm gunu bir degil iki uc tane mübarek buna sukur desem de gıcık olmadim degil neyse allaha havale artik

Back
X